יום הולדת 18

Heavy Rain

New member
יום הולדת 18

יש לי יום הולדת 18 בסביבות חנוכה ואין לי רעיונות איך לחגוג.. (אני מתחילה לתכנן מעכשיו כי חגיגות 18 בכל זאת צריכות להיות יותר מיוחדות מהשאר). אני הולכת להזמין בערך 15 חברים מאוד קרובים, אין לי שום רצון להזמין את כל העולם ואישתו ולחגוג במועדון. כלומר מדובר ביום הולדת בחורף (או תחילת החורף) רק עם חברים קרובים, והתקציב הוא לא הבעיה כרגע.. תציעו הצעות בלי קשר לתקציב. בקיצור, יש לכם רעיונות בשבילי? :)

Heavy Rain

New member
תודה, אבל

לא ביקשתי רעיונות למתנות, אלא לדרך מקורית לחגוג.. תודה בכל מקרה.:)

lotusadnaot

New member
רעיונות והפעלה ליום הולדת

שלום לך אני ממליץ לך להכנס ולהתרשם מהאתר של לוטוס סדנאות. חברה המעניקה סדנאות והפעלות במגוון גדול של תחומים. כתובת האתר היא: www.lotus-s.co.il בהצלחה ומזל טוב סער

KarinDi

New member
מזל טוב!

נשמע כיף חיים! ננסה כמה כיוונים, תגידי מה יותר הסגנון שלך ומשם נמשיך לחשוב ולפתח:
מדורה עם סיר פויקה (קצת גבולי מבחינת מזג האוויר)
משחק חפש את המטמון עם משימות מיוחדות
סיור במוזיאון
הקרנת סרט VIP
ארוחה מושקעת בבית (אם ממש אין גבול לתקציב- אפשר להזמין שף)
מאהל בדואי
קריוקי/שירה בציבור
סדנה כלשהי- בישול, יצירה, אלכוהול, נגינה, ריקודי בטן...
ערב נושא, למשל ערב חנוכה, עם הפעלות, קישוטים וכיבוד מתאים
מרתון סרטי התבגרות/צבא
ערב משחקי ילדות
לעשות ערב של "הכן כיבוד לעצמך"- פיצות בהרכבה אישית, קאפקייקים בקישוט אישי, יוגורט
ערב בהשראת סדרת טלוויזה- של מי השורה הזאת בכלל, מי רוצה להיות מיליונר, הישרדות, המירוץ למיליון
מסיבה בווילה, כולל לינה

Heavy Rain

New member
תודה!

אהבתי בעיקר את הסרט VIP, סדנת שוקולד וערב משחקי ילדות. מה הכי שווה?:)

KarinDi

New member
תלוי בתקציב...

ערב משחקי ילדות הוא הזול ביותר והכי קל לארגון- אבל דורש ממך הכי הרבה השקעה סדנת שוקולד- יחסית יקר, אבל יש מגוון מחירים ואפשרויות, צריך לראות אם מסתדר מבחינת מקום VIP- מחיר קבוע ויחסית לא גמיש, צריך לראות אם את מבקשת מכל אחד לשלם על עצמו או סוגרת דיל עם המקום, זה גם דורש נסיעה ותלוי במקום המגורים אני הייתי הולכת על סדנת שוקולד.....אבל זו אני :)

למעלה