יום הולדת שנה ...

יום הולדת שנה ...

שלום :) עוד מעט יש לאחיין היחיד שלי יום הולדת שנה ואני צריכה רעיון למתנה . בגדים , צעצועים וכאלה יש לו המון וכל הזמן קונים לו עוד ועוד . חשבתי יותר על משהו מקורי , יצירתי ... אשמח לרעיונות =)

KarinDi

New member
מתנה לגיל שנה

אלבום תמונות שתכיני לבד
מסגרות יפות עם תמונות של כל בני המשפחה, כי בגיל הזה ילדים מתחילים להנות מזיהוי פרצופים בתמונות
מד גובה יפה
תנסי להציץ כאן
ועוד כמה רעיונות פה משהו בכיוון?

וואו ...

תודה הרעיונות ממש יפים .. אבל אלבום אין לי כל כך אפשרות כי אני עובדת כרגע על אלבום לשנה שלי עם החברה . ובקשר למסגרות הוא בן יחיד ואחותי (אמא שלו) כל כמה זמן ממסגרת תמונות שלו ושלהם אז יש מספיק .. המתנות באתרים ממש יפים אבל אין לי כל כך אפשרות להזמין ... צריך כרטיס אשארי וכאלה .. אני בת 16 וחצי .. אין עדיין
בכל מקרה ממש תודה לך ..
יש לך אולי עוד רעיונות אחרים .. ?

KarinDi

New member
אני לא יודעת איפה את גרה

אבל לפחות באחת החנויות אפשר לבקר פיזית ולקנות גם בלי כרטיס אשראי. נראה לי שאם את רוצה מתנה מיוחדת, זה צריך להיות משהו שאת תכיני...אולי את יכולה להכין לו משהו עם תמונה? תיק לגן, חולצה... אולי שמיכה כיפית לחורף? משחקים מיוחדים מעץ? ערכת יצירה? (תחפשי את האתר "לול"- הקישורים לא עובדים לי, יש שם רעיונות לערכות יצירה לכל גיל) ספר עם השם שלו? דיסק "הכבש השישה עשר"?

אממ ...

אני גרה בקרית שמונה אם את מכירה .. וכן בעקרון רציתי מתנה שאני אכין .. משהו בכיוון של מקורי ויצירתי יותר מאשר סתם לקנות מתנה . כי יש לו הכל .. דיסקים יש לו את בייבי מוצרט ועוד מלא ... תיק גם יש לו וחולצות יש לו המון ... מה ז"א ספר עם השם ? וחיפשתי בגוגל וזה נתן לי משהו אחר .. לא מצאתי את האתר . תודה בכל מקרה :)

KarinDi

New member
הנה

צירפתי לך את הקישור אליו התכוונתי, זה העמוד הספציפי לרעיונות לגיל שנה, יש בו קישור לחומרי יצירה מתאימים לגיל. יכול להיות שתמצאי עוד רעיונות ברחבי האתר, למשל יש שם לוח שנה להורדה, עם מקום לתמונות... עוד רעיון, שכרגע הוא יותר בשביל האמא- להכין מחברת יפה ומקושטת (עם תמונה או שתיים על הכריכה), לכתוב בפנים מכתב "נא לפתוח רק שאתה יכול כבר לקרוא לבד" ולבקש מהאמא לתעד את כל הדברים המצחיקים שהוא עושה/אומר. בגילאים שנה-ארבע יש המון המון יציאות מצחיקות וזו מזכרת מקסימה...

למעלה