יום הולדת שמח

יום הולדת שמח ../images/Emo151.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל..... ל ו ו א נ ד ר לוואנדר יקירתי מזל טוב מיליון ברכות נשיקות וחיבוקים מאחלת לך את כל הטוב שאפשר ורק טוב... שולחת לך את כל האייקונים השמחים ביותר שיהיה לך יום הולדת מקסים ונהדר נשיקות ומלא אהבה....

לאוונדר היקרה!

ברכות לעוד שנים יפות ומאושרות ללא כאבי אנדו', עד מאה ועשרים, הצלחה בהכל ובעיקר בריאות

lee E

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif

ר ו מ י ה

New member
יום הולדת שמח לוואנדר ../images/Emo213.gif

שתהיה לך שנה נפלאה מלווה בהרבה אושר , בריאות ושמחה
מזל טוב עצום ומופלא

זואילי

New member
../images/Emo24.gif מתוקה שלי ../images/Emo24.gif

שפע ברכות ליום הולדתך!!!! שיהיה לך יומולדת הכי שמח וכייפי שיכול להיות, שתמשיכי להיות מקסימה וטובה כמו שאת, הלוואי וכל משאלות ליבך יתגשמו ותהיי שמחה ואוהבת. נשיקות וחיבוקים. אוהבת אותך מאוד
גם אהוביי מצטרפים ושולחים ברכות ונשיקות

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

שנה מלאה בריאות, ללא כאבים, עם ים אנרגיות והרבה הרבה אושר!

לוואנדר

New member
מרסי בנות-ריגשתן אותי מאוד!

לא מאמינה על תשומת הלב שזכיתי בו מכן, מודה כל יום על הבית החם שמצאתי לי בית שנותן לי להרגיש טוב, בית שמחזק אותי ברגעים לא קלים, בית שגורם לי לצחוק ... אוהבת ומודה כל יום על הברכה, שלכן תמיד לוואנדר

nhmhphmh

New member
מזל טוב ושיהיה רק טוב../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif../images/Emo213.gif

מיכל235

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב לוואנדר

אוזנית

New member
מצטרפת למברכות ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ענקי, הרבה בריאות אושר וכל מה שתבקשי...

galim29

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב לוואנדר היקרה.... שנה מאושרת, נפלאה, רגועה, נטולת כאבים/בתי חולים/וכל שאר המציקים למינהם..

לוואנדר ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif מזל טוב!!

אמנם מעט באיחור.... אבל איחולים רבים ליום הולדת שמח!! הרבה אושר, שמחה ו- בריאות....

מישמש33

New member
אומנם באיחור , אבל עם כל ה -../images/Emo23.gif

מזל טוב לך לוואנדר ליום הולדתך, שנים רבות של בריאות, אושר שמחה וכל טוב ושמשאלות ליבך יתגשמו במהרה.

למעלה