מזל טוב כל שתבקש לו יהי
L Le Fay New member 2/6/06 #42 ../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo171.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif מאחלת לך שתחגוג כל השנה וגם בבאות
../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo171.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif מאחלת לך שתחגוג כל השנה וגם בבאות
E evc New member 2/6/06 #45 ../images/Emo20.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo20.gif לו יהי,אצלי ואצלך
S sivanshani New member 2/6/06 #44 המון מזל טוב אלעד! תמשיך להיות כל כך נחמד, ביום רביעי יש את אליפות הארץ בדיבייט אצלנו באוניברסיטה, אז למה שלא תגיע?
המון מזל טוב אלעד! תמשיך להיות כל כך נחמד, ביום רביעי יש את אליפות הארץ בדיבייט אצלנו באוניברסיטה, אז למה שלא תגיע?
E evc New member 2/6/06 #46 תודה סיוון! תודה,אני מחקה אותך וזה מה שיוצא,אז כל עוד אתה ממשיך גם אני ממשיך ) פרשתי מדיבייטינג לעת עתה,אם אבוא (מה שנראה לי שלא כ"כ יבוא אל הפועל בגלל עומס בלימודים) זה יהיה בשביל לראות אותך. אליעד
תודה סיוון! תודה,אני מחקה אותך וזה מה שיוצא,אז כל עוד אתה ממשיך גם אני ממשיך ) פרשתי מדיבייטינג לעת עתה,אם אבוא (מה שנראה לי שלא כ"כ יבוא אל הפועל בגלל עומס בלימודים) זה יהיה בשביל לראות אותך. אליעד
A avi972 New member 3/6/06 #52 אני חושב שה אני מצד שני , זה שמזהים שמדובר בבדיחה, זה כבר התקדמות בשבילי...
B boaZone New member 3/6/06 #50 אולי תלכו לישון ../images/Emo13.gif וכמובן... המון מזל טוף, חמוד. אני יודע שתיהיה לך הצלחה בעתיד. אני מאחל לך שתדע להנות בכל שלב בדרך אליה וממנה.
אולי תלכו לישון ../images/Emo13.gif וכמובן... המון מזל טוף, חמוד. אני יודע שתיהיה לך הצלחה בעתיד. אני מאחל לך שתדע להנות בכל שלב בדרך אליה וממנה.