יום הולדת שמח, עופרי

אאוצ'

אכזרי למדיי... כבר אמר שסלח, הסכים שתחזור, הלך ליועצת בלה בלה, למה?? מה שמוביל אותי לשאלה.. האם אתם נקמנים? על מה זה עונה אצלכם? האם נקמתם בעבר? אם כן האם אתם מתחרטים? אם לא האם אתם מתחרטים? האם חוויתם בגידה (או אתם או מהפרטנר/ית)? כמה זה השפיע על הקשר שלכם? טוב.. כמה שאלות

wild orchid

New member
לשאלותיך...

למה?כי לאדם כנראה אגו בגובה של מגדלי תאומים ז"ל... פעם הייתי מאוד נקמנית (בגילאים 12-15).נקמתי ולא פעם אחת ובדיעבד אני מאוד מתחרטת על הנקמות האלה.נקמה מבחינתי היא בזבוז זמן ואנרגיות על בן אדם שלא מגיעה לא ההשקעה הזאת.נקמה הכי טובה היא התעלמות וחיים טובים.היום בן אדם שפוגע בי פשוט נמחק מהחיים שלי ולא מעניין אותי כמה קשה לו.האקס שלי אומנם לא בגד בי אבל פגע באימוני בצורה אחרת,הוא נמחק בהינף יד אחרי 3.5 שנים ביחד.לא עזרו לו התחנונים ואיומים בהתאבדות.מחקתי אותו,למרות שיכולתי לנקום בו ולהרוס אותו לגמרי-לא ראיתי צורך להמשיך לבזבז עליו את זמני. לא חוויתי בגידה.אחד האקסים שהראה סימנים ברורים לכיוון,עף באותו הרגע.אם אני לא יכולה להתגבר וסלוח על משהו,אני פשוט לא נשארת...

wild orchid

New member
אויייש,

שלום כיתה א'.... מיותר לטעמי...נכון שהיא לא הייתה בסדר-או שתלך או שתשאר.אם החלטת להשאר ולנסות להתגבר אז תעשה את זה כמו בן אדם בוגר. אני מדמיינת אותו מתכנן את כל זה ודבר יחיד שעולה לי בראש זה גיחוך.

B o n e r

New member
מקרה שהיה... כך היה ../images/Emo203.gif

החברה הראשונה, ג' - שלוש שנים יפות הענקתי לה, סגדתי - הערצתי, פשוטו כמשמעו נתתי לה חיי ! בגדה, עם חבר משותף... מיותר לציין אתבושת הפנים, הכלימה, הפגיעה, העלבון והאגו הרמוס . פשוט הסתובבתי, אמרתי שלום והלכתי לי ... כעסתי - הייתי אכול צער ומחשבות רעות שטפו אותי, אבל עמדתי איתן, ידעתי שיבוא יום והיא תתחרט, תבין, ותיפול אפיים ארצה. והיום בא, היו הגיע בשפעת זוהרו . היא התחננה על חייה <מטאפורה>, פשוט התחננה. אני מודה שהתנהגתי כמו ג'נטלמן בניגוד לכל הרגשה - העצמות בערו בקרבי לצחוק לה בפרצוף ולשמוח לאידה. אבל לא - פשוט התעלמות טוטאלית שהשיגה את המטרה יותר מטיל מונחה לייזר. אני מוכרח להודות שמעולם לא הייתי מעז לנהוג כמו הגבר בסיפור - אבל בפנטזיות המרושעות שלי אני כן מתנהג כמוהו כלפיה .

WOW אין ספק שבגידה זה דבר נורא

אבל מפה ועד לנקום זה כזה נמוך ... זה לא חלק מהאישיות שלי בכלל נראה לי שלו היתי בסיטאציה הזו , היינו נפרדים היתי כואבת ולא מחפשת שום נקמות לא שחס וחלילה אינ מצדיקה לרגע את הבגידה אבל מה שהוא עשה נקמני ומכוער

B o n e r

New member
ונתתי בכם שופטים ../images/Emo203.gif

לא חוכמה לשפוט אדם - מהצד, בהגיון... לא תוכלי לדעת - עד שלא תהיי בנעליו. אני חושב שאין שום רע בנקמה מתוקה... תחשבו על זה, בגידה - כמה זה מכוער ? עין תחת עין ושן תחת שן - עם המון הגיון, לא בפנאטיות. אני בטוח שהיא יותר לא תבגוד ... נכון שבמחשבה צלולה זה ילדותי ומטופש, אבל תחשבו כמה פגוע אדם צריך להיות על מנת להתנהג ככה. אני לא שופט אותו לכף חובה - אני משחרר אותו עם אזהרה חמורה - מחמת הספק ...!

wild orchid

New member
כל אחד פה

חווה בגידה ו\או פגיעה אחרת.בגידה פיזית היא לא בהכרח הכואבת ביותר.מה שכן אם בן הזוג בראש בריא הגיע למצב של בגידה,אולי כדאי לבדוק למה הוא הגיע אליה.משום מה הבחור בסיפור לא בדיוק חשב שאולי יש לו חלק בלתי מבוטל בבגידה שלה.כל מה שהיה חשוב לו בסופו של דבר הוא נקמה.למה לא נקם בעצמו על כך שחברה שלו הגיעה למצב של בגידה?למה לא בדק איפה הם טעו? כל האמור מתייחס לבן אדם שלא בוגד בדרך כלל,לא רץ אחרי הרפתקאות מיניות וראש בריא לגמרי..

B o n e r

New member
צודקת ... כמעט ../images/Emo203.gif

יקירתי, עקרון ה 90\10 יכול לעבוד פה מצוין. אני מבין שיכול להיות מצב שמשהו דחף אותה לבגידה, יכול להיו אפילו שהתנהגות בן הזוג דחפה אותה, יכול להיות שזו הסיטואציה הטעונה מינית עם החבר ללימודים, יכול להיות ויכול להיות ויכול להיות ... אבל - כל זה, זה רק 10 אחוז של מצב נתון, 90 האחוזים הנותרים להתמודד עם המצב הנתון- נמצאים בידיה, ועם כל הכבוד, לדעתי, לבגוד, זו הדרך הכי לא נכונה ! היא אמרה לו :תצעק, תכעס וכו', היא, באותה מידה יכלה לקום - לעזוב, לדבר, לכעוס ועוד ... אבל לבגוד ? ? ?

wild orchid

New member
צודק...כמעט...

בשום פנים ואופן אני לא מצדיקה אותה.היא אשמה ואחריות היא ברובה עליה-אין לה הצדקה,לא סיטואציה טעונה מינית עם חבר ללימודים ולא נעליים. מה שאני אומרת שהנקמה שלו לא מוצדקת ונמוכה בדיוק כמו שהבגידה שלה.לא רואה סיבה לנקמה בשום מצב בטח לא כשלך (או במקרה הזה הבחור המדובר) חלק בלתי נפרד מהבגידה הראשונה. בתכלס,היא יכלה להסתיר את הבגידה שלה והוא בחיים לא היה מגלה את זה.היא הייתה מספיק הוגנת כדי לבוא ולפחות להיות כנה ולספר לו.כנות הוא מצרל שהופך להיות נדיר יותר ויותר במחוזותינו,זן נכחד.הוא כנראה לא מבין את זה...

B o n e r

New member
שוב צודקת... כמעט ../images/Emo203.gif

כן - היא הייתה יכולה להסתיר - אבל, זה נשמע לי כמו - אוי אוי אוי, בגדתי ... <מתייפחת>, אני מה זה מצטערת .. אוי אוי אוי ... תראה כמה אני מתוקה שאני באה אומרת, לא סובלת את עצמי אוי אוי אוי ... כשהיא הורידה את התחתונים - היא יכלה לעצור, כשהוא שלף את הזין - היא יכלה לעצור. כשהוא עמד לחדור אליה - היא יכלה לעצור. תוך כדי הזיון - היא יכלה לעצור. זן נדיר - וטוב שכך ! אני לא מצדיק אותו - אני לא מאשים אותו, לא חושב שהייתי נוהג כמוהו, אבל, יחד עם זאת, לא שופט אותו.

wild orchid

New member
אני לא חושבת שבן אדם

שמתחרט על מעשיו חמורים ככל שיהיו הוא,במילים שלך "אוי אוי אוי ... תראה כמה אני מתוקה שאני באה אומרת, לא סובלת את עצמי אוי אוי אוי ".אני חושבת שזה בן אדם חזק וכנה (אם וכאשר פגעת בבת זוגתך\חבר\ידיד,אתה בא להכות על החטא וזה מה שאתה מרגיש בפנים ולא חרטה עמוקה-חבל).נכון,לא מגיע לה צל"ש ומחיאות כפיים סוערות על זה,יחד עם זאת אי אפשר להתעלם מהעובדה שרוב המוחלט של הבוגדים היה לוקח את הסוד לקברו. היא עשתה מעשה נבזי ונמוך.נכון היא יכלה לעצור כשהורידה תחתונים,היא יכלה לעצור כששלף את הזין והיא יכלה גם מראש לא להגיע לסיטואציה מינית בדיוק כמו שהוא יכול היה להראות לה את הדלת היציאה מחייו.הוא יכול היה לעשות את זה באותו הלילה,הוא יכול היה לעשות את זה אחרי ההפסקה של כמה ימים,הוא יכול היה לעשות את זה בכל רגע נתון.הוא לא.הוא נמוך בדיוק כמוה.הוא בחר לשחק את המשחק להשלות ואז לנקום.במילה אחת מ-ג-ו-ח-ך. לשפוט אותו?ממממ הוא לא מעניין אותי עד כדי כך.להתפלל שאדם קטנוני ובעל אגו מנופח שכזה לא יכנס לחיי-כן.טבע האדם הוא לטעות וליפול.לא יודעת על מה ואיך הוא עלול להתנקם בי כשאעשה טעות.

wild orchid

New member
בתכלס בשורה תחתונה

מצא מין את מינו.במקום לדבר ולפתור בעיות ו\או לחפף את הבחור-היא בגדה.מה יצא לי מזה?נאדה.במקום לסלוח ו\או לבעוט בבחורה הוא בחר לצאת למסע הנקמה.האם זה הקל את הכאב?לא.האם זה העלים את תחושת ההשפלה?לא.בשורה תחתונה,הקשר נהרס.שניהם יצאו עם אנשים אחרים,בשניהם אולי יבגדו או לא,אולי הם יגלו את הבגידה ואולי לא.

קראתי...

לא אהבתי...אם כבר לסלוח אז עד הסוף, לא כדי אח"כ לנקום...... ועוד ביום ההולדת.... מעשה צביעות לשמו ואני לא אוהבת כאלו, מהלך מתוכנן מראש.... ******* ודרך אגב, יפה לך אדום, רק מקווה שזה לא מהבושה !!!!

Dan_Kap_

Active member
עין תחת עין, וכל העולם יהיה עיוור

לא רק שהכותב בחר לפגוע כתגובה לכך שהרגיש פגוע, הוא גם בחר להשתמש באדם שלישי כדי לפגוע. לא ברור לי מה פותרת נקמה מסוג זה, בעיני היא רק מייצרת עוד ועוד פגיעות ונפגעים...

G I R L P

New member
סיפור שלי...

פעם אחת בחיי בגדתי. זה הספיק לי. לא תפסו אותי ולא סיפרתי. אבל רגשות האשם אכלו את היחסים שלנו. נפרדתי ממנו. שנים אחר כך... קיבלתי את המכה בפנים. בגידה מצד בנהזוג. זה הדבר הכי נורא שיכול להיות. זהו. ברררר?!

B o n e r

New member
על זה אפשר לומר ../images/Emo203.gif

נעשה עוול, קרתה טעות. אבל אם השכלת ללמוד את השיעור שנזדמן, הרי שהמקרה לא היה לשווא . בררררר - ועוד איך !

למעלה