יום הולדת שמח ניצן

יום הולדת שמח ניצן

היום היינו אמורים לחגוג לך שבע שנים להולדתך. לקשט את הבית בבלונים להעניק לך מתנות עטופות בנייר וסרטים לצפות בך קורע אותן בהתלהבות לראות את פנייך הקורנים מאושר להשתתף יחד עם חברייך במסיבה לכבודך לשיר לך שירי יומולדת עליזים אבל אנחנו לא יכולים לעשות את זה. וכולי תקווה שהמלאכים שרים לך כעת שירי יום הולדת והם עוטפים אותך ב אהבה. ועוד יותר אני מקווה שסבא שלך איתך. אוהב אותך, מגן עלייך, נמצא איתך. שלא תהיה לבד. ולמרות שהיית איתנו פרק זמן כל כך קצר תדע שאנחנו זוכרים אותך בכל יום. אוהבים אותך ונוצרים את זכרך איתנו. יום הולדת שמח בן שלי.

../images/Emo127.gifטפיחה לפורום על השכם../images/Emo127.gif

רסיסונת, בדקת בפורום "ההוא" מי התייחס אליך?????? למרות שפסי... נעלמה כבר יומיים, טפיחות על שיכמה, ומדליה ענקית.

piter pan

New member
../images/Emo16.gif-אין מילים..תשמור על העולם ילד

אני בטוח שהמלאכים שומרים עליך שמור נא אתה עלינו , יקר קטן מלמעלה ... (רסיסים - מדוע למחוק ? אנחנו חברים שלך גם עכשיו
את בדיוק בפורום הנכון)

piter pan

New member
אין מילים ... ../images/Emo16.gif

אני בטוח שהמלאכים שומרים עליך שמור נא אתה עלינו , יקר קטן מלמעלה ... רסיסים - מדוע למחוק ? אנחנו חברים שלך גם עכשיו

רסיסים -

צימררת אותי. נכנסתי להודעתך בשמחה מאחר וזה עתה אני חוגגת ימי הולדת לילדי ו´בום´. אז נכון שאת שונאת חיבוקים, אבל הכי נכון עכשיו זה לשתוק ולהגיד לך - שאת אישה אמיצה! ויש לי תחושה שבאמת אני אוהבת אותך. למה? ככה.

מחייכת אלייך.... תודה מתוקה.

אני כנראה עוף מוזר. עושה הכל הפוך. אני לא אוהבת שמחבקים אותי כשאני עצובה. ואני לא אוהבת לשתוק כשאני עצובה. אוהבת לדבר וכמה שיותר. לספר, לשחזר, להגיד, לחוות שוב ושוב. אבל לא עושה זאת . כדי לא להעיק. כי בסך הכל מה אכפת לזה או אחר על הבן שלי ועל מה שחוויתי ? או על אבא שלי והדרך שבה הוא הלך ומה הוא הותיר אחריו ? אז אני כותבת.... זו גם דרך לדבר :) אולי אני באמת עוף מוזר. תודה מתוקה

רסיסית עצובה

לא!!!! את עוף מתוק, ולמה עוף? נערה חמודה - רגישה - ומתוקה! דברי, דברי. תפרקי הכל!!!! ואנו כאן כדי לשמוע, לכאוב איתך, ו.... ובעיקר..... כדי לעזור לך לאסוף את הרסיסים, להדביק, וליצור דבר שלם מחוזק מאי פעם. אוהבים אותך!!!!!!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ממש לא, תגידי עוד פעם, אולי אני אתחיל להאמין.

../images/Emo39.gif

התכוונתי שאני אשתוק כי כשאני לא יודעת מה לומר... צריל לשתוק, לא? ויצא לי קצת מבולבל. ועוף? לא יודעת. תעשי קו-קו-ריקו ואני אשמע ואחליט..... מה הצורך הזה בהגדרות? עוף מוזר ? את מה שאת. וטוב שכך הוא. זה הכי נוח לי. אז בלי הגדרות יותר, טוב?

ומשו קטנטן שקיבלתי באימייל ובהחלט

מעורר מחשבות =========================================================== תודה לאלה מכם שצחקו עלי - אני מודה לכם בלעדיכם לא הייתי יודעת מהו בכי לאלה מכם שלא השכילו לאהוב אותי - תודה לכם בלעדיכם לא הייתי יודעת מהי אהבה אמיתית לאלה מכם שפגעו ברגשותיי - תודתי שלוחה לכם בלעדיכם לא הייתי מתוודעת לרגשותיי האמיתיים לאלה מכם שהשאירו אותי לבד בבדידותי - תודה לכם בלעדיכם לא הייתי מגלה את עצמי ולאלה מכם שחשבו שאני אף פעם לא אצליח לכם אני מודה יותר מכל לא היה עולה בדעתי אפילו לנסות..כי בלעדיכם

האלי

New member
לאט לאט מתחוורים הדברים

ואני מבין מדוע את מתייחסת אל עצמך כאל רסיסים של אושר... אני, שכל מה שאני יודע זה לחבק... ולהקשיב, מחבק אותך ביום הולדתו של בנך ומקשיב לכל מה שיש לך להגיד... כי איכפת לי. שלך, האלי.

אטיוד5

Active member
דמעות

בחיי בכיתי. עדיין בוכה. מפני מה שקרה (ולא מפני שאין מלאכים).

למעלה