יום הולדת שמח לשימי!!!!!!!!!!!!!!!!

benedek22

New member
יום הולדת שמח לשימי!!!!!!!!!!!!!!!!

אחי המון המון מזל טוב אוהב אותך!!!!!! שתזכה רק לדברים טובים!!!! אל תתן לאף אחד לשנות את מה שאתה כי אוהבים אותך בדיוק כמו שאתה עכשיו!!!!!!

Ikari Shinji

New member
Shimimon!!!!!!

מזל טוב אחי!!!!!!!! אין לי יותר מה להגייייידדדדדדדד!!!!!

Adi Chan

New member
שימישקס!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב בחורי הזקן~! הרבה מזל טוב והרבה מזל טוב ועוד מזל טוב וסיגריות ואלכוהולD:

טנקס

למה את לא מאחלת לי בריאות?
רוצה שאני אמות אהה?

Galmon

New member
מזל טוב שימי!~~~~ D:

המון המון המון המון מזל טוב~ שתהיה לך אחלה מומולדת! מי יתן ותזכה לאכול הרבה פיצות והרבה הרבה ספגטי עד גיל 120~ D: ומי יתן ותשיג את החליפה של גאטס! ><; ומי יתן ויצא עוד פרק כבר... ; ; 3>

~~!!!

פיצות זה משמין~~ אבל טעים! תודה ובאמת שייצא כבר עוד פרק.. האחרון היה משעמם... ואם תמצא לי חליפה של גאטס.. תקבל נשיקה מנתן.

Galmon

New member
אווו~~~

ומה עם אחת ממך?
אני אדבר עם פאק, נראה מה נוכל לארגן~ XD

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifיא אח..מזל"ט../images/Emo65.gif

שתזכה לנרגל כל חייך~

drizet

New member
מזל טוב שימי../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

baroolit8

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

EreWind

New member
../images/Emo187.gifשמעון!!~ ../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

סליחה על האיחור אח שלו אבל...הכוונה טובה P= אז...המון המון המוןןןןןן מזל טוב יא אח ! ! ! שתזכה להרבה בריאות שמחה הצלחה אהבה ורק טוב!
תזכור שאני תמיד פה בשבילך ואממ...תמשיך להיות ה"ערס" האהוב עליי =) LOVE YA

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo49.gif שימי!

מזל מצטער על האיחור... אבל כמו בתאל עם כוונה טובה =] שתזכה להרבה מזל טוב, מתנות, עוגות טעימות, שנים טובות בריאות ונטולות סיגריות או כל כלי עישון אחר! P= אלכוהול... נו מילא... קצת ככה פה ושם... P= ומלאאאאא חברים אוהבים =] אורי.

למעלה