יום הולדת שמח לפאדי!!!!!!!!!!!!!!!!

sony121

New member
יום הולדת שמח לפאדי!!!!!!!!!!!!!!!!

פאדי ידידי יום הולדת שמח הרבה אושר הרבה בריאות והכי חשוב - הרבה מוסיקה יוונית כמו שניקולופולוס יודע להלחין(אני יודעת שאתה מאוד מאוד אוהב אותו)

1Yasoo1

New member
לפאדי האיש הכי יקר לנו - ../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

פאדי ידידנו חוגג היום י ו ם ה ו ל ד ת
מה נאחל לו ? נאחל לו את הכי טוב שבעולם שאפשר..

arik87

New member
מזללללל-טוב פאדייייייי ../images/Emo24.gif

עד 120 תהיה בריא ושוב המון מזל-טוב

odeliaabut1

New member
פאדימו מז טוב יקירי

מזל טוב לפאדי התמוק, לפאדי יש תכונות רבות ומיוחדות אך הכי חשובה היא תכונת טוב הלב שלו, הוא מתיד עוזר ותמיד חבר אפשר לפנות אליו בכל מיני דברים לא רק ביוונית, אני מאחלת לך בריאות ואושר כי אם יש לך את זה, יש לך את הכל בחיים, שתמיד תמשיך לצחוק ולחייך, להיות חבר טוב להעשיר את הפורום בכל מיני ידיעות תירגומים ובכלל. תודה על זה שאתה חבר אמיתי ומקווה שתמיד נישאר כאן אני לא יודעת איך מציירים פה נשיקות אבל אני שטלחת לך המון נשיקות וחבוקים ואהבה גדולה גדולה גדולה

F a d i

New member
תודה רבה לך אודליה היקרה

המון תודות על המילים החמות והאיחולים

פ א ד י - המון ברכות ואיחולים ../images/Emo77.gif

פאדי יקר ומקסים שלנו
הופ .. גדלת בשנה - הרבה הרבה מזל טוב ליום הולדתך ! עד 120, שתדע רק אושר, בריאות ו ה צ ל ח ה בכל מעשה ידיך , וזה כבר ישמע בנאלי ונדוש לומר לך שוב תודה תודה תודה על האדיבות י ו צ א ת ה ד ו פ ן והסבלנות, טוב הלב והרוך שיש לך עד אין קץ. אולי עדיין לא יודעים כאן אבל ציפור קטנה לחשה לי (מעניין מי היא אותה ציפור קטנה ....) שמגיע לך מזל טוב כ פ ו ל ביום הזה וישנה עוד סיבה לחגיגה מלבד יום ההולדת..
ואתה כבר יודע למה מרמז השריף הקטן הזה ...(אבל אני לא מגלה לאחרים אני משאירה זאת לך...), בהצלחה בכל אשר תעסוק הלאה, העבר מידיעותך, ומתבונתך מה שאתה עושה וכל כך טוב !!!! אוהבים אותך ונותנים לך מליון נשיקות.
איילה

F a d i

New member
תודה רבה לאיילה ומשפחת אבגי

אוהב אתכם אנשים יקרים אין כמוכם

חרוניה פולה פאדימו../images/Emo140.gif

או בעיברית שנים רבות של אושר וטוב וכל מה שלבך מבקש לו יהיי שלך מאיה

../images/Emo49.gif לפאדי

שיהיה הכי במזל טוב בעולם, מי יתן וכל משאלות ליבך יתגשמו כמו גם שכל חייך ימלאו באושר,בריאות,אהבה,צחוק,וכמובן מוזיקה יוונית. מקווים שתמשיך להפציץ אותנו פה לפחות עד שימלא לך 95 :) שלך גרב

F a d i

New member
תודה רבה לכם אנשים יקרים

תודה סוני ורודדי היקרים תודה לאורנה על המילים החמות האלה והכרטיס היפה (
אהבתי את "הדאלאריזם"..גדולה) תודה לאלי יאסו על הברכה והתמונה היפה תודה לאריק ומאיה וגרב היקרים... אוהב אתכם

merakli

New member
פאדימו יום הולדת שמח../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ילד שתהיה בריא לעצמך לאהוביך ואוהביך עד 120 כ20 יאסו ברה פאדי היידה ברה פאדי

12אניהיא

New member
יומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

לבחור הכי הכי... הרבה מזל.. הרבה אושר... הרבה מוזיקה טובה ורק טוב וטוב וטב

למעלה