יום הולדת שמח למי?

Hilaloosh

New member
עדידוששש מזל טוב!

המון המון מזל טוב ומלא יומולדת שמח! מהמעט שאני מכירה אותך כבר הספקתי לראות כמה ילדה מדהימה מתוקה נחמדה וחמודה את... אין לי הרבה מה לאחל לך חוץ משתשארי כמו שאת! אבל בול אותו דבר! ותהני כמה שאת רק יכולה מהחיים... ומכל רגע שבהם! שתקבלי הרבה
ו...
ואל תשכחי.. Allways keep on
אוהבת המון... הילה!

נכון אנחנו בקושי מכירות..

אבל אנחנו עוד נכיר! =) ו.. להשאר בול אותו דבר זה יהיה קצת קשה.. כי אנשים משתנים.. =)

S a l i t

New member
עדיעדיעדיעדיעדיעדיעדיעדיעדיעדיעדיעד

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתיהי מאושרת ותזכי במלא פרסים! ותהני המון כי זה היום שלך!!! המון חיבוקים נשיקות ואהבה וכאלה :) אני מוכנה לבוא עד לגן רווה בשבילך אם את מביאה לי שקית הפתעה
חמודה שיהיה לך הכי כיף בעולם
סלעית :)

יוווווווווווו

חיכיתי כל היום כדי לקרוא את השרשור הזה.. כדי שאם היום לא יהיה משהו אז שמשהו נחמד יפה וכיפי יסגור אותו ויעשה אותו למיוחד! =) אז רק רציתי להגיד המוןהמון תודה לכם! אתם ממש משהו משהו
אז שוב תודה לכוווולכםםםם אוהבת המוןהמוןןן מחכה שניפגש.. מתי זה יהיה?! =\

THE sky angel

New member
אני אסגור לך את היומולדת!!

עכשיו רק חזרתי הביתה והיה יום עמוס אבל הצלחתי לשלוח לך הודעה באייסיקיו לפני ועכשיו אני אסיים את היומולדת שלך :) שיהיה לך הכי כיף בעולם גיל 15 זה הגיל לפני -ה-גיל אז תנצלי אותו עד תומו כל עוד את ילדה!! "עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה נהיה גדולים!" בהצלחה מתוקית שלי והמון מזל טוב ואת יודעת כמה שאני אוהבת אותך אז אני מקווה שאת סולחת לי שזה בא רק עכשיו אבל את יודעת, "את לא היחידה שנולדה היום!!" חחח :) מזל טוב מתוקית שלי ואני מחכה לראותך שוב להראות לך שאני לא מה שאת חושבת :) חחחח לוב יו מתוקה!! ופווווווווווווווול מזל טוב יפייפיה!! אוהבת'ותך!! מור'וש

פIלי

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב עדי!

שתחיי לי עד מאה ועשרים.. טוב נו, בואי נודה בעובדות. את לומדת בברנר. עוד 8-10 שנים את תיהי הומלסית נרקומנית שמסתובבת בתחנה המרכזית בתל אביב. אבל עד אז - מזל טוב!

חחחחח

טעות בידך! אני לומדת עכשיו בברנר.. אבל שנה הבאה אני עוברת.. ככה שיש מצב שאני לא אגיע למצב של הומלסית נרקומנית שמסתובבת בתחנה מרכזית בת"א.. =) ותודהה =))

למעלה