יום הולדת שלוש

יום הולדת שלוש

בשבוע הבא אנחנו חוגגים יום הולדת שלוש לבתי.
הארוע יהיה בבית, אחה"צ, ויהיו 6-10 ילדים בגילה וקצת יותר גדולים. רציתי לבקש רעיונות ל"תכנית אמנותית" ומשחקים הום מייד, שאוכל להעביר בעזרת אמי ובן זוגי. בתחום המשחקים חשבתי על מישוש על עיור וניחוש של מה זה (בננה,מכחול וכד'..). אבל מעבר לזה אין לי רעיונות ואין לי שום ניסיון בהפעלה או בשיחה עם קבוצת ילדים. (אני מקווה שאמא שלי תציל אותי בקטע הזה.) אשמח לכל רעיון.

לאה_מ

New member
כמה רעיונות תוכלי אולי למצוא

בשרשור הזה. אם תרצי לנסות לפתח איזה מהם או לחשוב על אחרים - את מוזמנת לשתף אותנו

michald

New member
הייתי בשני ימי הולדת 3 בשבוע האחרון

בראשון, האם קנתה איפור מיוחד לפנים. מי שרצה התאפר לבד והיא איפרה בצורה מיוחדת את השאר (עוד פעם, אם רצו). אפשר להוסיף גם תחפושות. זה היה מאד מוצלח,כי הילדה שלה מאד אוהבת איפור והתחפשות (היה לילדה כ"כ כיף, שהיא נפלה לתוך עוגת יום ההולדת
. מחזה בלתי נשכח...) ביום ההולדת השני, ההורים שכרו מן משחקיה. הם הכינו גם קופסא עם דגים צמודים למגנט וחכה קטנה. כל ילד בתורו, דג דג וקיבל הפתעה. היה פחות מוצלח, לטעמי. כשהייתי קטנה, בקיבוץ, היה מנהג שההורים מכינים סיפור מומחז. זכור לטובה, מפני שגם הילד/ה השתתפ/ה. אני הייתי, למשל, הגזר מאליעזר והגזר.

גמדים

New member
משחקים

מכירה משחק הכסאות? משחק ללכת עם ביצים קשות בלי ששיפלו עם כפית בפה. משחק המלך אמר , עם פרסים קטנים לכל מי שמנצח בכל משחק (מחניות של 2 שקל). החבילה הגיעה(פרס עטוף עם הרבה עיתונים וכל מי שמגיע מוריד נייר אחד ובו יש משימה , כמו לעהביר לידה עם הקוקו האדום וכאלה), זה משחק עם טייפ שמפסיקים את המנגינה הילד מקבל את החבילה. משחק פיצוץ בלונים ,, בלונים על חוט קצת גבוע ומי שמופצץ ראשון.משחק השוקלד, מי שיוצא לו 66 בקוביות צריך להלבש מצחיק ולאכול שוקלד עם סכין לא חדה ומזלג, משחק שירי יום הולדת עם עזרה של טייפ , מי שיודע הכי הרבה שירים פרס. טוב זה מה שנזכרתי מקווה שיעזור לך , יום הולדת שמח

למעלה