יום הולדת שלוש וחצי

בימבילי

New member
יום הולדת שלוש וחצי

הבת שלי (בת שלוש וחצי) הגתה רעיון מהפכני עקב חוסר הסבלנות שלה לחכות עד גיל 4 - מסיבת יום הולדת שלוש וחצי. אני חושבת שזה רעיון מקסים וכבר קבענו תאריך. מה שהיא בעצם רוצה זה שחזור המסיבה של גיל 3 וכנראה הרבה תשומת לב והזדמנות לארח ולשמוח. היא בכלל לא מזכירה את נושא המתנות. מאידך, שמעתי כבר תהיות ותמיהות על הרעיון. בעיקר מכיוון שאין באמת דבר כזה ואנחנו מוציאים את העוקץ מכל נושא יום ההולדת החד שנתי. אשמח לשמוע דעות.

איזה תמיהות? צפצפי עליהם.... ../images/Emo13.gif

אחלה רעיון. אפשר לחגוג יומולדת כל חודש. אנחנו חוגגים כל השנה.

לאה_מ

New member
רעיון מדליק!

תזמינו כמה חברים, תכיני עוגה ונרות, שירו לה שירים, שישחקו קצת, שכל אחד יצייר לה ציור מתנה - נשמע לי אחלה! ומאד מזכיר את מסיבת ה"לא יום הולדת" של הכובען המטורף מאליס בארץ הפלאות (אני זוכרת שהגדולים שלי היו חוגגים "לא יום הולדת" בתקופה שסביב קריאת הספר...).

ענתש

New member
תכיני עוגה וחצי ../images/Emo3.gif

אפשר לעשות מזה "נושא למסיבה" - שהכל יהיה עם חצי.

mummy

New member
רעיון מקסים מקסים

מה זה "אין באמת דבר כזה"? מי קובע? זה שכתב את השיר שאומר "יומולדת יש רק פעם בשנה"? אני מאוד בעד לעודד חשיבה יצירתית וביקורתית שלא מקבלת כמובן מאליו את מה שאחרים (ואנחנו) התרגלו אליו כ"טבעי". זה אומר שהחיים שלך כהורה לילדה יצירתית כזו יהיו (אולי) יותר קשים, אבל אז מה... לכי על זה, ובלי שום ספק לדעתי (הבלתי מקצועית ומנוסה בעליל).

כשהייתי ילדה היינו עושים יומולדת

לאף אחד. כן כן, פשוט מסיבת יומולדת עם עוגה וממתקים ובלונים שאינה מיועדת לאף אחד (ובלי מתנות
) . סתם, כי בא לחגוג במתכונת יום הולדת ולארח ולשמוח. מה רע? כשאין סיבה למסיבה- פשוט ממציאים! היא מותק שהיא חשבה על זה. קדימה, לחגוג!

מלמלה

New member
מסיבת התה של עליזה

היתה מסיבת היום לא יום הולדת לא חייב 3.5 אפשר 364 ימים בשנה לחגוג היום לא יום הולדת.....

ליאת +

New member
חגגנו בשבת

הכנתי עם אביתר עוגת שוקולד. הוא רצה קרם שוקולד על העוגה (עדיין לא הבנתי למה הוא חותר), אילתרתי משהו. קישט את העוגה בסוכריות גומי עתיקות שהוא שלף מאיפשהו.. הוא שאל אם יש נרות בבית (התחלתי להבין). ואז הזמין אותנו להצטרף לשירת היום ההולדת שלו. הסתבר גם שזו יום הולדת של גיל שבע ! התקשרנו להזמין את השכן-חבר מלמעלה. וזהו. היה נחמד מאוד. העברנו עוד חצי שעה של שבת קייצית (רק מה עושים עם 12 השעות הנותרות?- ובהזדמנות הזו: רעיונות לבילויי שבת קיציים מחוץ לבית יתקבלו בברכה)

בימבילי

New member
איזה כייף לקרוא את התגובות.

גם אני חושבת שזה רעיון מקסים. נוגה בכלל לא חשבה על המתנות, אבל אנחנו ביקשנו מהמשפחה כן להביא לה משהו קטן ומשמח. אני מתחילה לחשוב שכדאי לי לארגן לעצמי חצאי ימי הולדת. זה באמת גאוני. תודה לכולכן!

kokopeli 1

New member
גם אנחנו עשינו

יומולדת 4.5. הבת שלי ילדת יולי והייתה ממש חסרת סבלנות עד ליום ההולדת שלה. אז במסגרת הצהרון (שישה ילדים בגילה ועוד שישה קטנים יותר), הבאנו עוגה, בלונים, כיבוד קל. שרנו ורקדנו והיה אושר גדול. אני לא חושבת שצריך לעשות הפקה כמו יום ההולדת השנתי, אבל משהו צנוע, במסגרת מוכרת ומצומצמת הוא רעיון נפלא. לכו על זה!!! ומזל טוב

dor10r

New member
גם אחיינית שלי חגגה 3.5

אחיינית שלי גם חגגה לפני כמה שנים יומולדת 3.5, וכולם שיתפו פעולה- כולל הסבתות משני הצדדים והדודים הגאים- הילדה כל כך שמחה וצהלה- היא היתה יחסית חדשה בגן והיתה צריכה לחכות חצי שנה עד ליומולדת האמיתי שלה. היום זה זיכרון חמוד- אפילו יותר מהיומולדת הרגיל... דרך אגב, הגננת לא כל כך הסתדרה עם המילים של השירים - כי זה לא התאים לה ל- שלוש וחצי! מזל טוב!

למעלה