יום הולדת ראשון

sabeny

New member
יום הולדת ראשון

שלום לכולם ככה אני מדי פעם מבקרת בפורום ומוצאת משהו להגיד, אבל היום רציתי לספר לכם על התמודדותי בימים שקרובים ליום הולדתו של בעלי אהובי שנפטר לפני 4 חודשים.ממחלת הסרטן הארורה לפני כחודש חשבתי שבעוד חודש יהיה יום הולדתו. רציתי לציין זאת. יש לי תחביב אני עורכת סרטים ביתיים במחשב. לכן אזרתי אומץ ופתחתי אלבומים והורדתי סרטים וסרקתי מאות תמונות וכל חיינו המשותפים עברו מול עיניי. מצאתי את עצמי יושבת מול המחשב 7 ו8 שעות ביום ובלילה, סורקת עוד תמונה גוזרת חלקי סרטים. והנה השבוע סיימתי סרט מאוד מרגש עם קטעים עצובים וקטעים משמחים. א) סגרתי מעגל. אני השלמתי ! ב) הזמתי את ילדיי לצפות בסרט שאורכו 1/4 שעה, הם פשוט הודו לי עם דמעות בעיניים ג) ביום ראשון הקרוב ה-28 לחודש היה אמור בעלי לחגוג 63 צלצלתי לאחים ואחיות שלו והזמנתי אותם אליי לבוא בערב להתאחד עם זכרו ולצפות ביחד בסרט לתמוך אחד בשני (אנחנו מאוד מאוחדים) ולעבור את היום הזה ביחד. בפעם הבאה שאבקר בפורום ,אספר לכם איך היה. יהיה זכרו ברוך

זה דרך יפה להנציח

ולאסוף את המשפחה להכר יחד זה רעיון נהדר החיבוק הגדול של המשפחה לילדים יתן המון כח כי יש להם את אמא והדודים והדודות

kampf

New member
כל הכבוד על היוזמה ועל הכוח לעשות את זה.

itaf10

New member
דרך יפה להנצחת זיכרו

כל הכבוד ליוזמה ולעבודה . יום ההולדת שלי הוא יום הפטירה שלו...יום הולדת משותף
לו הייתי יודעת לערוך סרטון שכזה....אבל לא. אני כבר אלמנה 4 שנים.

אם היה לך כל כך הרבה חומר

למה ערכ סרט קצר של רבע שעה, מה היו השיקולים שלך בהורדת קטעים ולא להציג אותם בסרט עכשיו שהכל טרי אז זוכרים , אבל אני בעד שתערכי סרט ארוך יותר עבור הילדים , שיוכלו להביט בו בזמנם החופשי שיגדלו בטוחה שהם יחפשו את החומר הערוך תחשבי על עבודת שורשים שאז מחפשים חלקים הללו כדי להנציח את האבא במיטבו

למעלה