יום הולדת קרב!!!

rottemg

New member
יום הולדת קרב!!!

שלום רב נולדתי ב- 20.03.78= 3 . בקרוב אהיה בת 25 אני מסיימת תואר ראשון בנהיול מלונאות וכלכלה. שאלה שהכי נוגעת ללבי כרגע זו אהבה אני מרגישה שאחרי תקופה ארוכה לבד אני מוכנה למצוא אהבה ומחכה לה שתבוא מה בנוגע לנושא זה:) דבר נוסף הוא עניין מציאת עבודה בתחומי במצב היום אני רוצה לטוס לחול ואני לא בטוחה שזה הצעד הנכון מבחינת שנה אני נכנסת לשנה שערכה הנמרולוגי שווה 1! שזו שנת התחלה חדשה? ערך שמי רותם = 7

עינת

New member
רותם

החל מיום הולדתך אכן את נכנסת לתקופה חדשה שהיכולת לקפוץ למעלה חזקה מאוד, הן במציאת אהבה והן מבחינת קריירה. נסיעה לחול יכולה להיות טובה עבורך בתנאי שאינך לבדך כיוון שאת זקוקה למשפחה,חברים ובכלל קבוצת תמיכה קרובה. בהצלחה

יום הולדת שמח

לפי תאריך הלידה שלך את מקימה מסגרת משפחתית בשנת 2006 !! בגיל 28 !! מבחינת עיסוק רצוי לעסוק בתחומים סוציאלים ועזרה רפואית לזולת !! גם סוכנת תרופות !! מגיל 27 תראי הצלחות!! ועד אז את חייבת סבלנות ולעסוק בנושאים שאת אוהבת!! עצה:לא רצוי להיות עקשנים וחסרי סבלנות!! בהצלחה ישראל אייל

עינת

New member
או הנה הגיע הנביא

את שמעת את זה? בשנת 2006 את מתחתנת ואם זה יקרה לפני או אחרי הטענות לישראל אייל כיוון שהוא עבר קורס נביאים מן הסתם.

עינת

New member
על כך אין כל ויכוח

או ספק שהרשות נתונה לכולם. יחד עם זאת כמנהלת הפורום מוטלת בידי האחריות על התגובות והתשובות... אין אנו עוסקים בנבואה שהרי הנבואה ניתנה לשוטים הרי ודאי ידוע לך כי הכל כתוב והרשות נתונה ומי שלוקח את הנומרולוגיה ככלי לניבוי גורם נזק כבד לנומרולוגיה וליכולת המופלאה שלה לשמש כלי להבנה,מודעות ומפת דרך כאשר בכל רגע נתון קיימת בידיו של האדם הזכות לבחור!!!

מנהלת הפורום

סליחה שהתפרצתי לדלת פתוחה!! בהצלחה!! נ.ב למנהל חייב להיות אגו מומלץ לפעול גם עם הרגש ולא רק עם השכל!!! לצורך הרמוניה עם האני שלך ישראל אייל

למעלה