יום הולדת - עצוב

golf123

New member
יום הולדת - עצוב

"היום יום הולדת שמח היום זה יום כזה שבא לך לבכות משמחה, היום הוא יום בו המלאך לחש לך את שמך, איך עליך להנהיג כשתצא לדרך ויהיה מדאיג, היום גילו לך הכל והיום אתה תבין הכל..." בסוף דפדפת האלבום, תחת ה"תודות" צויין: השיר "יום הולדת" מוקדש לליאור אלמליח ז"ל, שלא יכל לשאת את עול החיים. ואני לא יכולתי לשקוט, מי זה הליאור אלמליח הזה שלא יכל לשאת את עול החיים? מה קרה לו? ולמה דווקא הוקדש לו שיר על יום הולדת? בעזרתו החביבה של טוקבק היקר
, מצאנו מספר כתבות שמדברות בעד עצמן, ואני מצרפת שתיים מהן: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2552234,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2554615,00.html הילד המקסים הזה שקרע לי את הלב, מצא את מותו ב- 8 באפריל 2003. הוא נקבר ב- 9 באפריל 2003. והמכאיב מכל הוא שיום הולדתו ה- 15 היה אמור לחול ב- 27 לאותו חודש (רק כשבועיים לאחר פטירתו). השיר הוא על יום הולדת, והמנגינה כל-כך עצובה, והקונטרסט הזה הוא כל-כך יפה ונוגע ללב. "היום הוא יום בו אלוקים ברך אותך...". הרגישות של עמיר נדירה. "היום זה יום כזה שבא לך לשכב בשלווה...". שלווה, אחחחח... שלווה. והלוואי וליאור יחווה שלווה לנצח נצחים במקום שבו הוא נמצא - אמן! ולך עמיר תודה גדולה מעמקי נשמתי, והלוואי שתדע שכר ראוי לעמלך!!! גולפית

ו ר ד ב

New member
את בעצמך ../images/Emo189.gif!

וכבר אמרתי קודם - סיפור מצמרר ועצוב, כל הכבוד על הנחישות ,המאמץ והמחקר!

עמירם04

New member
תודה לכם....

מעציב מאוד. איך עמיר מגיע אליהים למען ה...??? דסי/רותי עמוס/ ליאור אלמליח.... צדיק כבר אמרו פה?

SADE11

New member
זולגות הדמעות מעצמן ../images/Emo7.gif

ביומיים האחרונים השיר הזה פורט לי על נימי הנפש הכי דקים ומעלה דמעות... העדינות של עמיר בשיר הזה כ"כ מרטיטה ומרגשת. אין עוד אחד שהיה יכול לכתוב, להלחין ולשיר בצורה כ"כ רגישה ונוגעת. תודה לכם על שהבאתם את הסיפור העצוב והבלתי נתפס שמאחורי השיר. רק בן 15 וכבר איננו. מצטרפת אליכם - מי ייתן וליאור ז"ל מצא את השלווה. ותודה לעמיר על השיר הנפלא שנכתב בנסיבות מצמררות שכאלה. וכשהשיר הזה מצטרף לשיר זיכרון נוסף - "בת מלך" - זה הופך את זה לדיסק של דמעות יקרות מפנינים.

ziviki g

New member
לא יאומן לאן הוא מגיע...

בס"ד פשוט לא יאומן במה עמיר נוגע בשיריו ולאן מגיע - ילד בן 15 , שהתאבד , וכנראה נגע לליבו , ועכשיו קיים עבורו שיר מקסים שהוא לא יוכל לשמוע אף פעם. כ"כ חבל. כ"כ יפה. כ"כ מרגש. ויאמר לזכות גולפי (שעידענה אותי מההתחלה במרדף אחרי האמת המרה) וטוקבק שהפעם באמת נעשתה עבודת מחקר מצויינת שרק הוסיפה רובד נוסף ומדהים לדיסק. תודה לכם. ולליאור - מקווה ששמעת , ושאתה אוהב. יהי זיכרך ברוך , אמן. זיוי.

maia r

New member
עמיר מדהים- כזה רגיש... וגם בת- מלך

כמו שכתוב בעטיפה נכתב על רותי עמוס ז"ל שנרצחה בפיגוע בבאר שבע 2005. עצוב...

גרציה פ

New member
אם אני לא טועה {האלבום לא איתי}....

זה מוזכר מתחת למילים של השיר "בת מלך" או בסוף החוברת.

golf123

New member
מצאתי...

זה מצויין מתחת לתמונה בעמוד ימין (התמונה של הידיים) של "בת מלך". תודה

גרציה פ

New member
מתחת ליידים שכותבות שירים ומנגינות

כל כך יפות? ליידים האלו את מתכוונת?

golf123

New member
לידיים האלה...

לידיים האלה שמחוברות לגוף ששייך לנפש שעוטפת את הנשמה הכי רגישה בארץ, כן לידיים האלה.

למעלה