יום הולדת עצוב

יום הולדת עצוב

אנשים יש לי יומולד ב 4/8 והייתי מאוד רוצה לחגוג איתכם ולעשות מסיבה גדולה אני לא יודעת אבל מה לעשות למישהו יש רעיונות?

sha na na revol

New member
תתקשרי לאמא שלי?

אתן חוגגות באותו היום.

רגע...

אני חייבת לציין... שגם אם אין לך תוכניות... אף פעם אל תגידי עצוב........ שתמיד יהיה לך שמח,בעיקר בלב...

../images/Emo13.gif למה להיות עצוב?

הזכרת לא לפני הרבה זמן שאת רוצה לעשות מפגש אצלך במושב על האש, רעיון מצויין.

אתה באמת חושב.....

שאנשים יבואו אלי למושב לחגוג איתי כשהם יודעים שיש למחרת בבוקר לשרון יומולדת בשפיים די כבר נמאס לי זה כולה יומולדת ואני צריכה להתעסק עם זה כל כך הרבה עד ששרון תחליט כבר כן עושה לא עושה ואז שוב עושה ואז מבטלת עכשיו אחרי שביטלתי תוכניות ליום שישי הזה זה עוד אחרי שהיא כתבה בפורום שהיא לא עושה אז חזרתי לתאריך שלי אתה חושב שכייף לי עכשיו ?!? שונאת ימי הולדת שונאת תמיד נגמרים בבכי או בעצבים!!!!

מה שדובי עושה לא צריך לשנות לך..

אתן חוגגות כל אחת ביום אחר, את רוצה ביום שישי והיא רוצה ביום שבת, אני לא מבינה למה את כועסת ואיפה הבעיה? אנשים שאוהבים את שתיכן ומכבדים את שתיכ, גם יגיעו אלייך וגם יקומו בבוקר ויבואו לכבד את דובי. לכן אני לא חושבת שהכעס שלך על דובי הוא במקום. כמו שאת רוצה לחגוג את יום הולדתך, ככה היא רוצה לחגוג את יום הולדת. שיהיה לשתיכן מזל טוב

DANDI 30

New member
קראתי מה שרשמת וחייכתי לעצמי

אפשר לצאת ביום שישי לחגוג לפינוקית 22 ומשם ישר ללכת לשפיים ולחגוג לשרון עם בגדי ים בתיק

מה זה הדרמה הזאת?

שרון קבעה קודם. מה את נעלבת כל כך? אז תחגגי בתאריך אחר, אז מה? יש פה הרבה מאוד אנשים שחוגגים לפני או אחרי התאריך המדויק שלהם, אבל לא זכור לי שמישהו מהם עשה פה כזה עניין עם דחייה או ביטול של משהו. רבאק.

../images/Emo23.gif../images/Emo4.gif../images/Emo23.gif

יש לך שבוע וחצי עד למומולדת, את יכולה לשרשר כבר תוכנית מומולדת ליום שישי, מה הקשר ליום שבת לא הבנתי?! אפשר לחשוב שזה יוצא בעוד יומיים שאת בלחץ, בבכי ובעצבים... זה שאת במחשבות של...."מי יבוא עד למושב שלי"....לא צריך להיות קשור אלי, אז אל תפילי את הבעיות הגאוגרפיות שלך עלי.
דובי

אני מסכימה עם דובי

לדעתי לא משנה מה יהיה יום לפני או אחרי כולם יבואו ליומהולדת של דובי כאחת שמכבדת ומעריכה את כולם! את יכולה לקבוע לך יומהולדת בערב שלפני וזה לא ממש ישנה לאנשים שגם ככה התכוונו להגיע לשרון.. שיהיה במזל טוב לשתיכן, אין מקום להאשמות ומגננות מיותרות שכאלה

תתבישי לך לרשום ככה !!!!

אני פשוט בשוק ממך . חוסר בגרות את משקרת לי במצח נחושה

נו באמת !!!!!

למה הגישה הזו? רוצה צומי נעניק לך בשפע
אבל למה להרוס לבחורה אחרת שחוגגת למה דובי צריכה לקרא הודעה כזו או כל חבר פורום אחר שמעוניין לחגוג עימה? אלף פעם הציעו לך לחגוג עם דובי מליון פעם אפשר לחגוג שבוע אחרי אם את רוצה שכולם יחגגו איתך אז תקדימי או תדחי בשבוע. את צריכה להזיז ענינים אף אחד לא יכול לארגן במקומך תקבעי יום תאריך שעה שמתאים לכולם ולא יום שישי ה 4.8 כי למחרת בבוקר כולם יוצאים לשפיים שבוע לאחר מכן פנוי ואני אשמח לעזור לך באירגון<כבר אמרתי לך> אנשים כאן אוהבים מסיבות ומפגשים וכמו שבעבר דניאל אירגן אותנו עד לירושליים והגיעו כ 30 איש ליום שלם גם כעת יגיעו יחגגו ויהנו איתך אף אחד לא שונא כאן אף אחד. נהפוכו אוהבים ומוכירים כאן כמעט כל אחד. יום מקסים ומלא חיוכים

למעלה