יום הולדת עצוב

אמא1

New member
יום הולדת עצוב../images/Emo7.gif

אני לא יודעת לעשות קישור אז אני פשוט מדביקה כאן הודעה שראיתי בפורום יום הולדת: חברה מי מוכן לשמח שני ילדים בימי ההולדת ששלהם ב 28 לחודש,מדובר בשני ילדים בני 12 ו 15 להורים מובטלים וחולים,שגרים באשדוד,הילד היפר אקטיבי ,די סבל,אושפז לפני שנה בנס ציונה לחולי נפש ועבר תקופה קשה ,הוא בכיתה מיוחדת ,הילדה גם היתה בכיתה מיוחדת ועברה לנסיון לכיתה רגילה ,שניהם סובלים מפיגור סביבתי,הם ילדים מאוד נחמדים,שנה שעברה רצתה הילדה שפעם אחת תהיה לה יום הולדת עם חברות ומתנות והיא היזמינה והכינה שולחן קטן עם כיבוד ,אך אף אחד לא בא הילדה התקשרה לילדים ,וכולם תרצו זאת בכל מיני סיבות ,היא פשוט ישבה על הריצפה ובכתה,לילדה איך חברות היא לא ממש אהודה בכיתה.אז החלטתי בתור חברת משפחה ,לגייס אנשים שישלחו לה מתנות וישמחו אותה.אז מי שרוצה לתת כתף שירשום לי במסרים הילד חוגג ב27 והילדה ב28 ,בתודה שוקוליקה.

limori

New member
ממש עצוב אני לצערי לא גרה בארץ אך

אני בהחלט גייסתי את המשפחה שלי לעזרה אז אנחנו רוצים לשלוח בגדים מתנות ודמי חנוכה תשלחי לי בבקשה כתובת או מספר טלפון ועוד השבוע הכל כבר יהיה אצל הילדים. ואנ ימכירה אישית יועצת פדגוגית שגרה באשדוד ואנ יבטוחה שהיא תהיה מוכנה להירתם לעזרה לשני הילדים. לימור

שי קון

New member
הפתרון הוא פשוט - יחסית

נתקלתי בסיפורים כאילו בעבר חוגגים בבוקר בכיתה וככה אין בעיות של הגעה המורה נמצאת במקום למניעת תירוצים מיותרים. אני אנסה לחפש את ההודעה המקורית ולהדביק אותה כאן. ככה נוכל להגיב למי שכתב.

אמא1

New member
הי שי../images/Emo140.gif

הציעו לה את ההצעה הזו והנה מה שהיא כתבה: (דרך אגב, ההודעה הראשונה שלה היא מתאריך 3.11 אפשר למצא אותה בארכיון הפורום ימי הולדת) אז הנה תשובתה: בבית הספר לא נראה לי מכיוון שהילדה ממש לא מקובלת שם וזה יהיה מגוחך.

שי קון

New member
בוקר טוב אמא1

קראתי עכשיו את כל האשכול ולא אהבתי את שלילת הרעיונות בית הספר זה מעולה, ובית הספר כמקום חינוכי הוא המקום. תפקידה של המורה הוא לתפוס את התלמידים שלה (במיוחד התלמידות) ולהכניס בהן טיפה דרך ארץ, או מינימום רחמים, הכל עניין של גישה, כמובן שיצחקו עליה אם יבוא לוליין לכיתה ט´-י´ מה הם תינוקות? כבר ערכתי מסיבות בכיתות שיש בהן ילדים משולבים, תסמונת דאון, נכים, חרשים וכו´ זה מרגש לראות את הילדים "רבים" ביניהם מי יוביל את החבר בכיסא הגלגלים אל הבית ומי יעזור לו יותר, כי ככה חינכו אותם, דרך אגב הכיתה הזו היתה בראשון לציון ומגיעה הערכה לכל הנוגעים בהם, אני את המסיבה חגגתי לילד עם דאון והיה בכיתה גם נכה. כך שאם רוצים הכל אפשרי. מה את חושבת? דרך אגב זה הקישור לכל האשכול

אמא1

New member
תודה שי קון../images/Emo140.gif

אני חושבת בדיוק כמוך לגבי המסיבה בביה"ס, אבל לא כולם בורכו במחנך נפלא כמוך. התרגשתי לקרא על המסיבות שערכת - זה פשוט נפלא. הלואי והיו עושים לאותם ילדים אותו הדבר כי שליחת מתנות, כמה שזה משמח זה פשוט לא אותו הדבר. שמחה של ילדים עדיפה על מליון מתנות מאנשים שלא מכירים אבל... אם אין אפשרות אחרת (וכמובן לא אני קובעת מה יהיה בסוף. אני רק מקווה בשבילם לטוב) לפחות השמחה במתנות והמון כרטיסי ברכה. תודה שקראת את כל השירשור. תודה שהבאת את הקישור... אופס, יצא לי חרוז
ושירבו אנשים כמוך
אירית

למעלה