יום הולדת מתוק

הקסם1

New member
יום הולדת מתוק

אני עורכת מסיבת יום הולדת לביתי בת 5. ישתתפו בסביבות 16 ילדים בנים ובנות.
רציתי שלמסיבה יהיה נושא - מתוק. וחשבתי לשלב קישוטי קאפקייקס עם צורות מבצק סוכר.
מלבד זאת חשבתי להכין משחקי חברה שקשורים לנושא כמו למשל לפוצץ את הבלון שכמובן יתחפש לסוכריה עטוף בנייר צלופן. או הכנסת חוט עם סוכריית טופי לתוך בקבוק.
יש לכם עוד רעיונות יצירתיים למשחקי חברה ברוח הנושא שאפשר לשחק ?
ועוד שתי שאלות - מה אפשר לעשות/להכין בהתחלה עד שמגיעים כל הילדים לאלו שכבר הגיעו ? חשבתי על הכנת שיפודי ממתקים אבל זה ניראה לי מסוכן מדי. חשבתי על השחלת ממתקים על חוט אבל את זה כבר עשו ביומולדת של ילדה אחרת שמוזמנת למסיבה. מה עוד אפשר לעשות ?

תודה.

yafyafit

New member
כחלק מהפעילות עם הקפקייקס

הייתי מכינה צלוחיות עם כל מיני סוכריות קטנות ונחשושים למינהם, ונותנת לילדים לקשט את הקפקייקס. יש לי חברה שביססה על כך יום הולדת שלם...

עוד משחקים שאפשר לשחק-

למלא צלחת קמח ולהחביא בפנים טופי ולתת להם למצוא אותו עם הפה כשהילדים מאחורי הגב...

אילו הייתי ממתק, איזה ממתק הייתי? כל אחד יגיד על עצמו או על ילדת היומולדת...

אפשר להכין פרצופים מממתקים

אפשר להכין יחד כדורי שוקולד (ושוב עם הקישוטים לפי הטעם)....

מזל טוב!

הקסם1

New member
יום הולדת מתוק שאלה

יום הולדת שלם על קאפקייקס ? אשמח לשמוע מה היא עשתה במהלך היום הולדת , אם אפשר כמובן.
פרצופים ממתקים ? איך מכינים מה הבסיס ?
כדורי שוקולד ? בתור פתיחה למי שהגיע אולי?!

תודה. אשמח לשמוע עוד רעיונות.

yafyafit

New member
אפשר לעשות כל מיני דברים:

למשל שיכינו בעצמן את התערובת.זה משהו שהמקדימים יוכלו לעשות עד שכולם מגיעים. זה הרי אפייה די קצרה. כשייצא מהתנור ....
הן יקבלו צלוחיות ויקשטו את זה בסוכריות.

אפשר להכין כדורי שוקולד עם כל מיני סוכריות לטבילה

אפשר לעשות פעילות יצירה שקשורה לקפקיקס למשל שכל אחת תקהל קנבס ותצייר עליו. אפשר להכין להם שבלונות תוצרת בית שיגזרו. אפשר מסול או בריסטול או קרדסטוק או ניירות עטיפה יפים...

פרצופים - כל אחת תקבל צלחת חד פעמית ותרכיב פרצוף סטייל חנוך פיבן. נחשים בתור שערות. סוכריות במקום עינים. פה וכן הלאה...

להמשיך?

הקסם1

New member
המשך השאלה

ברור תמשיכי, תמשיכי.....

לא הבנתי את הרעיון עם הקנבס. לצייר עליו קאפקייקס או מה..?
ולגבי הכדורי שוקולד , כל אחד יכין כדור שוקולד לעצמו ויוכל אותו. ? לא ישאר להם מקום לשום דבר אחר.
ולגבי הרעיון הראשון הכוונה להכין עוגיות ולקשט אותן ?
רציתי להזכיר שמדובר על קבוצה של 16 ילדים בנים ובנות ביחד.
וכמובן שרעיונות נוספים יתקבלו בברכה וגם איך מבססים יום ולדת שלם על קאפקייקס? מעניין מאוד.

yafyafit

New member
כיוון שהם צעירים יחסית, אולי עדיף

שאת תציירי להם קאפקייק. אם את לא יודעת כיצד לעשות זאת את יכולה להדפיס מהאינטרנט ציור של קפקייק ואז להעתיק ממנו או אפילו לשים נייר קופי ואז לעבור על הקוים וכך לצייר על הקנבס.
ואז מה שיישאר להם לעשות זה לקשט - על ידי צביעה ומדבקות קטנות...

רעיון נוסף הוא להכין ביחד או לפני הארוע סטנד לקפקייקס. אפשר לקנות כמה צלחות חד פעמיות יפות מקרטון , להעמיד עליהן כוסות חד פעמיות יפות הפוכות ולהדביק הכל (רצוי בדבק חם). ביום ההולדת האחרון שאליו הוזמנתי נדהמתי לגלות שכלת השמחה בת 11 הכינה לבד את המעמד!!
לא הצלחתי לצרף לך תמונה לצערי. אבל אם זה עקרוני לך אנסה שוב מאוחר יותר.

ולגבי הכדורי שוקולד כן, שיטבלו בסוכריות ויאכלו...
נראה לי שיישאר להם מקום - ילדים מסוגלים לאכול הרבה מתוק, זה כאילו יש להם קיבה נפרדת לממתקים... (גם לנו כשחושבים על זה)

אני לא מבינה גדולה באפייה (בלשון המעטה) אבל לדעתי יש המון דרכים שאפשר לממש את היומולדת הזה מבחינת הקישוטים-
אפשר להכין קייק פופס
אפשר להכין עם הסוכריות וציפוי שוקולד
אפשר להכין עם רויאל אייסינג
אפשר להכין עם אבקת הקסם של קוקיס
תחפשי באינטרנט ותראי המון מתכונים ורעיונות לכל הנ"ל - כאמור לא מנסיוני האישי אבל אלה דברים שראיתי ואהבתי.

ממליצה שתראי גם את הקישורים הנוספים שנתנו לך.

הקסם1

New member
המשך יום הולדת מתוק

אהבתי את רעיון הקאפקייק - אולי באמת אפשר לעשות צורות של קאפקייקס ושהילדים יקשטו או אפילו יכינו לבעלת השמחה ברכה .
אשמח מאוד מאוד לראות תמונה של המעמד לקאפקייקס כי לא הבנתי את כל הרעיון אשמח אם תכולי לצרף תמונה.
ותודה על שלל הרעיונות.

yafyafit

New member
הצלחתי להעלות תמונה של מעמד הקפקייקס!

יש שם צלחות קרטון מעוצבות (אפשר להשתמש בצלחות חד פעמיות או פלסטיק ולקשט גם לבד או לקנות מוכן כמו שהם עשו בתמונה).
בין צלחת לצלחת יש כוס חד פעמית שהונחה הפוך.
את כל העסק הדביקו עם דבק חם.
הקישוט עומד של הפרח הוא מותרות... לא שאלתי איך הדביקו אותו.
אם אתם מכינים הרבה קפקייקס כדאי שתכיני כמה מעמדים כאלה כדי שיתייבשו שם/יחכו לתורם...

הקסם1

New member
מעולה ! תודה רבה

Internet Mom

New member
רעיון מקסים!

מבעבר לרעיונות שכבר קיבלת!

אפשר להדביק סוכריה יפה על מקל על ההזמנה (ראיתי מישהי שצילמה את הילדה מחזיקה מקל ואז על ההדפסה הדביקה את הסוכריה על המקל....)
אני מצרפת תמונה של מישהי שהכינה קישוטים בצורת ממתקים מכדורים וספוגים ארוכים כאלה של בריכה... מהמם, לא?

ושרשרת ממתקים זה בכל זאת להיט! אז מה אם עוד אמא חשבה על זה?

anonimit123

New member
גם אני אשמח לשמוע איך עושים יום הולדת שלם עם

קאפקייקס.
תודה

yafyafit

New member
מקסים!!!

ואיזה כיף שהצטרפת אלינו, אני נהנית לקרוא בבלוג שלך , מנשבת עלינו קצת רוח חו"לית

למעלה