יום הולדת לSABSAB

טלי אבג

New member
סוף סוף הזדמנות,../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

סאב סאב יקרה, תפסתי עליך עין כבר די מזמן וחיכיתי להזדמנות להודות לך. סאבי שתמיד עונה ומעודדת, שתמיד דואגת לאחרים, שתמיד משתדלת לענות ולא להשאיר בנות מתוסכלות. שתמיד יש לה את המילים הנכונות והמעודדות להגיד. שקוראת את הרגשות שבין השורות. סאב סאב אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם.- ואת תיהי האמא הכי טובה בעולם. הרבה הרבה מזל טוב. ואת התודה החשובה מכולם אני משאירה לסוף. לך ולמשה שעשיתם כל כך כל כך הרבה למען כולנו במאבק. יש הרבה שטרחו ועסקו במלאכה החשובה הזאת. אבל זכות היוצרים שייכת למשה ולך, על היוזמה והארגון הראשוני ועל הליווי שאחרי. בסוף כל יום קשה, תזכרו בכל אותם ילדים שיוולדו בזכותכם, בטוחה שזה נותן הרגשה מעולה. אשריכם. שיהיה לכם את השנה הכי מאושרת שאפשר. טלי

babywishing

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

מזל טוב באיחור
שה
שלכם תגיע במהרה ותודה לך ולבן זוגך על התרומה הענקית למאבק בגזירות הכלכליות

sab sab

New member
../images/Emo24.gif אני ממש מתרגשת!!! אין לי

מילים לתאר לכן את התרגשותי! אני קראתי את הברכות המקסימות שלכן עם דמעות בעיניים ומודה לכולכן בקרב לב על החום ואהבה והפירגון שאתן מעניקות לי ( ולבעלי היקר....) אני לא תמיד "פעילה נמרצת" בפורום אבל לא מוותרת על העידכון היומי שלי....אתן בליבי ת-מ-י-ד!! נשיקות לכולן

יעליק27

New member
באיחור הסטרי, סליחה המון ../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

sabsab מאחלת לך יומולדת שמח, שכל משאלותיך יתגשמו במהרה ושזו תהיה שנה מאוד עגולה וכייפית המון
ים
ות וכו'...

hagk

New member
מזל טוב ענק

מצטערת על האיחור בברכות אבל אני לא נכנסת כמעט לפורום. מכאן לברכות: מזל טוב מי יתן ויתגשמו כל תקוותיכם וששנה הבאה תביא עימה את החסידה אל ביתכם מחגית וחגי

למעלה