יום הולדת לSABSAB

sigal78

New member
יום הולדת לSABSAB ../images/Emo65.gif

מזל טוב חברה יקרה, חיכיתי ליום הזה בגלל שתי סיבות: האחת - לפני מספר חודשים שגילו את הבעיה ועפנו הישר לIVF זה היה קשה, הייתי מבולבלת וגיליתי את הפורום המדהים הזה - למרות שאני לא כותבת בו הרבה אבל היטב מתעדכנת!! בכל החושך של הטיפולים האלה ובין כל השליליים - נמצאת את - חברה יקרה, את הראשונה שנתת אינפורמציה, שנתת עצה ובעיקר הרגעת וכמו שאני תמיד אומרת לך, את האור שלי מכל הטיפולים האלה - לפחות יצא דבר אחד טוב..... העונג הוא כולו שלי להכיר אותך ואת בעלך המקסים שעזר רבות במטה המאבק - "הזכות להורות". השניה - אני רוצה לאחל לך את כל הדברים הטובים שהייתי מאחלת לעצמי אושר, בריאות, הצלחה ובעיקר שנחבוק השנה (כמו שהבטחנו) ילד או ילדה. וכבת מזל קשת האחת לשניה (ניסחה את זה יפה זוהרה לנטע) מקווה שחץ הקשת שלנו יפגעו השנה במקומות הנכונים ויביא לנו סוף סוף את ביקור החסידה! אוהבתותך המון
ות ו -
ים סיגל

hyb

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

מאחלת לך שתקבלי השנה את ה-
המיוחל... ושבשנה הבאה יהיה קשה לחגוג בין טיטולים לבקבוקים לביבסיטר..
יום הולדת שמח!!!

נועה 35

New member
יומולדת שמח ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

מאחלת לך שנה פורייה במיוחד

neta2

New member
סאב סאב המקסימה - מזל-טוב../images/Emo140.gif

עוד קשתית יש לנו פה
מאחלת לך שהאושר יציף אותך בבטא ענקית, בבטן מתעגלת, בעובר בועט ובתינוק משגע. מאחלת לך את כל הטוב שניתן. יומולדת שמח

sab sab

New member
אני ממש נבוכה...../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif המון תודה על

האיחולים ומאחלת לכולנו שנת אור ושמחה
ולך סיגל יקרתי, את
אמיתית!!!!!!!!!!! כל כך מתוקה ומתחשבת ותומכת ומצחיקה אותי כל הזמן:-כל הברכות היפות שאיחלת לי יתעצמו אך ורק אם את וחברותינו האחרות לפורום יפגשו בפורום השכן ה-ש-נ-ה!! אוהבת אותך
ומעריכה אותך
מאוד!

../images/Emo49.gif יום הולדת שמח וחורפי

המון איחולים, ומי ייתן שבשנה הבאה, את ואישך היקר, תהיו עסוקים נורא, ולא תוכלו לחגוג את יום ההולדת.

ginger5

New member
../images/Emo151.gifיום הולדת שמח../images/Emo151.gif

שתהיה לך שנה מאושרת ופוריה

קינמוני

New member
מצטרפת לאיחולי יום ההולדת../images/Emo65.gif

מאחלת לך הרבה מזל טוב ושאכן השנה תהיה השנה בה תהפכי לאמא!!!

SABSAB - גם ממני יום הולדת שמח!!!!

שמחתי להכירך אצל bapi למרות שלא יצא לדבר הרבה... מאחלת לך הרבה בריאות, שמחה ואושר... ושמשאלתך החשובה ביותר תתמלא במהרה!!

מזל טוב סבסב ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ומאחלת לך את הברור מכל, שביומולדת הבא כבר תהיי אמא מאושרת! וחוץ מזה בריאות ושמחה ואורך ימים וכמה ילדים שתרצי! בזכותך המעבר ל-IVF היה פחות טראומטי, והרגשתי "בסדר" מההתחלה. ובנוסף, גם בזכותך ירד מעלינו איום הקיצוץ בטיפולים לילד ראשון וגם על כך תודתי הרבה רבה לך ולבעלך היקר על כל העשיה! אז מקווה שהיה יום הולדת שמח (כי טיפה פיספסתי), ושכל משאלותיך יתגשמו!! וכמובן בהצלחה עם המעבר, שיהיה פורה
.

bapi

New member
קצת באיחור ../images/Emo4.gif

אבל לא יכולה לדלג על האיחולים יום הולדת שמח
הלוואי שיתגשמו כל משאלותייך אומרים שמעמידים בנסיונות את החזקים ביותר ואין לי ספק שאת ובעלך שייכים לקטגוריה זו
מאחלת לך שתם עידן הנסיונות שלכם ובמהרה תחבקו את אוצרכם
שמחה שהיתה לי הזכות להכיר אותך ומקוה שנמשיך יחדיו את הדרך אצל השכנים

נועם@בת

New member
יומולדת שמח יקירה

יומולדת עם הרבה אור ותקוה
, עם הרבה שמחה ואהבה. במאבק שניהלתם צברתם מספיק זכויות בשביל כמה וכמה הריונות מושלמים
, אז אני פשוט מחכה לעשות
על מאבק
.
חנוכה שמחה נועם

אמאלולי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

מצטרפת לכל האיחולים ומקווה בכל לבי שהשנה הזו תתמלא באושר עד אין קץ!

מם 1971

New member
צזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב עצום ענקי ומופלא. מאחלת לך שכל חלומותיך ומאווי ליבך יתגשמו ושתהיה לך שנה נהדרת. יום הולדת שמח, מם.

למעלה