יום הולדת לשרון

../images/Emo118.gifהיכונו היכונו

עוד 4 ורבע שעות למי יש יום הולדת ?!?!?!?! לשרוני ששששששששללי אז אני מבקשת מכולן להכין ברכות יפות ומיוחדות כי לבנאדם המקסים הזה יש יום הולדת וכמו שאומרים יום הולדת יש רק פעם בשנה ! אז יאללה לנצל את ההזדמנות ולברך כל הבנות ברכות מושקעות ! אני מבקשת ... סתונית .

../images/Emo41.gifעאעאעאעאאעאעעאעאעא שרוןן../images/Emo99.gif

אח"כ אני אכתוב ברכה
בן כמה הוא?
20?

lililillulululu

New member
אסור!!!

לא לכתוב ברכות לפני שזה קורה! זה מביא מזל רק וחס וחלילה את לא יודעת מה יקרה ב-4 שעות האלה! יאיי איזה כיף עוד מומולדת! של אדם אבל תהיה תמיד הכי טובה! כי זה גם התאריך שלי

לנולי

יומודלת שמח עד 120 אושר ועושר ;]] בריאות וכושר P: מוח וכח+, ורקקק ל=ש=מ=ו=ח 8D אוהבת אותך הכי שישששש מיכלוש 3>

purple rose

New member
יום הולדת לשרון../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים לברך לאחל לנפח בלונים לפתוח שמפניה (או מיץ תפוזים אם אתם לא בגיל חח) הכל רק בשרשור הזה! הברכות מחוץ לשירשור ימחקו!
מזל טוב

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifשרוני../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שרוני שלי , מזל טוב שיהיה לך עד כמה שנים שתרצה תחייה את החיים תשמח ,תצחק ,תרקוד ,תעשה כל מה שאתה אוהב עם מי שאתה אוהב . עברו להן כל כך הרבה שנים ואיך אתה מאמין ? ששרון כבר בן 22 ?! כן .. שרונולי ? תמשיך להיות בנאדם מקסים כמו שאתה..עצמך ביום הזה אל תציב לעצמך גבולות ותנאים כי זה ה-יום שלך. ש-ה' יאיר את דרכך תמיד באור ושיהיה לצידך גם בקור, שכל משאלות ליבך יתגשמו . תקבל המון מתנות , תמשיך לקוות לטוב , והכי חשוב תהיה אתה כמו שאני אוהבת שרון סנדלר היחיד והמיוחד אז זהו שאתה לא סתם אחד. אתה תפסת מקום בליבי כמו שאף אחד אחר לא ת-פ-ס ! אין עלייך פשוט אין ביום הזה אתה ה-מלך ותנצל כל רגע ושנייה ותחייך אל האנשים שאוהבים אותך ואכפת להם ממך . אתה לא יודע כמה שאני פשוט אוהבת אותך תמשיך לתת את היחס המכובד,מקסים,תומך ומבין למעריצות שלך . יש לך לב זהב מורחב וגמיש בכל מצב , אתה מבין . "היום יום הולדת , היום יום הולדת , היום יום הולדת ל-שרון חג לו שמייח וזר לו פורח היום יום הולדת ל-שרוני" "כי אין בעולם אף אחד חוץ ממך שהלב שלי אוהב יותר" שרוני, שוני, שרונולי, נולנולון, חרמנולי, שונשונולי, שושנולי. אני מקווה שאהבת , ממשיכה לאהוב אותך יפשלי, סתוונית במנולקר .

למעלה