יום הולדת לפורום

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחח...

כן... טוב? מוכנה? מוכנה. ראיתי פעם ערוץ הילדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אבל ראיתי קצת
הייתי שם, שהבויז הופיעו

אז? אני עד עכשיו רואה! ואני גם מכור

מכורה לפסטיגלים!!!!!!!!!! תני כל היום רק פסטיגלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מגודלת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מממזזזללל טטטווובבב

י יו יומ יומו יומול יומולד יומולדת יומולדת ש יומולדת שמ יומולדת שמח יומולדת שמ יומולדת ש יומלדת יומלד יומל יומ יו י :]]

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo183.gif

המון מזל טוב פורום יקר שלי, כמה עברנו ביחד פה, כולנו. התרגשנו, שמחנו, בכינו ביחד! ומה נותר לי לאחל? שרק ישאר ככה. אני אוהבת אתכן המון, פורום יקר שלי.
ליטל

VeReD LOVE aDaM

New member
מזזללל טוובבב

מממזלל טוובבב לפורוםםם השווה שלנוו... רק חבל שאני לא שנה פה חחחח...

גםם אנחנו איתך רעותיי :]]

ייאייי אני צריכהה להיותת עכשיו?!!? איזהה חצי שנהה אפילו יותרר פהה :]] פורוםםם יפה שלי!? אני אוהבת אותכםםם בחיים אני לא יעזובב אותכםם אתםם לא מבינותת איך התחברתיי אליכם

../images/Emo55.gif מזל טוב לכולנו!!

ושנזכה לעוד שנים רבות ושיהיה הכי כף בעולם ואל תשכחו פורום גיימבויז 1417 שולט!!!!!!!!!
מתה עליכן!!

MaStuLa76

New member
אה אה ומי זכרההההההההה?../images/Emo47.gif

אע אע תנו ריספקטטטטטטטכי אני זכררתי ראשונה רעות כן כן מלפנייך הזכרתי את זה מלפני כמה ימייים, רציתי לפתוח אבל לא יצא כי יש לי מחר מבחן ולמדתי כל היום:( אז פורום שלי? מזזזזזל טוב(; וגם לך רעותי, את מנהלת מדהימה(;

Reut Arbiv

New member
תודה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לא ראיתי שכתבת על זה
לא משנה אני תכננתי לפתוח את ההדועה ב 00:00 אתמול אבל נירדמתי
חחח לא נורא אתם סולחים לי נכון

MaStuLa76

New member
באמת שלא ראית?../images/Emo12.gif

אני חירפנתי את כולם עם זה, אני זוכרת מהחופש הגדול אמרתי "מתי שיהיה ה15 ל11 אני אפתח הודעה" ובסוף לא הזתדר לי.. וחפיף לא נורא אז לא ראית ביג דדדיל(; לא פתחת את הפורום ב00:00 אז לא נורא

טוששש

New member
../images/Emo221.gif מזל טוב פורום 1417 ../images/Emo65.gif

אומרים שמשפחה לא בוחרים...אני בחרתי את המשפחה(השניה
) שלי, והיא הכי מדהימה בעולם!!! הלוואי ושנה הבאה תהיה לנו בדיוק כמו השנה ואפילו יותר טובה! ושנזכה לעוד הרבה שנים טובות...
אה ורעותיי מזל טוב
קצת נתתי אותה בחפירה אבל לא נורא חחחח אוהבת המוןן
נטלי :)

Reut Arbiv

New member
טוש תודה מאמי../images/Emo140.gifואגב

ניהלתי עם הניק TOUSH עד לפני חודש ככה שמהפורום קם הייתי איתו
געגועים
חחחח

למעלה