יום הולדת לפורום

OrEl74

Well-known member
מנהל
יום הולדת לפורום

בחודש הבא הפורום חוגג שנתיים והיווסדו וחבנו לנסות ולארגן מפגש לכל מי שרוצה באיזה פאב באיזור השרון או ת"א. הכוונה שלנו היא להזמין חדר VIP במקום כלשהו ושנשב כולנו ביחד ונכיר קצת יותר אחד את השני ובכלל...יהיה כיף (נראה לי) תאריך היעד לאירוע הוא 22/1, יום חמישי כך שנוכל לגלוש גם לשעות יותר מאוחרות ואם יהיה משחק שאפשר לראות אז זה בכלל פצצות. אז לפני שאנחנו מריצים את זה רצינו לדעת אם בכלל תהיה היענות מבחינתכם לדבר הזה ואם יש בכלל סיבה להשקיע בזה
נשמח לשמוע את דעתכם על הרעיון כדי שנדע אם להריץ את זה. תודה ההנהלה.

מתאים מבחינתי

אני יכול לבוא ממבשרת ציון (ליד ירושלים) ולהסיע עוד 2 אנשים. מתאים ללכת לאיזה באר שמשדר משחק ולראות... יכול להיות מגניב...

כפר אדומים,בצד השני של ירושלים :)

אבל שטויות בשבילי להגיע למחלף הראל. בחזור זה יהיה קצת יותר בעייתי,אני עלול לשדל אותך להקפיץ אותי ליציאה מהעיר
תלוי מתי נחזור בכלל... בן כמה אתה אגב? למדת בהראל?

בן 18, סיימתי ללמוד לפני חצי שנה,

ואני מתגייס באפריל (מודיעין אלקטרוני)... כן למדתי בהראל... האמת יצא לי להיות בכפר אדומים כמה פעמים כי עשיתי השנה מכירה של בגדי צופים בכל מיני שבטים (הרווחתי אחוזים לפני כמות מכירות) ויצא לי להיות בשבט יהודה... בכל מקרה אם תגיע למחלף הראל זה יהיה מקסים ולא חושב שתהיה לי בעיה להוריד אותך ביציאה מהעיר דרך כביש 9 או משו...

אז אז יש לנו מספר מכרים משותפים...

בעיקר בנות שסיימו איתך ושנה מתחתייך(אל תדאג אני לא איזה חובב קטינות,זה יצא לגמרי במקרה) אז היית צופיפניק רציני? זה טוב,עוד נושא שיחה לדרך(אני בוגר שבט יהודה) למחלף הראל באמת בקטנה להגיע(עשיתי את זה בערך 30 פעמים בשנה האחרונה) בחזור...טוב נראה מתי נגיע וכמה נשאר... את מי אתה אוהד אגב?

בוסטון...

לא הייתי צופיפניק כל כך רציני. הדרכתי בכיתה י' אבל אחרי זה לא היו לי תפקידים במשך שנתיים אבל חבר שלי שהיה רציני צופים קיבל את זה איכשהו ואז הוא שאל אותי אם בא לי שנעשה את זה ביחד וזה היה המון כסף אז מן הסתם הסכמתי... בכל מקרה, לא נראה שיש ממש היענות מרשימה ככה שאני לא יודע אם זה ייצא לפועל, אבל כעיקרון בכיף... (יש לי עוד מקום פנוי אז אם מישהו קרא עד לפה שישטגן מקום...)

הלו הלו אני השוטגן!

חשבתי שזה היה ברור ברגע שקפצתי ראשון על המציאה
בוסטון אתה אומר? אז יכול להיות דווקא ממש מעניין אם נקבע שבוע לפני בבוסטון נגד שיקאגו. למרות שאז יש סיכוי יותר מסביר שתצחק עלי כל הדרך חזור
אגב גם אני לא הייתי כזה צופיפניק. הייתי טיפה בהתחלה ה'-ו' כזה... עזבתי לכמה שנים טובות. וחזרתי ביא'-יב' בתור עציץ (כן כן גם לי לא ממש היה תפקיד,רק נהנתי מפעילויות והטיולים והמחנ"קים) אה ושים לב מה זה עולם קטן. מסתבר ששניינו משחקים באותה ליגת פנטזי. ולא רק זה,מסתבר שאפילו עשינו טרייד בתחילת העונה,דאנקן-בילאפס(ופה זה המקום להגיד שאפו על הטרייד,ממש אנסת אותי בטרייד הזה) ואם כבר עולם קטן ודברים לא סבירים. אז בתאריך המיועד כרגע של המפגש(21 לינואר) אנחנו אמורים לשחק אחד נגד השני בפנטזי. יהיה מאוד מצחיק שכולם יעודדו את מי שיעודדו,ואתה תעודד את מו וויליאמס,ואני אתפלל שהוא יחטיא ויאבד חחח טוב אנחנו מתחיל להאספים פה,בסוף יקבעו את המפגש בשושו בלעדינו :)

King LBJ

New member
יכול להיות

קודם כל ה22 זה יום שישי לא חמישי. חוץ מזה, אני חוגג ביום הזה יומולדת 18 :) ואני לא חושב שיש מקום יותר טוב לחגוג יומולדת 18 חוץ מפאב לא? חחח בכל מקרה, אני לא יכול להבטיח שאני אבוא, אבל יש מצב נראה איך יתגלגלו העניינים עד שנתקרב לתאריך.

chaiel49

New member
שונא את אלה שאומרים...

אני רוצה לבוא אבל לא יכול להבטיח (כאילו בחיאט, תקבעו שזה מה שאתם עושים באותו זמן ותבואו) אבל אני רוצה לבוא ולא יכול להבטיח שאוכל...חחח... כאילו אם אהיה בבית אני מבטיח להגיע...אבל אתם יודעים...צבא...קרבי...

אני רוצה לבוא אבל לא יכול להבטיח...

סתם סתם,אם אני אומר שאני בא אז אני בא. הבעיה היחידה שמתבשלת היא העובדה שייתכן ואהיה בת"א יום אחרי יום במשך שלושה ימים. ב20 יש לי ברי סחרוף באונ' ת"א. ב21 המפגש כאמור וב22 היהודים בת"א טוב נראה כבר איך נסדר את זה

אני בעד לסגור על אחד מימי החמישי של ינואר...

לדעתי הכי טוב להעלות כל אחד להצבעה,ולראות מה היום חמישי הכי נוח לרוב. (כמובן חשוב שמי שמבציע יתחייב ב90% לבוא,ויבריז רק באמת אם קורה משהו חריג) 7.1.10 3:00- שארלוט-ניקס (גם קרוב מדי,וגם חרא משחק,עדיף לוותר על החמישי הזה) 14.1.10 3:00 בוסטון-שיקאגו (הפייבוריט שלי בתור אוהד שיקאגו,למרות שאם להיות הוגן,זה משחק שעשוי להגמר באמצע הרבע השני,מצד שני הפלייאוף בינייהן בשנה שעברה השאיר טעם של עוד,כך שלכו תדעו לאן יתפתח המשחק,שיקאגו כבר תבוא עם מאמן חדש ואולי גם עם רוח חדשה) 21.1.10 3:00 קליבלנד-לייקרס (אין ספק שזה המשחק הגדול ביותר שאנחנו יכולים לזמן בימי חמישי הקרובים,דווקא יכול להיות מעניין אם יגיעו כמה מאוהדי לייקרס השרופים פה,יהיה מחנה קובי ומחנה לברון,צפוי להיות כיף לא רגיל) 28.1.10 2:30 ניקס-טורוונטו (כן בטח...) 3:00 אורלנדו-בוסטון (לא הכי אטרקטיבי בעולם,אבל בומבה של משחק,אם לא יזדמן קליבלנד-לייקרס זאת כנראה תהיה האופציה העדיפה) אגב שימו לב לעובדה מעניינת. בפברואר כל משחקי יום חמישי המוקדמים(ב3:00) הם של קליבלנד 4.2.10 קליבלנד-מיאמי 11.2.10 קליבלנד-אורלנדו 18.2.10 קליבלנד-דנוור 25.2.10 בוסטון-קליבלנד כך שאם אנחנו איכשהו מפספסים את ינואר,ייגזר עלינו לראות את קליבלנד...

Or Amit

New member
מציע לך לנוח ומהר

שני משחקים של הניקס אתה פוסל סתם ככה? שכחת מי מנהל את הפורום הזה? יותר מזה, שכחת מי מנהל את אחת משתי ליגות הפנטזי שאתה מצליח בהן? שקול מילים בחור

אין לי משהו אישי נגד הניקס...

אבל אי אפשר להשוות משחק שלהם נגד קבוצות כמו שארלוט וטורוונטו,לקרבות צמרת כמו קליבלנד-לייקרס ואורלנדו-בוסטון. אני דווקא אוהב את הניקס ואת סיגנון המשחק הפרוע שלהם. אבל בשביל האווירה והעניין של חברי הפורום,עדיף לבחור משחק צמרת רציני... אגב בתור מנהל הפורום. אני מצפה ממך לשלוח מסרים לאנשים הרציניים ולקדם את הרעיון. לא הגיוני שמעל 24 שעות לעליית הרעיון הגיבו רק 3-4 אנשים בפורום של בערך 20-30 משתמשים פעילים...

Or Amit

New member
לא התכוונתי ברצינות

ברור שלקהל הרחב יש יותר עניין במשחקים האחרים. ותודה על הטיפ, חזרתי לפני שעתיים בערך מיום חופש בצפון ודבר ראשון שעשיתי היה לפתוח את הפורום. המטרה של ההודעה הזו היא גם לבדוק היענות, אנחנו לא באים להכריח אף אחד לבוא. אם נראה שיש גם חמישה אנשים רציניים אנחנו נעשה את המפגש לחמישה רציניים, מי שלא מעוניין להגיב הסבירות שהוא יבוא היא נמוכה יותר.

למעלה