יום הולדת לעידו(Hebrewtranslations! )

Hawkgirl

New member
יום הולדת לעידו(Hebrewtranslations! )

לבחורצ'יק המוכשר שמתרגם לנו שירים ביוטוב ומצחיק אותנו עם פרקי פוקי, והצטרף רק לאחרונה לפורום(ועוד מנסה מדי פעם להשתפשף פה XD ) יום הולדת 20 שמחחחח!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=OKoBkwdsqDo

XDDD

כפרעליך! המילים של הברכה הרגו אותי! כיאילו ווטפ, בן-אדם! XDDD זה היה כזה טוב! אני בטוחה שהוא יאהב את זה מאוד :} איך גבר הבחור שלנו, הא...? אני זוכרת אותו מאז גיל 19, למען ה'! [...רגע, מה?!] עידו... אני גרועה בברכות, ואני גם מנסה לסיים כאן הקלטות ולעוף כבר לישון אבל אני כ"כ עייפה שפשוט לא הולך לי, ו... רגע, קצת נסחפתי. אמממ... שמע, קיצר... הלוואי והיה לי זמן לחבר ברכה יפה, אבל... אגיד בקצרה שאני מאוד מעריכה את הכישרון שלך, ואתה גם בחור מקסייים!!! ואיזה כיף לי שהתחלנו לדבר והכרת לי את התרגומים הנהדרים שלך :} יום אחד... יווווםםם אחדדדד... אפנה זמן ואוכל לשיר את מה שתרגמת >: חיבוווק! ♥

גבר מלשון... נהיה גבר, כן? }:

כי... נו, 20, בכל זאת... כבר ילד גדול, קידומת שונה! מממ, רק אני מבינה את מה שאני אומרת, נכון? ררר... נראה לי שכדאי שאחזור להקליט.

פשיוווווווו, רותמצ'י...

את מכירה את זה שאת שרה כ"כ הרבה עד שאת כבר מצטרדת...? גאאאד, אני כ"כ מותשת ועייפה... ;A; הגיעה שעתי לפרוש, אינדיד! רק... רותמצ'י...? מתי אני כןןן מדברת בהיגיון?!
אויאסומייי~ ♥

Hawkgirl

New member
מכירה לגמרי~

אני יותר רוצה לדעת למה את שרה ב-4 לפנות בוקר?!?! XDDD אנשים ישנים טמאאאא %$&% (למרות שכבר בוקר) אויאסומי~♥

אה, אני תמיד מקליטה מאוחר :}

ברגע שההורים הולכים לישון... לוקח לי מלא זמן להקליט [כי יש הרבה מה] אז... יוצא שאני בקושי ישנה ^^

Hawkgirl

New member
מפתיע~

את... וכל אלו שמדברים איתי בסקייפ בלילה... לא שומעים אתכם?! XD אמא שלי שומעת את התיקתוקים של המקלדת אם אני לא מקלידה חלש ובאה לחדר שלי להתלונן ולהעיר לי(על כל מה שכבר עולה לה לראש בשעות האלו XD ) ועזבי אותך מלישון, זו פעולה מיותרת גם ככה x3

barak97

New member
מירי מקליטה בממד,אני בספק אם שומעים משו../images/Emo40.gif

אבל אני בחדר "רגיל", עם דלת ממש לא אוטמת. מישהו הולך במסדרון ואני שומע..

Hawkgirl

New member
החדר של אחותי הוא ממד

וגם אותה היא שומעת כשהיא מדברת בטלפון בלילה~ כשאני אומרת לכם שאני לא יכולה לדבר בסקייפ בלילה, אני מתכוונת לזה XD האישה הזו שומעת את הרוח עומדת.

מממ... כן,

זו הסיבה שאני לא מקליטה שום דבר בשעות בהן הם רובצים בסלון. הממד נמצא בקומה הראשונה [כך גם הסלון] כך שבהחלט ניתן לשמוע את ההקלטות שלי. אבל חדר השינה שלהם נמצא בקומה למעלה, כך ש... הם לא שומעים כלום! הם גם ישנים עם מאוורר ממש חזק ^^ אז אני בהחלט מרגישה בטוחה לדבב מה שבא לי וכמה שבא לי כל עוד הם ישנים D:

Hawkgirl

New member
הו~ יש אנשים שהחיים שלהם יפים T_T

ואין להם קיר דק מפריד בין החדר שלהם להורים T_T *אנחה* שתבינו שגם בבית הקודם שלנו, כשלא היה לנו קיר מפריד, היא הייתה שומעת אותי. זה נורא. ואני לא בנאדם מרעיש אם מישו מתחיל להעלות לו רעיונות לראש #&%$#&%$ שמישו יתקע בי סכין %$#^&#&%$

porky169

New member
פוני קטן...../images/Emo134.gif

אני לא שונא את הסדרה, אבל ניסיתי לראות פרק אחד וזה פשוט...יותר מדי אפילו בשבילי. גם לי יש קווים אדומים XD

רווווותתתםםם

כבר אמרתי את זה שוב ושוב במסן וביוטיוב... אבל זה הדבר הכי אדיר שהקדישו לי!!! אז שוב תודה ענקית!
אוף. איך אני אתחרה בזה ליומלדת שלך עכשיו...

Hawkgirl

New member
לאאאאא! X_X

אתה לא צריך להכין *לי* משו ליום ההולדת ><" אני לא מכינה את זה כדי לצפות לתמורה... אני לא כזאת... ולא, אני לא אומרת את זה כדי להראות כמו אדם אדיב =.=" אתה לא צריך להכין לי משו, מבחינתי אפילו תוכל לשכוח את יום ההולדת שלי, אני לא מצפה שתזכור ותתאמץ ><" יכעיס אותי אם זה יציק לך ושלא תפנים את מה שאני אומרת O: הכנתי את זה כי היה חשוב לי להכין, כי אני נהנית לעשות דברים כאלו וזה נותן לי סיפוק~ עד כמה שאני רואה את זה, יש פה משו יותר אנוכי מאשר אדיב, אז אל תרגיז אותי ותהפוך את זה לתחרות
(לפחות פה אתה רואה סמיילים XD )

אז ממה שאני מבין...

זה בסדר להכין לך משהו אם אני מסווה את זה בתירוץ של "זה אנוכי ולא בשבילך"?

Hawkgirl

New member
לא ><"

אני פשוט לא רוצה שתראה כאילו אתה חייב לי משו X:

למעלה