יום הולדת לעומריתה!

principessa18

New member
יום הולדת לעומריתה!

מזל טוב, בובה! סחטיין על החוקיות

עמיתוש

New member
מזל טוב עומרית!

רק בריאות, אושר, הצלחה, ושאר ברכות צפויות. אני לא מקורי, ובטח שלא מעניין, ולכן קבלי כפיצוי ערימת מתנות וירטואליות -
מזל טוווווווווב!

דיתוּש

New member
עעעומרית!

בדיוק היום חשבתי על אז כשדיברנו בטלפון, וגילית שקוראים לי יהודית, והחלפתי את הכינוי שלי לדיתוּש בזכותך. שיהיה לך רק טוב, ילדה חכמה ומקסימה שאת. תנצלי את כל מה שיש לך, כי יש לך באמת המון.
יומולדת שמח והמון
!

../images/Emo77.gifיום הולדת שמח!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהייה לך רק טוב בחיים ושתחיי עד 120! שתבלי, תהני, ותמצי את כל הטוב שיש בעולם הזה, באהבה,

מזל טוב!!!

שמעי, 18 זה בהחלט גיל לא רגיל. פתאום הכל שונה, אפילו אם רק בתאוריה...
אז שתנצלי את הגיל הזה כמה שרק אפשר, כך שיהיו לך כמה שיותר זכרונות טובים, ואלו הפחות טובים יהפכו עם חלוף הזמן לסתם מצחיקים. יום הולדת שמח!

לעומרית היפה,

אוי, איזה קטע זה שיש לך יומולדת, כי בדיוק לא מזמן חשבתי על אותה הפעם שבה עברתי על יד עזריאלי [וואי, אני זוכרת אפילו מתי זה היה- כי הלכתי לטקס סיום קורס של הידיד הכי טוב שלי...
איזה מזמן זה נראה!] ופתאום ראיתי אותך מאמצע שומקום... אני זוכרת איזה כיף זה היה לראות'ותך ככה בהפתעה!!! מתוקה, אני אמנם לא מכירה אותך לעומק, אבל ממה שאני כן מכירה, גם על גבי הפורום וגם קצת במציאות, את בנאדם מיוחד... את מהאלה שתמיד תורמים מעצמם לאחרים, את זה אני יודעת, אני יודעת ורואה שאת כזו. זו תכונה נדירה בימינו, שתדעי, לדעת לתת ולעשות ולפעול ולתרום. מגיע לך את הטוב ביותר, וזה מה שאני מאחלת לך; שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם, כי הגשמה עצמית זה אחד מהדברים הכי-הכי שיש. לדעת שרצית משהו, והצלחת לגעת בו. מזל-טוב, עומריתי. שרק יהיה לך טוב, ושמח, ונעים. את מותק ומגיע לך את כל אלו.

הי חבר'ס! תודה רבה לכולכם!

מצטערת שזה באיחור אבל אני ממש נקרעת בימים האחרונים.. (עבדתי על פרוייקט בגמר שלי)

שלומצי

New member
עומריתוש, יפיופה אחת, בואי...../images/Emo175.gif

חשבת שתתחמקי מברכת יומולדת מסבתא של הפורום? טעות בידייך. גם באיחור של שנה, אני אטריד אותך במזלטובים, נשיקות וחיבוקים דביקים ובונבוניירה שמריחה מנפתלין (האם כל הבונבוניירות מסבתא מריחות קצת מנפתלין או שרק זו שלי היתה כזו?) יקרה שכמוך. אני מאחלת לך שנת יומולדת מקסימה, כי את פשוט מהאנשים שמגיע להם וקל לאחל להם בלב שלם ואוהב שיהיה להם טוב. סליחה על הרוחניות בשקל, אבל תמיד אני חושבת שיש משהו בספרה שמונה, שהוא מעגלי, הרמוני, שלם. אני מאחלת לך שכל התכונות של הספרה הזו יגעו גם בחיים שלך. נישוקים וחיבוקים גדולים גדולים!
שלומצי.

למעלה