יום הולדת למיכל!!!!!!!!!

FunkyGiraffe

New member
יום הולדת למיכל!!!!!!!!!

מיכל AKA אמסי תקווה AKA היפנוטיק פואיסון aka Hypnotic Poison AKAחלאסססס עם ה3 אותיות האלה!!!! חוגגת מחר (חמישי) יום הולדת 21 שלל ברכות לאשתי העתידית! עושר אושר כושר יושר בריאות ושאר הברכות הנדושות של ימי ההולדת *כאן* מקודם זה היה עד 120, אחר כך 240 עכשיו זה עד 480 מיכל!

טיפקסית

New member
../images/Emo49.gif מיכלצ'ו

ראפרית קשוחה,אבל בפנים עם הרבה נשמה שיהיה לך יום הולדת מהחלומות,הרבה בלונים ומתנות. שתדעי לנצל את היום שהוא רק שלך כי את פה המלכה, האמסית המגניבה. שתהיי מאושרת בכל שנות חייך,ושהרבה בנים יחזרו אחרייך. תמשיכי לאהוב את מוקי מכל הלב שלך הגדול,ותדעי שאני פה איתך גם למחר וגם באתמול. הרבה כושר ואנרגיות לעוד שנים,והרבה חברות וחברים. תמשיכי לנהל את פורום מוקי בצורה מדהימה,ושתעלי לו כמה שיותר את הרמה. המשיכי להיות נציגת משפחת שב"ק מיוזיק בחבורה,עם הרבה כבוד וגאווה. שתהיי מורעלת על מוסיקה עמוק מבפנים,ותמיד תזכרי-אין פה חוקים. אז מיכלוש תהני ביום הולדתך ה-21 עכשיו את חוקית גם בארצות הברית וזה הזמן לצאת לחגוג ובענק,ולא לשכוח את הארנק. תשתוללי,תהני ותבלי,ושיהיה לך יום הולדת פשוט אגדי שלך לתמיד
בשמת

parnar

New member
מיכל? מי זו?

עידו AKA זה As Known As ועכשיו לדבר העיקרי מזל טוב מיכלוששששש (לא איכפת לך שאני אקרא לך מיכלוש נכון?) (גם אם כן, למי איכפת
) הרבה אושר ובנים, ותמישיכי להיות כמו שאת

מזל טוב שמיכלי ../images/Emo70.gif

עד 120 שנים של אושר, עושר והופעות של ש"ס (או הדג נחש - תבחרי)
אני יודע שתגיעי רחוק יפיופה, רק אל תתני לאף אחד לעמוד בדרך ולכי על זה... נתי

RESTO

New member
מיכל מזל טוב !!!

עד 120 ! כמו 20 (21...) שיהיה לך רק טוב בחיים!!!!!!!! ד"א יום ראשון תאריך עברי שלי!!!

למעלה