יום הולדת לחבר אשמח לעזרה

or1801

New member
יום הולדת לחבר אשמח לעזרה

היי. לחבר שלי יש יום הולדת בקרוב.(23)
קניתי לו כבר הכללל.. אין לי שום רעיון מקורי.
אשמח לרעיונות:)

coolgift

New member
מתנה לחבר

היי

&nbsp
ננסה כמה רעיונות:
ספל מעוצב
ארנק
חולצה\ חלוק עם משפט מצחיק
שעון יד/קיר/מעורר
גאדג'ט למחשב (מאוורר USB/עכבר /פד לעכבר)
כיסוי לסמארטפון / טאבלט
ארגונית לשולחן
תמונה ממוסגרת של שניכם כאשר תכתבי לו הקדשה על המסגרת
כלי לחליטת תה
סימנייה עם הקדשה
&nbsp
מלבד זו יש רעיונות לכל מיני ערכות, תריצי חיפוש בפורום: מסביב לעולם, שביל בלונים, ערכת מזל, מתנות לפי א"ב, שבעה חטאים
&nbsp

ashly1997

New member
כדי לתת רעיונות ממוקדים יותר פרטים נוספים יעזרו

# מה התקציב?
# מה הוא אוהב מבחינת תחביבים?
# כיוון כללי? פעילות/ מתנה ממש
# כמה זמן יש לך מבחינת להשקיע? או חשק לעשות דברים לבד?
# ערכות באות בחשבון?
&nbsp
לדוגמא.. ליום הולדת 19 של האקס קניתי לו טאבלט, יום הולדת 20 עשיתי יום הולדת מסביב לעולם, יום הולדת 21 עשיתי יום הולדת סביב נושא "זה הזמן ל.." כשהמתנה העיקרית היתה שעון יפה.
לאורך הזמן הכנתי מתנות שונות, ערכות, מתנות שימושיות וכו וכו

or1801

New member
:)

היומולדת שלו יוצאת באמצע אפריל . חח נכון יש עוד זמן אבל אני רוצה להיות סגורה על מתנה לא לחכות לרגע האחרון.
אין בעיה של תקציב כמה שיעלה יעלה.
נושא הערכות בהחלט מתקבל העניין הוא שאני רוצה שהמתנות יהיו שימושיות.
&nbsp
הוא לא אוהב תכשיטים. הוא אוהב מאוד בגדים במיוחד מותגים אדידס וזה אז חשבתי איכשהו לשלב במתנה בגד ים וחליפה .

Maldini Girl

New member
יש ערכה ממש מגניבה שנקראת "סובב עולם"

תבחרי כמה מדינות ותרכיבי מתנות לפיהן, כך למשל-
&nbsp
אנגליה- תה איכותי
ברזיל- קפה/ ספל קפה
בלגיה/ שוויץ- שוקולד בלגי/ שוויצרי
זימבבואה/ אפריקה- ביקור בספארי
סין- הייתי קונה איזשהו בגד MADE IN CHINA או צ'ופסטיקס
רוסיה- וודקה/ כוסיות הקפצה
אמריקה/ הוליווד- כרטיסים לסרט בקולנוע
איטליה- יין איטלקי טוב/ ארוחה במסעדה איטלקית
צרפת- ערב רומנטי (כי פריז היא עיר הרומנטיקה)
תילאנד- מסאז'
&nbsp

or1801

New member
אני דווקא חשבתי על מתנה לפי אותיות

לשבתי לקנות כמה קופסאות יפות ועל כל אחת לשים אות. שכל האותיות יחד יצרו איזה משפט ובכל קופסא לשים משו נגיד ב בגד ים. הקטע שאני לא יודעת איזה משפט לעשות ואיזה מתנות לשים . אני רוצה משו שימושי
&nbsp
:) תודה

ashly1997

New member
המשפט הכי מתאים "מזל טוב"

ערכה לפי משפט זה רעיון מקסים!!

רעיונות לאותיות:
מ - ממתקים, מדבקות, מאפה, מטריה, מצית, מסגרת, מנורה, מפוחית, מחזיק מפתחות, מסטיק, מסאג´, מצעים למיטה, מגש פינוק למיטה, משקפי שמש, "מקופלת", מאפרה, מראה, מגהץ, מכונת כביסה, מכשיר עיסוי, מקרן שקופיות, מגבת רחצה עם רקמה אישית, מגבות מטבח, מגנטים,מזרן מתנפח לים, מובייל (פעמוני רוח וכו´), מסטיקים, מברשת, מסרק, מצלמה, מצלמה חד פעמית, מצפן, מזוזה, מגירה, משלוח של ____, מחברת, מצגת, מקרוני, מלחייה, מדפסת, מחשב,מזגן, מאוורר/מאוורר תקרה, מלח אמבט, מקטרת, מבער לשמן ריחני, מצנם, מיץ, מסחטה, מעטפות, מכתב/ים, מכונת קפה, מכונת לחם, מר גמיש, מפתח הלב, מתנה, מנוחה, מטוטלת
ז - ז´זיקוקים, זריחה, זיפו, זר, זהב, ז´קט, זחל(בובת זחל)
ל - ל´לוח שנה (אפשר עם תמונה אישית), לוכד חלומות, לביבות, לימונדה, לב, ליטוף, לק לציפורניים, לגו, לונה פארק

ט - ´טמוגוצ´י, טיול, טבעת, טיפול הוליסטי, טבעת מצב רוח, טושים, טלכארד, טלפון, טוק מן, טיפקס, טלפון לחדר, טיסה בשמי הארץ, טווטי/טאז, טאקי,טינקרבל, טייפ, טמבורין (תוף מרים), טאפאס בר, טלית, "טוב-טעם" (וופל), טעימה, טיפוס הרים, טיול אופניים, טיפוח (מוצרי טיפוח), טבלה, טבע (פיקניק בטבע), טריקו, טוויטי/טאז.
ו - ורדים, ופלים, ויסקי, וילון,ווים לתליה (לחדר, לאמבטיה..), ופל אמריקאי (מכשיר להכנה), וידוי, וניל,"ורטרס אורגינל"
ב - בגד ים כמו שאמרת

שיתוף מושקע לערכה מא'-ת'

מצאת רעיונות שאהבת?
אני באמת ממליצה כמו שהצעת על קופסא לכל אות, יכולה להוסיף בלון לכל קופסא וממש ליצור שביל מתנות

למעלה