אני רועדתתתתתת דיברתי עם עדיייייייי והיא אמרה שאהובה תחזור אלי ביום ראשןןןןן היא רשמה את השם ואת הפלאפון שליייייי היא אמרה שאמא שלה תתקשר אלי כי היא מתפלת בזה והיא (עדי) לא יכולה לעשות כלום בקשר לזה........... נכון שאני גדולה???? אההההההההה בא לי לצרוחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היא ממש מתרגשת, אז היא אמרה שאכתוב את מה שקורה... "סיפרתי לעדי הכללללללל והיא אמרה שהיא לא מתעסקת בזה ושאמא שלה תחזור אלי ביום כראשוןןןןןןן אהההה אני רועדתתתתת אני אוהבת את עצמיייייייייייי לילילילילילילי אמרתי לה שבפורום רוצים לעשות לו יומולדתתתתתת ושאנחנו יודעים שהוא יהיה אולי באילתתתתתתתתתת ושיש לנו בעיה עם המיקום ועם איך להודיע להראלי אם הם יכולים לעזורררררר" אני מזה מקוה שאמא שלו תסכים!!!!!!!
סורי זה היה כמה דקות אחרי שדיברתי איתה ועדיין התלהבתי..עכשיו קצת נרגעתי...נכון שאתם אוהבים אותי????? אה וכדי להציל את שמי הטוב-אני לא עד כדי כך אוהבת את עצמי...פסדר קצת....מה אני יעשה,תודו שאני גדולה לא??אם עד 3 ככה בצהרים יום ראשון הם לא מתקשרים אז אני אתקשר אליהם....היא אמרה שאהובה תחזור אלי כי היא לא מתעסקת בדברים האלה ולאהובה אין פלאפון...אררררררר אני עושה הכל בשבילו!!!מושלם קטן...*מאוהבת* כל המשפחה שלי מגחגחת עלי כי אני יודעת עליו הכל....הם התחילו לשאול אותי "ואיך קוראים לאמא?במה היא עובדת?והאבא?ויש לו אחים??" השאלה היחידה שלא ידעתי לענות עליה *מסמיקה* היא:"באיזה שנה ההורים שלו עלו לארץ?!" מישו פה יודע?
תקשיבו מחר אני נוסעת לים המלח ואני אחזור בסביבות 8 או 9 בערב אז אם יש לכם שאלות או אם מישי רוצה להגיד לי מה היא רוצה להביא... תזדרזו בבקשה! אז שתשלח לי במסר ואני יענה לה בערב....אני אנסה אולי אני יהיה בפורום מוקדם בבוקר בסביבות 8