יום הולדת להראלוש !! !

aNaTi 17

New member
בואו נארגן משהו ביחד..

נעשה לו איזה משהו חחחח מלךךךךך

צריך לעשות ספיישל בפורום! ../images/Emo60.gif

אני כל כך מוטרדת בזמן האחרון שלא היה לי זמן לדבר איתכם על זה קודם.. תקשיבו, חייבים לעשות משהו נחמד וצבעוני בפורום! יש לכם רעיונות?

בדיוק באותו יום (8.8)

יש עוד חצי גמר של כנ'3 ... אבל אפשר לעשות ...מממ... בTLV. . . סתם, איך נארגן?! נקווה שהוא יסכים לבוא כי אולי הוא ירצה להיות עם משפחה\חברים\אחר... אבל אולי בכאל זאת עדיף לנסות
-קרן-

meitar 8

New member
כנסו!!!

אם נארגן משהו איזה מסיבה לכבודו אז זאת לא בעיה להזמין אותו! יש לי קשרים איתו ואני יכולה להזמין אותו! אבל לפני שמזמינים קודם נארגן משהו!!!!! רק חברי הפורום!!!

meitar 8

New member
איזה מסיבה??!?!?

נארגן איזה מפגש איתו רק ילדי הפורום עם ממתקים ושתיה ומתנות וכו' מה דעתכם?

skaatit 1

New member
אין בעיה....../images/Emo24.gif

אבל הבעיה היא...איפה נעשה את זה? והראל יסכים לבוא?....

meitar 8

New member
בטח שהראל יסכים לבוא!!!!

הוא מת על המעריצות שלו!!!!! וכבר נמצא מקום לעשות את זה! אבל כמו שאמרתי קודם עוד לא ארגנו כלום.. אנחנו רק מדברים על זה בנתיים.. עוד שום דבר לא סגור!

אין לי מה להגיד על זה כי...../images/Emo178.gif

בסופו של דבר אני לא רוצה להתאכזב... כי קרו וקורים מקרים שמתכננים מתכננים ובשנייה האחרונה לא קורה כלום...

meitar 8

New member
צודקת!! עצה לכולם!!!!! כנסו!

תקשיבו.. אל תצפו יותר מידי ואל תתחילו לספר על זה לאנשים!!!!! אל תצפו בשביל לא להתאזב!! כי עד הרגע האחרון שום דבר לא בטוח!!!!! אל תצפו!

meitar 8

New member
אני מכירה אותו!!!!!!!

לא נראה לי שתהיה לי בעיה ליצור איתו קשר!! אבל קודם בואו נחליט ונראה שכולם רוצים בכלל!!! זה כל מי שרוצה לחגוג יום הולדת להראל שישרשר לכאן!! וגם מי שיש לו רעיונות!!!

skaatit 1

New member
אני רוצה!!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif

אבל...אין לי רעיונות....

היי תקשיבו שניה...

אני גם רוצה אבל לא ממש בשבילי יותר בשביל חברה שלי שהיא מטורפת עליו... אז תכלילו גם אותי ואותה.. ודרך אגב..מישהו פה הולך למחזמר "מי שחלם" ב-28.8?

skaatushonet

New member
תקשיבו

זה כבר יומיים שאני מנסה להתקשר לאמא שלו והם לא עונים אני כבר תכננתי מה נעשה אני רק מחכה לתשובה מהאמא....אני כבר יודעת מה יהיה כתוב בשלטים והכל רק שיענו לי כבר... בקרוב מאוד

skaatushonet

New member
טוב אז ככה:

יהיו 3 שלטים לפחות,באחד רשום:הראל-מזל טוב בשני:זה הכל בשבילך בשלישי:זה בריסטול גדול עם כל הברכות של כולם ועם המון תמונות שלו ובכולם רשום בצד מפורום הראל סקעת בתפוז ואת הכתובת של האתר... צריך שמישהי תביא 100 בלונים לפחות,כל אחת מביאה חטיף ולהמנע מלהביא צ'יפס כי כולם מביאים! מישהי צריכה להביא עוגה... שכל אחת תרשום מה היא רוצה להביא פה ולא לצפות יותר מידי!! ולא לשכוח שזאת אמורה להיות מסיבת הפתעה! אני הכנתי גם מצגת בשם כל הפורום... זה הרעיון שלי למי שיש עוד רעיונות לשרשר ולא לשכוח להגיד מה אתן רוצות להביא...!

למעלה