יום הולדת לבר

מורובר

New member
יום הולדת לבר

מחר התינוק המקסים שלי בן שנתיים , אלוהים יודע כמה אני אוהבת אותו וגאה בו, אך "משום מה" בליבי עצב גדול , אין לי חשק לחגוג את היומולדת, קשה לי ששנה שעברה ביום הולדת הוא היה ילד רגיל מבחינתי והשנה............, צר לי מאוד שבמקום לחגוג את יום הולדתו אני שקועה בצער גדול, התהיות לגבי העתיד קשות מנשוא, אקווה בשבילו שימשיך להראות מאושר ושמח כמו שהוא כיום , הרבה בריאות , הצלחה והתקדמות, ושתהיה שנה טובה ומבורכת לכל קוראי הפורום.

טל 0 0 0

New member
אני חושבת שכל אחד מאיתנו

חש את מה שאת חשה עכשיו ביום ההולדת הראשון של ילדו לאחר האבחון. לא אשכח שביום הולדתו הקודם של גל עלו גם בי הכאב, העצב, החשש והדאגה, שנמהלו בדמעות של השמחה וההתרגשות. אבל הנה, חגגנו לו יום הולדת לפני יומיים ולשמחתי הוא במקום כל כך שונה וכך גם אנחנו. בטוחה שיהיה יותר קל וטוב בהמשך. מאחלת לבנך אושר , בריאות, שמחה, התקדמות. ולך - מאחלת הרבה כוחות ותקווה, ואופק רחב שיהיה אפשר להסתכל בו בתקווה עד אין סוף. טל

rutimay

New member
הי מורובר, ראשית, מזל טוב!

הרגשות שלך טבעיים ולגיטימיים לנוכח הנסיבות, ואני מבטיחה לך שבשנים הבאות הכאב יילך ויטשטש וימי ההולדת של בר יישמחו אותך כמו כל אמא אחרת, שאין לה את המטען של הילד "החריג" על הכתפיים. מבטיחה לך בזאת חגיגית שהוא יגדל, יתקדם, ובלי שתשימי לב תמצאי את עצמך מוציאה כל שנה 1500 ש"ח על מסיבת יום הולדת ב"ממלכה" או ב"בית חלומותיי" עם מתנפחים, כיבוד, הפתעות ודי.ג'יי בתחפושת של פיקצ'ו. (ואם תנסי לחסוך ותעבירי את החגיגה הביתה, מתצאי את עצמך מוציאה 5000 ש"ח על שיפוץ, צביעה מחדש של הסלון והחלפת ריפוד לספה האהובה עלייך
) מאחלת לכם יום הולדת הכי שמח בעולם, עם המון בלונים, ממתקים ועוגה עם נרות. מאחלת לך שכל תקוותייך וחלומותייך יתגשמו, ושביום ההולדת הבא של בר תשלחי הודעה אופטימית ומשמחת. ותתחילי לחסוך מעכשיו לימי ההולדת הבאים. די.ג'יי זה דבר יקר....

rutimay

New member
מקפיצה

לטובת אלה שרצו לברך כמנהגנו בפורום, ולא הספיקו כי ההודעה קפצה לדף הבא מהר מדיי.

אור לנו

New member
מזל טוב ../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif

הייתי באותו המקום לפני כ 4 חודשים, הפשוש היה בן שנתיים ואני לא הרגשתי שום צורך לעשות לו מסיבה. בן זוגי וחברה טובה שלי ניסו די הרבה זמן לשכנע אותי ובסופו של דבר החלטתי כן לערוך מסיבה - מצומצמת אמנם, רק לכמה חברים קרובים ולמשפחה הקרובה. בסופו של דבר זה היה רעיון מצויין - הפשוש מאוד נהנה מתשומת הלב, כל מי שהיה במסיבה - מודע למצבו ולכן לא הייתי צריכה להסביר שום דבר לאף אחד. הבן שלך צעיר והאבחנה מוקדמת, הסיכוי שלו להתקדמות הוא עצום ואין מה לשקוע בצער, ברור שתמיד הוא קיים וברגעים קשים הוא עולה אבל אני משקיעה את כל האנרגיות שלי בטיפול בפשוש ולא שואלת מה היה אם...

גאמי

New member
מזל טוב טוב!../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

קודם כל המון מזל טוב ומקווה שתמצאו את הכוחות לחגוג בכל זאת אני יודעת שכרגע קשה לראות זאת, אך האופק הרבה יותר טוב אתם תשלימו ויחד עם זאת יש גם מקום להתקדמות וזה בסדר גמור כרגע להיות שקועה בצער, זה כל כך טבעי התחושה הזו והיא תתחלף בעתיד בתחושות אחרות בונות יותר למרות שגם רגעים קשים כמובן תעברו מן הסתם. התחושה תעבור, כולנו היינו בה והיא נורא קשה , נורא. חיבווק ענק

מזל טוב לבר!

ולמשפחה. אני מאוד מבינה אותך, גם אנחנו היינו באותו מצב וגם לא חגגנו לו את יום ההולדת של גיל שנתיים. בגיל 3 פיצינו אותו ומחקנו את כל רגשות האשמה שלנו ביומולדת מדהים שערכנו בבריכה שבה הוא לומד לשחות. "הזמן הוא לא רופא, הוא רק מביא הקלה.. " כמו שריטה שרה. בברכת שנה טובה, דניאלה

ל י ל ך פ

New member
מזל טוב לבר!!|đøåú|

אני כל כך מבינה את המצב. גם אצלנו, ביום הולדת שנתיים לא הרגשתי חשק לחגוג, ואז ממש שלא רציתי לחשוב בכיוון - פשוט היתה לי הרגשה שהוא כל כך לא מבין ושזה חסר משמעות.. בסוף ברגע האחרון הלכנו לפארק עם שתי משפחות של חברים טובים עם ילדים בגילו, שכמובן מכירים אותו, עם עוגה, כמה שקיות חטיפים בצלחות חד פעמיות, ועם הרבה בלונים, רק בשביל שלא ישאל בעוד כמה שנים איפה התמונות באלבום מיום הולדת שנתיים.. בסוף היה שמח, עומר שלנו מאד שמח להיות במרכז העניינים, ונהנה. אני שמחה בדיעבד שלא ויתרתי לעצמי ושכן חגגנו. את תשומת הלב ומחיאות הכפיים הוא יבין, אני בטוחה. ובקשר למה שיהיה - אין יום שבו אני לא חושבת על מה שיהיה ובוכה על הילד הבריא שאני עכשיו נפרדת ממנו.אני בוכה עכשיו כשאני כותבת לך. אבל אין לנו את הזכות להשבר, צריך לתת להם ילדות רגילה וחוויות רגילות, והם יגדלו וילמדו, כל אחד בקצב שלו.. מזל טוב ליום ההולדת, ושלכולנו, ולכל הפשושים, תהיה שנה טובה, טובה טובה.

יום הולדת שמח לבר../images/Emo24.gif

מקווה שימי ההולדת הבאים יהיו קלים לך יותר, ומלווים בהצלחה התקדמות ושמחה

מורובר

New member
תודה רבה על ההבנה

תודה לכולכם על ההבנה, אני מניחה שכל אחד מכם היה במצב שלי, קשה מאוד אבל מקווים לימים טובים יותר.

shirkoosh1

New member
יום הולדת שמח

ומזל טוב לבר. אצלנו ביום הולדת שנתיים כבר היו סימנים לכך שיש בעיה, ובכל זאת עדיין לא היינו מודעים לכך. אצלכם, אתם כבר יודעים שיש בעיה, ואתם יכולים להתחיל ולקדם את הילד. הוא עדיין צעיר ויש ה מ ו ן מה לעשות וגם המון זמן לשפר את המצב. יום הולדת שלוש של בתי היה מבחינתי קשה מאוד. ממש מדכא. כבר ידענו בוודאות שיש בעיה. עדיין לא רצינו להאמין שמדובר באוטיזם... מה שהתגלה לנו מספר חודשים מאוחר יותר. ומאז אותו יום הולדת ארור, כל שנה שחולפת מעודדת. הבת שלי מתקדמת כל כך הרבה משנה לשנה. ואני בטוחה שאם תעבדו עם הילד שלכם ותתחילו כבר עכשיו בכך, גם אתם תראו פרי בעמלכם, וביום הולדת הבא כבר יהיה לך ממש שמח. מזל טוב וחיבוק גדול. רותי

shira47

New member
מזל טוב לבר

גדלנו בשנה.והדרך קשה וארוכה,בהלחה והרבה בריאות.

למעלה