יום הולדת לבעלי ז"ל

יום הולדת לבעלי ז"ל

אני באופן קבוע נכנסת לפורום. אך אין לי כח לכתוב. בשבוע שעבר "חגגנו" לבעלי יום הולדת. ישבנו במסעדה ילדיי ואני. לאחר שאכלנו הזמנו עוגה עם זקוקין. המלצר שאל למי יש יום הולדת. וילדיי הצביעו על הכסא הריק. המלצר חייך ושאל למי? לתיק שמונח על הכסא? ואז הילדים שרו: הוא מת, הוא מת, הוא מת... המלצר ברח. לאחר מספר דקות המלצר חזר. וילדיי הסבירו שאבא נפטר לפני שנה וחדשיים ושאנחנו חוגגים לו יום הולדת. המלצר חזר עם עוגה וזקוקין וכל יושבי המסעדה שרו , היום יום הולדת... הזוי לא?! אין הרבה ברירות. ממשיכים הלאה. אין פרווילגיות לצלילות. אני מרגישה שאני חייבת לצוף. מידי פעם לצלול ולהמשיך לצוף. לאלמנות הטריות. ליבי אתכן. לא פשוט כלל וכלל. אך אין ברירה. חייבים להמשיך הלאה. למענכם למען ילדכם ולמען החיים עצמם. צלה

hani31

New member
הזוי

צילה היקרה , אכן חגיגה הזויה חגגתם אולם אני מבינה היום שזוהי חלק מההתמודדות שלכם ןטוב שכך, עדיף להחצין ולהוציא ולהביע את כל מה שבלב מאשר להתקע עם תחושות רעות ורגשות . יפה שהצלחתם לעשות זאת . ממש מבינה את מה שכתבת גם אני חשה שאני פשוט צפה וצוללת מדי פעם . נמשיך פה לחזק ולהתחזק ושאלוהים יתן לנו כוחות להמשיך למען ילדינו. חני

ברוכה הכותבת ../images/Emo24.gif,התגעגעתי ..

צילה יקרה אכן אנו בונים חיים חדשים כל אחד בדרכו ... נכדי נולד יום לאחר תאריך לידתו של אישי ..אני אחותי ובתי ילדות אותו חודש לידתו...יחד עם זאת אנו לא חוגגים לו יום הולדת הוא ישאר לנצח בן 47 ....אנו עולים בתאריך הולדתו לבית העלמין .. ולמחרת חוגגים לנכד יום הולדת .וכעבור ארבע ימים חוגגים את יום הולדתי. ובכל הזמן מדברים עליו זוכרים אותו לפעמים בחיוך לפעמים בעצב ...ותמיד הוא נמצא בילבנו .. כל הכבוד לך על דרך התמודדותך . ונשמח לקרא ממך יותר ...

זה מביך את האחרים

אתם חיים עם המנוח, והאחרים לא יודעים להתמודד עםפ זה וזה מביך אותם מאד וכבר ראיתי אנשים חזקים שבורחים הצידה שאני דברתי על האובדנים שלי בטבעיות בלי בכי אבל אהבתי את הרעיון של החגיגה להולך , כי הוא נשאר בלב אנא המשיכי לכתוב שנדע שאת בסביבה

spirl2

New member
איזה אומץ..

אני מאמינה שלקח לכם המון זמן להגיע ליכולת הזו ומה שהכי חשוב שאתם הרגשתם עםזה טוב. אני רק חוששת מיום הולדתו הראשון . יום הולדתו חל בחודש מלא אירועים - יום הולדתו , למחרת יום נישואיינו ו11 יום אחרי יום הולדתי. זה תמיד היה חודש של אירועים וחגיגות (היחידי שהרשנו לעצמנו בו לצאת מהבית לחופש) ואני לא מצליחה אף לדמיין איך הוא יראה וירגיש לי הפעם..

תודה על התגובות. יש לי יום הולדת!

היום אני בת 54. שנה ו3 חדשים בלעדיו. אמש חגגו לי מסיבת יום הולדת. הילדים חברים ומשפחה. היה נחמד, היה עצוב, היה שמח, היה שקט, היה צוהל, היה מבולבל והיה הרבה צחוק. צחוק מתגלגל גם צחוק של מבוכה בקטעים מסוימים. אומרים שביום ההולדת יש סגולה לברך אחרים. אז אני מברכת אותכם: בבריאות בשמחה בנחת בפרנסה ברוכה. ולמלא את החסר בטוב. מחבקת אותכם. צלה בוקי

פשו שי ת

New member
מזל טוב יקירה

מאחלת לך המון אושר נחת מהילדים והנכדים.. המון שמחה..אוהבת חגית

רוזהלי

New member
לצילה בוקי../images/Emo140.gif

בריאות ונחת מהילדים ומהנכדים שיש ויהיו בע"ה

מזל טוב צילה בוקי

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם . המון אושר ונחת מהילדים והנכדים . אכן כל שמחה שלנו מלווה בעצב ..אבל לומדים ומצלחים למרות הכל לשמוח ולחגוג. כל הכבוד לך על דרך התמודדותך והדרך בא את מובילה את משפחתך שלך טלי

למעלה