יום הולדת לאשתי

• פותח הנושא esko
  • פורסם בתאריך

esko

New member
יום הולדת לאשתי

שלום חברים!

היה לאשתי יום הולדת, אך מכיוון שאמא שלה חלתה לא הספקתי לחגוג לה כמו שצריך. אני רוצה לפצות אותה ומחפש משהו שאוכל לקחת אותה ול"אוורר" אותה קצת מהתקופה הקשה שבה היא נמצאת.

אנחנו זוג +2. מאיזור השפלה.(אבל לא מוגבלים לחגוג דווקא באזור, אפשרי מרכז ואפילו קצת צפון) לא מתאים צימר/מלון/חו"ל בגלל הילדות הקטנות ובגלל המצב של אמא שלה.
לקחתי אותה כבר הרבה פעמים לספא אז לא רלוונטי כנראה.
סדנאות שונות גם כבר עשינו..
טיול לים/טבע/פיקניקים וכדו' לא מדבר אלינו כל כך...
אני מחפש סוג של בילוי/אטרקציה מיוחדת. חשבתי לקחת אותה לטיסה בבלון פורח אבל היא ממש פחדנית ונראה לי שלא תסכים..
אני ממש שובר את הראש! האם יש למישהו רעיון "מיוחד" שיכול להתאים?

תודה רבה!

coolgift

New member
מה לגבי אטרקציות אתגריות?

טיול טרקטורונים או טיול ג'יפים יכול להיות נחמד לכל המשפחה.
יש גם פיינטבול (אולי תוכלו להצטרף לקבוצה גדולה יותר שתשחק באותו יום),
או קייאקים.

esko

New member
לא נראה לי

תודהקודם כל על התגובה.
טרקטורון וג׳יפ לא כזה מעניין כי אנחנו גרים במושב ומכירים את זה טוב. קייקים זה לנסוע לצפון אז לא רלוונטי...
למישהו יש עוד רעיונות אולי?

esko

New member
לא נראה לי

תודהקודם כל על התגובה.
טרקטורון וג׳יפ לא כזה מעניין כי אנחנו גרים במושב ומכירים את זה טוב. קייקים זה לנסוע לצפון אז לא רלוונטי...
למישהו יש עוד רעיונות אולי?

ashly1997

New member
מנסה לעזור :-]

למרות שסדנאות כבר עשיתם.. יש כאלה מאוד מיוחדות שיכולות להיות מתאימות: * סדנא שבה תלמדו לעשות מסאג' אחד לשני * סדנת צחוק * או סדנא שקשורה לתחביב: בישול, אפייה, יצירה, וכו אם אתה חושב שהיא תפחד אז מהם צניחת טנדם? זו צניחה מגובה לא גבוה (המצנחים שיש בחופי נתניה) אולי דווקא ערב שקט לבד בבית, ארוחה רומנטית, ופינוקים מהסוג הזה יהיו הכי מרגיעים עבורה? :) קשה מאוד לעזור לחשוב על אטרקציה כי עשיתם כבר המון ופסלת הרבה דברים אבל אני מנסה בכל זאת |4U| נח

esko

New member
שוב תודה רבה

סדנת בישול עשינו....
צניחה מכל סוג לא באה בחשבון...
ערב שקט בבית גם לא מתאים... אני מנסה להוציא אותה מהבית.. היא בחופשת לידה ונמצא רוב היום בבית...
אולי למישהו יש רעיון מיוחד בכל זאת?
תודה

Artishow

New member
יש לי כמה רעיונות ..

מה עם טיול כמו של פעם שהיינו ילדים? פלנטריום/ תערוכה במוזאון בנושא שמדבר אליה
יש את מוזאון הבובות בחולון, או המוזיאון שכל הביקור הוא בחושך , גם בחולון.. ,
טיול בספארי בלילה
לעשות טיול של שעתיים בסגווי בירושלים ולהמשיך למוזאון/כותל/השוק או טיול סגווי עם מדריך בת"א ולסיים בארוחה במסעדה בנמל יפו שהיא חוויתית כי אוכלים בחושך.. שכחתי את שמה.. משהו כמו "לגעת.."

מה היא אוהבת? מה אתם אוהבים?

למעלה