יום הולדת לאקסית. מה עושים?

cuybheu

New member
יום הולדת לאקסית. מה עושים?

שלום לכולם. ביום שני החברה שלי לשעבר (נפרדמה ממני לפני חודשיים) חוגגת יום הולדת. במשך החודשיים האלה, שלאחר הפרידה, לא היינו בקשר, ביוזמתי, עד שלפני שבוע חידשתי אותו, כי ברצוני להיפגש איתה, ואני אף שוקל ברצינות לנסות לחזור אליה. השאלה מה עושים ביום הולדת שלה? רק מתקשרים להגיד מזל טוב? שולחים פרחים? מה ההלשכות של כל אחד מהדברים? האם לשלוח פרחים זה לא מוגזם מידי? האם זה לא "ישרוף" אותי? האם מזל טוב קריר בטלפון, אחרי שלל מתנות, חום, תשומת לב ואהבה להם זכתה ביום הולדת הקודם (בו היינו חברים) עשויים לעזור לי לגרום לה להתגעגע אלי? זקוק לעזרה, ולתשובות. תודה, איציק

zoe21

New member
רגע רגע..

כשיזמת קשר לפני שבוע, היא נענתה לך או שהתעלמה? מה הייה הסגנון של השיחה? הלך טוב? הלך רע?

cuybheu

New member
היא אמרה

שהיא מאוד מאוד לחוצה באוניברסיטה בגלל מבחנים כך שנדחה את זה לעוד שלושה שבועות והיא תשב ותדבר איתי. מאז דיברנו בטלפון גם ביוזמתי שיחה ברוח טובה, לא עלינו, אבל ממש טובה. זהו, אין לי עוד מדיע מודיעני כזה או אחר

OrenY21

New member
אל תתעלל בעצמך

תתקשר להגיד מזל טוב וזהו, בלי הערות עוקצניות או דיבורי חזרה.

EYNATI

New member
../images/Emo4.gif

תשלח לה שיר לפלאפון ... ככה זה מראה שחשבת עליה אבל לא בטרוף הדעת ... ואם תבחר תשיר הנכון זה יכול לתת לך נקודות קרדיט אצלה ...

ixmix

New member
שלח לה חשפן,

עם פתק על הקטן "איי לאב יו מותק".

EYNATI

New member
בנוגע לחשפן...

אם X שלי היה שולח לי חשפן .... בטוח הייתי חוזרת עליו על 4...

ליאן.

New member
"נפרדה ממני לפני חודשיים"

"לא היינו בקשר, ביוזמתי" "שוקל ברצינות לנסות לחזור אליה" "עשויים לעזור לי לגרום לה להתגעגע אלי" תגיד, מה קורה פה? - זה מעניין שלא הייתם בקשר מיוזמתך, אבל מה זה אומר לנו? הרי לדברייך, היא יזמה את הפרידה.. הממ.. ולמה אתה מחדש את הקשר ומפריע לה להתגבר? -בנוסף, אם אתה שוקל לחזור אליה, זה נחמד מצידך, אבל כזכור, היא נפרדה ממך. מעבר לכך, אתה חייב להחליט אם אתה רוצה בה או לא. 'שוקל ברצינות' זה לא מספיק כדי לפעול ולהעיר את המתים. אם אתה רוצה לחזור לקשר בגלל שמשעמם לך/אתה חרמן/אין אף אחת אחרת בסביבה/מתקשה להתגבר/כואב לאגו שנזרקת ורוצה לתקן את 'המעוות' -או לא רוצה באמת בקשר או בה, אז נתק את הקשר. מתנה סופר מינימלית או טלפון יספיקו. אם אתה מחליט לנסות לזכות בה מחדש, בגלל שאתה אוהב אותה, מתגעגע למה שהיה לכם ולה, חושב שנעשה כאן עוול גדול ושאתם צריכים להיות יחד, קודם כל תיפטר מהאגו הזה, תהיה מאופס וכנה עם עצמך. 'תחליט' שאתה רוצה בה ותהיה מוכן לעשות כל שניתן על מנת לחזור לקשר איתה. כדאי שתחשוב על הבעיה (או מה שזה לא היה) שגרמה לכם להפרד מלכתחילה, ותנסה למצוא פיתרונות לתקנה. אין טעם לחזור לקשר אם הגורם לפרידה עדיין חי ובועט..ואולי הפרידה אף היתה לטובה. הצהרות אהבה מתחנפנות בצורת פרחים, אחרי שנפרדתם מיוזמתה, יכולות להיות לא לגמרי במקום בשלב זה, במיוחד אם אתה עדיין 'שוקל'.

zoe21

New member
מקסימום..

תשלח לה הודעה לפלאפון. שלא תעיז להפריע לה בתקופת ההתגברות... אצלי זה קרה בדיוק אותו הדבר ואפילו הודעה מהאקס הפריעה לי, אז טוב שהוא לא הרשה לעצמו לעשות שום דבר מעבר... אתה הרי לא תצוץ מתי שנוח לך, אפילו אם זה יומולדת... רק הודעה...

באמת גם רציתי לשאול פה..

לשלוח הודעה ליום הולדת (אומנם לא לאקסית אבל למשהו כזה בסיגנון), זה לא קצת מידי? כלומר.. לא צריך לעשות יותר מזה? או שגם הודעה יכול להיות נחמד ולהראות שהבן אדם חשב על היום הולדת?

cuybheu

New member
את צודקת מאוד

במה שאת אומרת. אני רוצה לחזור אליה מסיבה אחת: אני א ו ה ב אותה

ליאן.

New member
מה הגורם לכך?

חוסר התאמה? שחיקה? לחץ בלימודים? אפשר לנסות שוב, אבל אין סיבה שהמצב לא יחזור על עצמו אם לא תבדוק מה גרם לכך שלא הסתדרתם.

D X

New member
הולכים לנערה.

לא, לא לאקסית. בולכים לנערה עובדת. מתפרקים. חוזרים הביתה.

למעלה