יום הולדת לאהובי

לבנדר3

New member
יום הולדת לאהובי

אתמול היה יום ההולדת של אהובי שאיננו.כמובן שאני מתגעגעת לא רצתי להדליק נר לא ! אבל קנתי פרחים עברה רק שנה וחצי, וכל כך הרבה נגיעות וטביעות אצבע. מלוליות ורגשיות שמתמודדת איתם ,משתדלת לברך על הדברים הטובים כדי להקל גם על עצמי ךלילה טוב

hash1212

New member
"יום הולדת"

ליבי,ליבי איתך
בוקר טוב ויום נפלא שיהיה לך.

יומולדת....../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

מן ציון דרך כזה..... כל פעם כשיש לירון יומולדת אני חושבת על הבחור בן ה 34 שהשארתי שם ושהיום הוא היה צריך להיות בן 47 ומדמיינת איך הוא היה נראה היום (אולי עם כרס קטנה?
אולי עם זרנוקי שיער שיבה?) מקווה שטוב לו איפה שהוא נמצא עכשיו.... בשנים הראשונות היינו עולים לקבר ביום ההולדת עם פרחים ובלון הליום גדול ונוצץ (לפי דרישת בני) הייתי קושרת את הבלון לאבן גדולה, וכשהיינו מתרחקים מבית הקברות היינו רואים מרחוק את כל בית הקברות שטוח ובאיזה שהוא מקום משהו מבריק ומתנופף ברוח.... מאחלת לך שתמיד יהיו לך הרבה דברים טובים לברך עליהם...

שלחת לך ים של כוחות

וכמה שזה מוכר , היא , אחותי הקטנה תשאר לעד בת 20 יפה וצעירה וככה כל ההולכים לדרכם ואנחנו הנשארים זוכרים באהבה יש ימים בשנה שהם קשים יותר , אז ים של כוחות שולחת לך וחיבוק ענקי של אהבה ומבטיחה לך שאראה אותך, תקבלי בפועל את החיבוק הגדול שלי, שנותן לאנשים את הכח למשוך הלאה

li 3 האחת

New member
היי לבנדר..

כל כך מבינה לליבך קשה קשה לחגוג למשהוא שלא נמצא אבל הרצון להאחז במשהוא חזק יותר.. חגגנו ל
שלנו לפני חודש יום הולדת ראשון מאז עזב אותנו בודדים עצובים ובעיקר כואבים וזה היה קשה בגלל שזה היה גם יום השנה למותו.. חושבת שזה הכי נורא למות ביום שבו נולדת (למרו שמי שנולד ונפטר באותו יום נחשב צדיק)לי זה ממש לא עוזר.עצם המחשבה שכל שנה אצטרך לערוך אזכרה עם ים הולדת משגעת אתי ולא נותנת מנוח..בתקווה שזה יהיה קצת יותר קל משנה לשנה.. בנתיים קבלי חיבוק חזק ממני.. שלך~לי

ימי הולדת ימים קשים

עבורי ימי ההולדת משמשים ימים לבחינה לאין הגעתי בחיים האמת בשנים האחרןונות לא אוהבת לחגוג את ימי ההולדת תמיד צריכה למצוא עם מי לחגוג אותם כי לא ניתן לחגוג לבד למשל שמלאו לי 50 שזה גיל עגול הייתי בשנת אבל על אמי נה שעברה התמזל מזלי ואיש יקר אחד עשה לי חסד ולקח אותי לארוחת ערב והשנה יום ההולדת יוצא ביום ששי , ואני לא נוסעת בשבת ונראה לי שהפעם זה יעבור בקול דממה דקה עם המון געגועים ודמעות טאם אחשוב על זה השנה ימלאו לי 52 שזה 26 פעמיים וכל כך רוצה לחזור לגיל ההוא שהייתי בחיפה וחגגתי את החיים הטובים עם המון תקוות לעתיד שאף אחד מהם לצערי לא התקיים עד היום

לבנדר קבלי ../images/Emo24.gif

השנה החלטי שלא חוגגת למי שנשאר צעיר לנצח ...מה גם שיום ההולדת שלו הוא יום לפני יום ההולדת של נכדי .. זהו יום למחשבות מה היה אילו ..עוד יום שעובר בקושי ...

למעלה