יום הולדת לאדרי :]

לילי27

New member
יום הולדת לאדרי :]

באיחור של יום אומנם (מצטערת :\ ), אבל בכל זאת. זה מוזר לכתוב לך ברכה פה, כי בעצם בזכות הפרויקט הזה הכרתי אותך. אני זוכרת שבאחד המפגשים "הצהרתי" שאני רוצה להיות פסיכולוגית, לעשות תואר ראשון ושני, ואז החלטת לנסות אותי, שאלת "מי רוצה להיות פסיכולוגית?" ועניתי "אני". אז אמרת לי "בואי" והתחלנו לדבר על המון דברים , אני זוכרת שישבנו על השיש במעבדות :). מאז בעצם הכרתי אותך, זכיתי להכיר אותך. הכרתי ילדה כ"כ חכמה, דעתנית, שאף פעם לא הולכת עם המוסכמות, תמיד מביעה את דעתה על כל דבר, ואומרת מה היא אוהבת ומה לא (למרות שלפעמים זה הולך נגדה אחר כך). גילית חברה מדהימה, שתמיד נמצאת פה בשביל כולם, שכולם אוהבים לדבר איתה, שתמיד יש לה את העצות המדהימות האלה. את ילדה מיוחדת כ"כ, באמת באמת מיוחדת, לא קיימים עוד אנשים כמוך , את זן נדיר. את ילדה עמוקה, חכמה, חושבת ומבינה. יש לך חשיבה שלאף אחד אין. אני מאחלת לך את כל הטוב שניתן לאחל למישהו, שתמיד תדעי לגדול ולצמוח מהטעויות (שלך ושל אחרים), שתמיד תשמרי על התקווה והאופטימיות הזאת שמאפיינת אותך, שתמיד תחייכי ותצחקי, אפילו שקשה (כי כמו שאת יודעת "חיוך הוא קו עקום שמיישר את הכל" ), שתמיד תהיי בטוחה בעצמך, תאמיני בעצמך ובמה שאת עושה, שמכל דבר שתבחרי לעשות תפיקי את המירב, שתגשימי את עצמך ואת היכולות שלך, הרבה בריאות, אושר, הצלחה, והמוןן המוןן אהבה. אני אוהבת אותך , את לא מתארת לעצמך עד כמה. מזל טוב. לי3>

count on me

New member
יפה שלי =] אני כל כך אוהבת אותך =]

כע...זכרונות ממפגשי מיכא"ל.... רק בזכות זה זכיתי בחברה כמוך, זהב. נראה לי במפגש 6-7 אני כזה : "מי רוצה להיות פסיכולוגית ? " את ומור עניתן...אממ ואיתך פשוט הכל זרם לו... ישבנו על השיש שם במעבדות והתחלנו לדבר...ואני כזה שופכת את ליבי....ואת מייעצת בחוכמה =] אני כל כך מעריכה אותך על זה...ובכלל. ומאז הכל זרם..פשוא המשכנו להיות חברות ! =] איזה כייף לי. ת=ו=ד=ה ! ספרת לי שאת חולה...אז תרגישי טוב בובי שלי... לא נורא שלא באת..העיקר שעכשיו את בסדר =] אנחנו חוגגים ת'יומלדת בעוד יום...=] דברי איתי ואני אגיד מה מו מי אוהבת המון המון המון המון....באמת. שבוע מלא בהגשמה עצמית =]

למעלה