יום הולדת לאבי 1

יום הולדת לאבי 1

אבי היקר...ראשית כל...קפצנו להגיד שוב מזל טוב...אושר אושר ושוב בריאות...חחחח ולשאר החברים שהיו באותו הערב..היה ממששששששששש נפלאאאאאאא להיות בחברתכם.. מאוד מאוד נהננו מהמקום מהמוזיקה ומהאווירה. היה נחמד לראות פנים חדשות שטרם ראינו כמו...ג`ן קלאודיה (שיפר) 007 שכבר ראינו וכל פעם נדהמים מחדש...שירן(מכסחת הכתפים) באתי..(עם אחותה הלכתי) אילתי52 או 25 כמו שאני ראיתי(רעם) מיכלי...(לוליטה שואלת אם את רוצה להתחתן איתה)(ופה אני מתחיל לדאוג) חוצי יאאאאאאא אוקיינוס (פצצת אנרגיה תימנית) אורנה הקפיצית...גוגי IRIS דרגון סגול מלאך(שבא עם הטרקטור) לי351 סיגר או יהלום או RTL איך שתרצו...שועלית והזנב הידוע שנטל ששיחקה מחבואים כל הערב ורק בסוף...גילנו מי היא..(ממש שקטה העלמה) ונוס החמודה..מוקי המתחזה חחחחח....קסי הרקדנית בטן שלנו...חחחחחח....דבי החמודה...וכל מי ששכחנו ...היה ממש כייף להיות איתכם ...נקווה למפגש בזמן הקרוב אנחנו מתגעגעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם מאודדדדד (רעם ולוליטה) מקווים שנהנתם אם לא ...בעיה שלכם...חחחחחחחחחחחח יאללה סלמאתתתתתת אוף נמאס לי לכתוב כבר...ביי שאו ברכה וווווווו......................שתהיו בריאים מאיפה שאתם/ן משתינים...חחחחחחחחח(פה כבר קיבלתי מלוליטה כאפה).......חחחח

*LIHI 007

New member
רעם כחול - עוץ לי גוץ לי

ראשית כל הכבוד - שיחקת אותה אבל....... ה- ``תהיו בריאים מאיפה שאתם משתינים`` ממי למדת את זה יה מלעון?????????????????????? לפחות תישמור לי על זכויות היוצרים שלי..... אחרת אל תשכח, אצא למשימה ואתבע אותך....... חחחחחחח כמה אני אוהבת אותך. חוץ מזה הינך מתבקש לשמור הייטב על הילדה שלי 19 שנה גידלתי אותה בזיעת אפי אתה יודע אבא שלה (גוגי למי שעוד לא יודע) מתרועע עם נשים זרות, וכל היום בורח חחחחחח לוליטה נשמה מבינה מה כתבתי אוהבת אותך ילדה שלי 007 - ליהי

למעלה