יום הולדת ואין לי מקום

יום הולדת ואין לי מקום

שלום, בני יחגוג 4 בשבוע הבא. מעולם לא ערכנו לו חגיגת יום הולדת "אמיתית"-תמיד עוגה זר לראש קצת שירים. עכשיו הוא רוצה עם בני הדודים שלו. אז יש לי 11 מבוגרים, 8 ילדים ודירת שני חדרים. האם יש רעיונות יצירתיים? המצב הכלכלי שלנו לא משהו בכלל, אז עדיף שההוצאה לא תהיה גדולה.

../images/Emo45.gif זה כיף אדיר מסיבה בפארק

עשינו את יום הולדת שנה בפארק (כבר לפני שנתיים אומנם) והיה מוצלח מאוד!!!

בוודאי ../images/Emo13.gif

הבאתי מהבית (ואני לא מגזימה) כמעט את כל הצעצועים (בלי משחקי קופסא וכאלה) מהבית, בימבות קוביות כדורים.... פרשנו מחצלות וסידרנו פינות משחקים. אצלנו זה היה בגיל צעיר יותר, אבל את יכולה להביא שולחן קטן עם כסאות, דפים וטושים ולעשות פינת ציור. הפעלות ממש למעט ילדים בטווח כזה רחב...לא יודעת אם זה יעבוד (משחקים סטייל חבילה עוברת וכו'). אם אתם מתכננים לא בגינה ציבורית אז אפשר להביא בצק ולהכין פיתות (שהילדים יכינו) על סאדג'. לגבי כיבוד הייתי הולכת על משהו פשוט, פשטידות עוגות פיתות עם חומוס וסלט או שניים לא יותר, אחרת זה יהיה סיוט להכין
. ולילדים עוגת יום הולדת כמובן, חטיפים חצאי פיתה עם חומוס ושקיות הפתעה. בהצלחה

כתבתי הודעה ארוכה,ותפוז......./images/Emo4.gif

את יכולה לעשות משחק "חפש את המטמון". אחת האמהות עשתה כאן והיה ממש מוצלח. זה היה עבור ילדים בני 3-5 היא חילקה אותם ל"נסיכות" ו"פיראטים". בהתחלה הם עשו יצירה:נסיכות הכינו כתרים,ופיראטים-כובעים.אחר כך כל הילדים יצאו לחפש את האוצר.כמובן,בליווי אותה אמא וכמה אמהות נוספות.סוף המסלול היה שוב בשולחנות,רק שהפעם הייתה שם עוגה בצורת תיבת האוצרות,שאגב,ממש קל להכין. אחרי העוגה,היו כל מיני משחקים,בעיקר תחרויות. הילדים ממש נהנו ולא רצו לסיים את היום.

למעלה