יום הולדת הנה בא.....

D X 9

New member
יום הולדת הנה בא.....

אוטוטו זה מגיע, יום הולדת 4.
בגלל מעבר הגן נגנזה התכנית לשריין ג'ימבורי ומפעיל ולהזמין את כל ילדי הגן. לא בא לי להזמין את הגן החדש ולא בטוחה שיתאים לו.
אנחנו נשארים עם עוד 2 חברים טובים שלו, נניח שאני יכולה לגרד עוד כמה - לא בטוחה שזה רעיון טוב, אבל מקסימום 5-6 ילדים.
איזה הפעלה אני יכולה להרים כדי לחגוג לו בגדול? האמהות של ה-2 הקרובים ישתפו פעולה ואני רוצה משהו שישמח אותו מאד מאד מאד.
ג'ימבורי זה קצת סתמי.

אני יכולה להזמין את הילדים + האמהות לכל מקום, ספארי, צפארי, סופרלנד, אבל הייתי רוצה שהמפגש יהיה חגיגת יום הולדת ושיהיה מיוחד וכייפי ולא סתם ביקור ומשחק.

יש לנו גינה ואפשר גם פעילות בגינה. נראה לי מיותר להזמין הפעלה ל-3 ילדים, וסתם יקר. אבל אם השכרת מתקן כלשהו לא נורא יקר אני מוכנה.

רעיונות מישהו?

שיבולת76

New member
שנה שעברה עשינו הפעלה של פיצה מתוקה

עשיתי בצק של פיצה מתקתק וקניתי המון סוגים של ממתקים שאפשר לשים על הפיצה למשל שוקולד למריחה, ריבת חלב, מרשמלו, שוקולד לבן, בננות וכו.
כל ילד מרדד לעצמו בצק ושם את הציפוי שהוא רוצה ולתנור.

מאוד מוצלח אבל מאוד מלכלך.
עשיית שרשראות מחטיפים: קונים חוטים וחטיפים עם חור ועושים שרשראות.

מתנפח עולה בסביבות 200 ש"ח וזה יכול להיות בנוסף לעוד משהו (לדעתי).

הפעלה או ג'מבורי או כל השאר לא הייתי עושה כי זה המון כסף.

מזל טוב.

sharo 0

New member
עשינו יום הולדת ארבע מצומצת בבית היה מעולה

הזמנו שישה חברים מהגן

בזמן האיסוף עשינו שולחן יצירה עם דפי צביעה של כל מיני סופרמנים וגיבורי דיסני ועשינו קעקועי נצנצים
כשכל הילדים הגיעו אספנו אותם וסיפרנו להם סיפור מסגרת שבא הקוסם המרושע וגנב את סל המתנות של יותם
והם צריכים להכנס לארץ הקסמים והלחזיר את השק מהקוסם
כדי להכנס לארץ הקוסמים כל אחד חיפש שלוש מטבעות שוקולד בתוך ארגז מלא בניירות גריסה
כשהם מצאו את המטבעות הם היו צריכים לתת אותם לי ובתמורה הם קיבלו קשת מהבהבת לשיער
ואז הם ניגשו לפעילות הראשונה קישוט חרבות - קנינו בדרום תל אביב מעין צינור ספוג שכשמדליקים אותו הוא נצבע באור אדום ואת הידית עשינו מחלק של פאזל קטן מהמוקצפים (יש לי תמונות אני אחפש) את החרב הם קישטו בכל מיני מדבקות ונעצים זהובים. כשהם סיימו עם החרב אמרנו להם שאנחנו הולכים להכין המון ממתקים כדי שהקוסם יאכל ותכאב לו הבטן ואז הוא ישכב לנח וירדם והם יוכלו להחזיר את שק הממתקים. אז יצרנו פרלינים משוקולד מקושטים עם מלא עדשים , דובוני גומי ושות' וגם יצרנו שיפודי סוכריות גומי (לכל ילד חיכתה צלחת עם מנג'טים של שוקולד ועם השם שלו ) אני אספתי את השוקולד והכנסתי למקפיא וגם את השיפודים הכנסתי לשקית צלופן עם השם של הילד.
אחר כך עשינו משחקים - משחק הפסלים , משחק חישוקים לא זוכרת מה עוד אבל כאלה שמוציאים בהם מרץ
במשחקים כל ילד הצליח לזכות בפרסים מתוך שק הפתעות
אחר כך הם פגשו בקוסם - האח הבכור של יותם עם מסיכה על פניו והם נלחמו בו עם החרבות עד לניצחון
וזהו עשינו טקס יום הולדת ואחר כך הושבנו את הילדים לארוחת צהריים (נקניקיות וצ'יפס )
כל ילד קיבל הביתה שקית עם התוצרים - השוקולד ושיפודי הממתקים + הפתעה וכמובן כל ילד קיבל את החרב , ההפתעה הנוספת ואת הקשת לשיער
היה מאד מוצלח

D X 9

New member
like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביותר.
אולי נעשה את סיפור המסגרת בסגנון דייגו. אני מתחילה לגלגל בראש איך.

שאלות:

איך עושים קעקועי נצנצים?
כמה זמן נמשכה הפעילות? הם הצליחו להשאר בעניין לאורך כל הדרך? זה לא היה קצת עמוס מידי?

sharo 0

New member
דייגו זה מעולה תכיני תיק עם כל מיני הפתעות

יענו תיק הפלא ...

קעקועי נצנצים קניתי בדרום תל אביב
הם נשארו מאד בענין
בשיפודי סוכריות גומי הם יצרו ואז נמאס להם אז שחררנו אותם
ועשינו לבד את מה שנשאר כדי שיהיה לכל ילד בשקית אותו מספר שיפודים
ובגלל זה החלק של המשחקים הספורטיביים הגיע בדיוק כדי לפרק את האנרגיות
הם מאד שיתפו פעולה
נזכרתי בעוד משחק מעולה - מירוץ פונפונים - כל ילד מקבל פונפון והוא צריך לנשוף עליו בזחילה עד קו הסיום הם לא שובעים מהמשחק הזה.
סה"כ שעתיים להכל ביחד

דווקא כדי להדגיש את החגיגיות

נראה לי שכדאי לך לעשות בבית או במקום אחר תחום שברור שההתרגשות היא מיום ההולדת. את הבית את יכולה לקשט יפה ולהשמיע מוזיקת יום הולדת וליצור אווירה חגיגית, ולהפעיל בעצמך, אולי בעזרת האחים הגדולים, בפעילות מהסוג שהציעו למעלה.

imasarit

New member

אפשר לחגוג "יום הולדת של פעם" עם חבילה עוברת, תפו"א על כף, קליעה למטרה וכו'.

חפש את המתכון

זה ה"קבוע" שלנו לחבר מארח - יכול להתאים גם לך..
חפש את המטמון עם משימות המתאימות לגילם (אם תרצי - אפרט) אחרי כל משימה מקבלים רמז למקום בו מוחבא מצרך אחר של כדורי שוקולד. בסוף, כשמוצאים את כל המצרכים מכינים יחד כדורי שוקולד

D X 9

New member
אשמח לפירוט

לא בטוח שחיפוש מתכון מתאים להם, אבל גם משימת הצלת חיה כלשהי לדייגו וחבורתו זה יכול להתאים.

מתלבטת אם להתאמץ ולהביא לו תחפושת דייגו. אולי גם לילדים האחרים. יכול להיות שיש לי מאיפה להשיג

כמה דברים

לפני שאת בוחרת נושא כמו "דייגו" למסיבה - תוודאי שכל הילדים מכירים אותו (אולי לחלק מהילדים יש אמהות משוגעות כמוני שלא נותנות טלוויזיה
)

ואגב, אנחנו עשינו חפש את המתכון ל-6 בני 4 והיה מעולה. גם בגן של הגדולה וגם של האמצעי

פירוט משימות:
אני תמיד אומרת להם, עפ"י הסיפור מסגרת שאנחנו צריכים לבדוק כל מיני תכונות שלהם, והמשימה היא "לפי התכונה":
מהירות - להסתדר בשורה לפי גובה/ תאריך יומולדת ב-10 שניות (מנסים שוב ושוב עד שמצליחים ב-10 שניות) או לחלופין - כסאות מוסיקליים
חוש טעם - בעיניים עצומות לזהות מאכלים
שמיעה - טלפון שבור (להגיד שמעבירים מילת קוד)
יכולת לעמוד בלי לזוז - דג מלוח
חוש קצב - צריכים לחזור אחרי מקצבים שאת עושה עם הידיים

ועוד נחמדים:
חידון על ילד היום- הולדת (צבע אהוב, משחקאהוב וכו')
משחק השירים - את אומרת מילה והם צריכים לחשוב על שיר עם המילה (כמובן שתגידי מילים שיש בשירי ילדים)

D X 9

New member
מצויין

דייגו פופולרי אצלנו, וכל 3 הילדים שיוזמנו (או ה-5 אם נרחיב) יכירו אותו.

בגדול החחמדמד שלי לא אוהב להתעסק במטבח אז אני לא אכין לו פעליות כזו. אבל בהחלט כן נציל איזו חיה. אולי אפילו אמיתית.....

דלדלה

New member
מזל טוב

ספארי נשמע לי רעיון מדהים! בטח לא הפעלה לכ"כ מעט ילדים.

דלדלה

New member
יש להם דברים מאוד מעניינים,

אבל לקבוצות גדולות של 30 ילדים.
אני רוצה לנסות אותם ביום ההולדת הקרוב, אבל אם תנסי אותם קודם, אשמח להמלצה.

למעלה