יום הולדת בלי גיא

• פותח הנושא sisef
  • פורסם בתאריך

sisef

New member
יום הולדת בלי גיא

אחי היה אמור להיות היום בן 27, ביום הולדת הקודם עוד חגגנו ביחד, זה היה יום הולדת מדהים, חגגנו לשני האחים שלי שנולדו בהפרש של 3 ימים (ושלוש שנים..) כמו בכל שנה, וזה אחד הזכרונות האחרונים והכי נעימים שנשארו לי. חודש אחרי הוא נפטר. היום לכבוד היום הולדת שלו נעשה ארוחת צהריים עם כל המאכלים שהוא הכי אהב. וגם לצערי נצטרך לתכנן את "השנה שלו" שכבר ממש קרובה. הוא כ"כ חסר לי. יום הולדת ראשון שלו שאני לא מחכה לבוקר כדי להתקשר להגיד לו מזל טוב, שלא חשבתי מראש מה לקנות לו מתנה או איזה ברכה להכין. בתור האחות הגדולה זה תמיד היה התפקיד שלי לארגן יום הולדת, והשנה נחגוג רק לאח אחד, שמאוד קשה לו לחגוג פעם ראשונה בחייו בלי גיא. גולי, אנחנו אוהבים אותך מאוד.

alonhu

New member
ימי ההולדת...

בשביל אחותי היו סיבה למסיבה. ידענו שאנחנו לא נצטרך לחשוב מה לעשות בימי ההולדת של בני המשפחה כי היא תמיד הייתה מארגנת וקונה את המתנות.וכשלה היה יום הולדת היא חגגה שבוע שלם.מאז שנפטרה אנחנו מקפידים "לחגוג" את יום ההולדת שלה במין פיקניק בטבע .אמא שלי מכינה את כל המאכלים שהיא אהבה ומזמינה את כל החברות שלה ובני הדודים .

idan777

New member
,שורותייך נגעו לליבי

שלום לך שורותייך מאד ריגשו אותי ונגעו לליבי. איך גיא ז"ל נפטר? בתאונת דרכים? שלא דעו עוד צער. עידן

sisef

New member
re

לגיא היה מום מולד בלב, הוא עבר ניתוח אחד כשהיה תינוק ואחד שנה לפני שהוא נפטר. הניתוח עבר בהצלחה ולפי כל הבדיקות המצב הרפואי שלו היה טוב. בגיל 26 באופן פתאומי הוא קיבל דום לב ונפטר. תודה לך, אפרת

למעלה