יום הולדת בגן

יום הולדת בגן

שבת שלום לכולכן. בעוד שבועיים נחגוג לליאן יום הולדת בגן. אני מאוד מתלבטת אם להזמין את הסבתות (בין היתר כי אני רוצה שמישהו יתפוס פיקוד על הוידיאו)או לא ואז נהייה רק אמא ואבא. סבתותצ וסבים נראה לי יותר מידי לכן חשבתי רק סבתא מכל צד אבל אולי הסבים ייעלבו? כמובן שאי אפשר להזמין צד אחד וצד שני לא. יש לי פחד שאם נזמין את הסבתות היא תתרגש יותר ופחות תשתף פעולה. בקיצור אני די בדילמה. שנה שעברה היינו רק אמא ואבא. איך זה אצלכן? (בעלי אגב חושב ששנינו זה מספיק כי עושים גם יום הולדת נפרדת למשפחה.

gallish

New member
אנחנו לא מזמינים את הסבתות

גם אנחנו חוגגים בגן עוד שבועיים בעה"ש, ולדעתי מספיק ששנינו נהיה. יום אח"כ אנחנו חוגגים עם משפחה וחברים.... אצלנו אמנם רק סבא וסבתא ולא שני צדדים לצערי, נראה לי שאני "אשמור" את סבא וסבתא לשנים הבאות

אצלנו בדיוק אותו דבר יום אחרי יש יום הולדת

למשפחה(בתנאי שמזג האויר יאפשר כי אנחנו בונים על יום הולדת בפארק).

shani74

New member
אנחנו הזמנו את שני הצדדים

ההורים שלי וחמות הגיעו - לא יודעת כמה גדול הגן שלכם אבל אצלנו זו לא הייתה בעיה (וגם אנחנו עשינו גם חגיגה למשפחה).

זה לא הענין של גודל הגו אני פשוט פוחדת

שלליאן זה יהיה יותר מידי אורחים והיא פחות תשתף פעולה.

shani74

New member
טוב, זה כבר תלוי בליאן

ובנוהל של הגן - אצלנו ביום ההולדת יש לחתן/כלת השמחה תפקיד ברור (בריקודים ובשירים), שאותו הם מבצעים בשקדנות, ויש חלק של העוגה שבו ההורים (והסבים אם הם רוצים) רוקדים עם הילד ומברכים אותו. הבת שלי חגגה יום הולדת פעמיים בגן הזה (בגיל שנתיים ובגיל שלוש) ומאוד נהנתה, שיתפה פעולה ובכלל לא בכתה - וזה על אף שבמסיבות הגן שבחגים (שבהן באים ההורים של כל הילדים) היא בדרך כלל ישבה רוב הזמן עליי ולא שיתפה פעולה.

ללילילל

New member
אנחנו באנו רק ההורים

והסבים חגגו אתנו בנפרד בבית. זה היה נראה לי עמוס מדי, וגם יותר מדי התרגשויות - שיהיה לו קשה להתייחס למה שקורה בגן כשהוא במקביל "מארח" את כל הסבים. וגם קצת דרמטי מדי, להביא אותם (מחוץ לעיר) פעם אחת בשביל המסיבה בגן, שהיא די קצרה בסך הכל, ואח"כ שוב למסיבה המשפחתית. אבל בגן היו גם מסיבות עם סבים ולא ראיתי שזה הפריע - כל אחד ומה שמתאים לו.... אם יש מצב להיעלבויות של מישהו, אישית הייתי לגמרי מוותרת ומזמינה אותם רק כשאפשר את כולם יחד.

פלגיה

New member
רק אימא באה

אבא בעבודה, סבתות לא ניידות, וממילא כשחוגגים לשני ילדים יחד זה לא כזאת מסיבה חשובה.

אוף איך אני שונאת שחוגגים לשניים יחד

לדעתי לכל ילד מגיע תשומת לב אישית לפחות ביום ההולדת שלו.

פלגיה

New member
גם לדעתי

מעצבן אותי שגננות מתייחסות ליום הולדת בתור יום מבוזבז ומנסות לצמצם את הימים כמה שאפשר.

ללילילל

New member
באמת מוזר,

הרי זה לא לוקח את כל היום, לא? אצלנו זה לא יותר משעה. מצחיק שאת מתארת התייחסות ליום מבוזבז, כאילו הם מפסידים חומר למבחן בגלל זה... אצלנו בגן עם 40 ילדים מצליחים לתת לכל אחד את היום שלו (לא תמיד בתאריך המדויק אבל זה לא כ"כ משנה להם). היה כבר שבוע עם חמישה ימי הולדת - לי נשמע קצת עמוס אבל לא חושבת שלילדים זה הפריע.

פלגיה

New member
גם לי היתה גננת אחת

(מתוך 15 שעברתי במהלך השנים) שנהנתה מכל יום הולדת ועשתה ממנו חגיגה אישית לילד אחד. אצל הרוב זאת לא הגישה.

ללילילל

New member
טוב, זאת רק הגננת הראשונה שלי... ../images/Emo3.gif

וכנראה שאני מפונקת בגן הזה. באמת כל יומולדת הפקה קטנה, עם מתנה מעשה ידי אחת הגננות + מתנה שיצרו הילדים וכל מני טקסים חמודים, והן מצליחות לגייס את אותה רמת התלהבות גם בפעם המיליון - כך זה נראה לפחות. .

טולילול

New member
אנחנו הזמנו את הסבתות והסבים משני הצדדים

כשהגדול שלי היה בן שנתיים הזמנו את כולם ליום הולדת בגן. הם מאד רצו להיות. זה נכד ראשון משני הצדדים והם מאד חיכו לזה. הקטן נהנה מאד מאד מהנוכחות של כולם. למותר לציין שהסבים והסבתות היו בעננים. הוא שיתף פעולה נפלא (אפילו שהגננת היתה בספק בגלל שהוא יחסית קטן). אבא שלי היה ממונה על הוידאו ויצא סרט נהדר שהבן שלי נהנה עד היום לצפות בו. אבל - באמת שהכל תלוי בליאן. תוך כדי הפעילות אורי לא שם לב לסבים וסבתות והיה מרוכז בפעילות עם הגננת. מה שלא יהיה - שיהיה המון מזל טוב!!!!

buba300

New member
גם אנחנו חוגגים לרומי עוד שבועיים

בגן. סבא וסבתא מוזמנים (הסבא והסבתא של הצד השני לא בקשר
). רומי מאוד שמחה שהם באים ואומרת מדי פעם שיהיה בגן וגם סבא וסבתא יהיו. הגננת ממש בעד. אציין, שהיא ביקשה שאביא אותם. מלבד זאת, למחרת אנו מתעתדים גם לחגוג בפארק וגם שם יהיו מוזמנים כל המשפחה (רומי נכדה עשירית
) וכמובן כמה חברים שלנו וחברים של רומי (שלא מהגן). שיהיה במזל טוב
.

chipadripa

New member
יפית,מה שאת מתארת זה בידיוק מה שקרה

לנו בשנה שעברה ביום הולדת של קורל בגן. הזמנו את הסבים והסבתות וקורל כנראה ראתה את כולם והתרגשה מידי. ופשוט לא תיפקדה. אז את יום ההולדת שלה היא חגגה בחצר לבד עם אמא ואבא, והילדים בגן רקדו וחגגו לה בלעדיה, לצערינו. ממש התבאסנו. אבל היא פשוט לא הפסיקה לבכות. זה באמת אינדבוידואלי, כי קורל ידועה כביישנית כשיש הרבה אנשים סביבה.

תלוי במדיניות הגן, בגודל הגן ובליאן

אנחנו חוגגים גם בעוד כשבועיים והתכנון הוא להגיע אמא ואבא ללא סבא וסבתא. אצלנו גם הגן לא גדול, ואני חושבת שיהיו עוד מספיק שנים שאפשר יהיה להביא את סבא וסבתא. כרגע זה לא נראה לי כזה קריטי בשביל יובל, אבל השאלה אם לליאן זה מאוד חשוב. אם כן, אז אולי כן הייתי מביאה. בשנה שעברה לא הבאנו וזה היה בסדר גמור וזו הכוונה גם השנה.

למעלה