יום הולדת אירוטי

ModernPoseidon

New member
יום הולדת אירוטי

החלטתי להפתיע אותה במתנה מיוחדת...

אספתי אותה בתשע בבוקר ונסענו לצימר יפהפה בישוב קטן בין ההרים באזור המרכז.

נכנסנו לחדר... אמרתי לה להתפשט ולעמוד עם הפנים לקיר ואת הידיים להרים למעלה שעונות על הקיר.

נצמדתי אליה מאחור, נוגע לא נוגע, מלקק את העורף שלה, נותן לה להרגיש את נשימתי ונושך אותה נשיכות קלות על הכתפיים ובצוואר...והתחלתי לתת לה ספאנקים שכל כך אהובים עליה, היה אפשר ממש להריח את החרמנות שלנו ובעיקר את שלה...

הנחתי את ידי על צווארה ולחצתי עליו כשבמקביל התחלתי להתחכך בה בתנועות של זיון, מצמיד אותה אל הקיר...

בשלב מסוים חדרתי לתוכה כשאני מזיין אותה בעוצמה ואוסר עליה לגמור...

היא נאנחה וצרחה וכשהרגשתי שהיא כמעט גומרת יצאתי ממנה והשכבתי אותה על הבטן על המיטה...נשכבתי לידה מסתכל בעיניה ונותן לה את ידי...

שנינו היינו מרוגשים מאוד ואז נפתחה הדלת ונכנסו לחדר גבר ואשה...

הגבר החל לעסות אותה והאשה החלה לעסות אותי...אמרתי לה שגם עכשיו אסור לה לגמור ואני רוצה שהיא תסתכל בעיני כל הזמן ושתעביר אלי דרך העיניים את מה שהיא מרגישה...

בשלב מסוים התבקשנו להתהפך ולשכב על הגב. העיסוי החל להתרכז במקומות הרגישים יותר...עיסוי מיוחד של הזין והכוס הקרוי בלשון הטנטרה מסאג לינגאם ומסאג יוני...

כל אותו הזמן הבטנו זה בעיני זו ואחזנו ידיים מעבירים את ההתרגשות בינינו ומגיעים לרמת תקשורת אינסופית והכל דרך העיניים...זה היה אחד הרגעים הנפלאים שבהם הרגשנו קרובים כל כך זה לזו...

כשרמת הגירוי הפכה להיות בלתי אפשרית עזבו אותנו המעסים ויצאו מן החדר...

חדרתי לתוכה בדוגי כשאני נותן לה ספאנקים אדירים ותוך מספר שניות שנינו התפרקנו באורגזמה עצומה והתמוטטנו חבוקים על המיטה

יום הולדת אירוטי

ס י י ר

New member
לפני שנים, גם אני חגגתי לה יום הולדת . . .

אז הנה, היא חגגה יום הולדת.
והשנה, החלטתי שדי לטיזינג המתמשך.

הודעתי לה שהיא חייבת יום של חופש,
ואותו אקדיש לה.

וכך מצאנו את עצמנו בפריז.
בסוויטה מדהימה.

בקבוק היין היה מוכן.
הקרואסונים - טריים וטעימים.

על המיטה, פזורים לבבות משוקולד.
ועירומינו שכוב על המזרן.

יום של אהבה.
יום של סקס, זימה ודברים טובים.

ואחרי זה - שבנו לשיגרה.

רומא, Here we come.

ModernPoseidon

New member
פריז

פריז אהבה וסקס השילוש הקדוש...אין ספק שגם את יום ההולדת הזה היא לא שכחה...

ModernPoseidon

New member
הוא אכן

מטריף ומיוחד וכשהוא מלווה במעטפת של אירוטיקה לפני ואחרי...הכל מועצם פי כמה...

למעלה