יום ההתרמה

יום ההתרמה

ב-4.3 יתקיים יום ההתרמה השנתי של האגוד ושל אקים.בימים אלו אנחנון נערכים יחד עם אקים למבצע...כאשר אני מרגישה כמו היתוש שיושב על גב הפיל ומנסה לגרד ולצעוק גם אני כאן...אני זקוקה לכם בישובים בהם אתם גרים.אשמח אם תפנו אלינו.

LullaBelle

New member
צריכים באר-שבעית?

לא מבטיחה שאוכל לעשות הרבה, כי התאריך הוא יומיים לפני החתונה שלי =) אבל אם בכל זאת יש משהו שאני אוכל לעזור בו, תפנו אליי. ריקי יודעת מי מאחורי הכינוי =)

sporTV

New member
אנא פנו לסוכנת שלי - ריקי

אשמח לעזור... כבר דיברתי עם מזל
בהצלחה.

orii

New member
גם אני. אני מחכה-

לפרטים בכתב כדי לנסות לגייס עוד אנשים מהעבודה שלי...

thecarrier

New member
יום ההתרמה השנתי ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

שלום לכל הגולשים בפורום. להבנתי אני יכול להעריך (וסליחה על ההכללה), שרוב מי שפעיל בפורום/בקומונה/בארועי האיגוד (להבדיל מהנופש השנתי), הם אנשים/נשים/חברים/חברות הפועלים ומסייעים לאיגוד במישורים שונים ובוודאי שגם ביום ההתרמה לרבות חלק מהפעילות סביב היום הזה. ואם קצרה ידם מלהושיע במועד ים ההתרמה, הרי שיגייסו קרוב/י משפחה. אלא, שאני באתי להודיע שכל שנה אני מתאכזב מחדש מנכונות בני המשפחה להתגייס למשימה. כי כמות הפעילים ביום ההתרמה נמוך מאוד ביחס לפוטנציאל שטמון בקרב חברי האיגוד. והיכן הפרדוקס? כמעט כל מי שרואה תגובה זו, עושה בעצמו ואו בני משפחתו את המירב, ועל כך תבורכו. והאכזבה שלי היא מכל המנותקים, שלא מגלים עניין ורצון אמיתי להתגייס. והם לא קוראים שורות אילו. והנה הרעיון שלי.. אולי יש לכם קשרים כלשהם עם משפחות חברי האיגוד האחרים. תתעניינו בשלומם, תספרו שאתם מתגייסים לעזור לאיגוד, ותשאלו בנועם איזו פעילות בנדון לקחו על עצמם. כי שיחות אישיות מלב ללב ובין בעלי עניין משותף, פועלות טוב יותר מאשר פניות פורמליות. גם אם חלק קטן יענה לפניות הללו, הרי שזה יהיה רק יותר טוב, ובכל שנה, נשתפר. !!! אם לא נהיה תלויים אחד בשני - נהיה תלויים אחד ליד השני שבת שלום ובעיקר ימבה של בריאות

למעלה