יום ההולדת שלי רמי...

ענת 19

New member
יום ההולדת שלי רמי...

ככה, מכיוון שממש אין הענות לצערי הרב בדבר המתנה לרמי החלטתי שנוותר כי בכ"ז אני לא חושבת שזה יאה לתת לו אלבום עם ארבע ברכות מפורום שלם... לכן, אם יש מישהו שרוצה להכין לו משהו לבד וצריך דבר להעביר אני עובדת על זה. בכל מקרה בגלל הבעיות שלי עם המחשב תסלחו לי שאני הרבה פחות נמצאת. נורא חבל שאין הענות, ואני מתנצלת באמת מכל הלב כלפי אלה ששלחו לי. יום טוב

jonmv

New member
הייי

ענת, צר לי על זה, אבל לי, באופן אישי, אין כ"כ מה לכתוב לרמי.. אני לא מרגיש שזה משהו שאני צריך. אמנם אני מאוד אוהב את המוזיקה שלו ומאוד מעריך אותו כאמן ואדם, אבל אין בי כזה סוג של הערצה פשוט... אני חושב שמתנה אחת או אפילו בצירוף ברכה אחת מכל הפורום זה גם יכול להוות סוג של הערכה לרמי ביום ההולדת שלו. אם יש עוד זמן, נוכל לחשוב ביחד מה לכתוב לו...

ענת 19

New member
גם אפשרי...

ולטעמי זה גם לא עניין של הערצה בכלל. לידיעתך אני לא מעריצה את רמי אלא מאוד מאוד אוהבת את היצירה שלו ובקיצור מעריכה אותו מאוד כאומן, לכן חשוב לי שאנחנו בתור אנשים שמעריכים נעמוד מאחוריו ביום הולדת שלו ונשמח אותו כי באמת מגיע לו. לטעמי, לרשום ברכה מסוגננת מכל הפורום זה גם רעיון מקסים. אשמח לרעיונות או תגובות.

אחלה של רעיון ובאמת ככה זה יצא יותר

טוב מאשר ארבע ברכות. אבל מה נקנה לרמי ?! ודרך אגב - גם אצלי זה לא קשור להערצה - אני מעריכה אותו מאוד כאומן וכמוזיקאי וחשוב לי שהוא ידע את זה. לילה טוב לכולם (-:

jonmv

New member
מאחר וכבר עתבתם כמה ברכות...

אולי תצרפו אותם לכאן, שנוכל להרכיב משהו ביחד.. לגבי מתנה, אני ממליץ על להדפיס את הברכה יפה במחשב, ולמסגר אותה עם מסגרת פשוטה יפה, ולכתוב שם - בהערכה מפורום תפוז - או משהו כזה. אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר שבאמת יהיה משמעותי. במקרה הזה לפחות הוא יכול לתלות את זה או אפילו לשים את זה באיזה ארון, אבל לפחות זה לא משהו שזורקים אחרי כמה זמן... מנסיון. זה גם יותר אישי ממתנה. זו דעתי.

כשאתה צודק, אז אתה צודק ../images/Emo13.gif

הדבר ביחיד שעלה לי לראש אתמול זה לקנות לו מכנסי בוקסר - אל תשאלו אותי למה...וזה נורא הצחיק אותי לחשוב על רמי מסתובב עם מכנסי בוקסר מקושקשים כאלה. אז באמת כדאי ללכת על משהו רציני יותר שיתכן ואכן יתלה בביתו או באולפן הקלטות או whatever. אני בעד.

אממ שניה

הברכה שלי לא נחשבת בכלל זה היה סתם הוממור של רגע אז זה יורד לשלוש?
אני צריכה לכתוב לו ברכה ואני מזה גרועה בזה..מי שרוצה לעזור -->303018753
חוצמזה אפשר לארגן לו משהו מתנה..וכמו שמישהו למעלה אמר למסגר את הברכות של כל הפורום מקסימום תנו לו כובע של תפוז

למעלה