יום הדין

jablonka

New member
יום הדין../images/Emo88.gif

היום יגיעו לקולוסאום המקומי גלדיאטורים של מהירות. רוב מי שייגש לגוב האריות ייצא ללא נצחון...אין מה לעשות, רק אחד ינצח. רק רציתי לאחל לכל המתמודדים בכל המקצועות המון הצלחה. תעשו לי טובה - תוציאו את המרב. ול100מ... נלך לפי הא.ב. טומי: מדורג 1 בארץ. בעל נסיון תחרותי עצום. בכושר לא רע...בהצלחה טל: בן טיפוחי היקר, תסתום לכולם את הפיות ותראה לכולם למה אתה באמת מסוגל...הרי שנינו יודעים. בהצלחה כפיר: תמיד יודע להתעלות ברגעים החשובים. אני שמח שאני איתך ועם רפי במקצה...נרגיש בבית....נ.ב: תחנק! בהצלחה מיקי: הגיע הזמן שתאמין בעצמך, אתה תהיה אלוף הארץ ב200מ. כוכב הצפון במגמת עלייה....תתן הכל! ויהיה בסדר. בהצלחה רפי: מעבר למילים...אני, אתה, כפיר....והמון אנרגיה טובה. בהצלחה. נ.ב: בהצלחה למולי ועוזריו בעבודת הקודש

Adam GTI

New member
ולפני הזינוק, תמסור בבקשה לטל

שהקו סיום נמצא מקדימה, והוא המטרה לא המתחרים שבצד...ולכן - ש(הפעם , לשם שינוי) לא יסתכל לצדדים.... המון בהצלחה לך גידי, ונקווה שתשמור על התואר אדם

BLINKI BILL

New member
תודה רבה

לכל מאמיניי אני אשתדל היום לא לעשות שטויות ושיהיה לכולם בהצלחה כי כולנו נזדקק לה ולהרבה ממנה

speed90

New member
עם כל הכבוד לטל

שאני חושב שהוא ספרינטר מצויין אחד הטובים בארץ אני לא חושב שיש לו סיכוי ממש מול פרנקי פרדריקס עם הניסיון שלו והוא בכושר מצויין אני מאמין שפרנקי ייקח את האליפות ב 100 מטר

Adam GTI

New member
פחחחחחחחח

על תואר אליפות ישראל מתמודדים רק הישראלים מן הסתם... האורחים מחו"ל מתחרים אבל לא על תואר האליפות אלא על המקום הראשון ועל המדליה... קאפיש?

למעלה