יום הדין והמגדל הבוער

ליויה

New member
יום הדין והמגדל הבוער

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בפרוש. חברתי פגשה באחת מארוחות החג בחור שהיתה איתו בעבר בקשר, הם שוחחו והחליפו טלפונים, היה לה הרושם שהבחור מעוניין, אבל בינתיים לא יצר איתה קשר. בפריסת 3 פתוחה שאלנו- פוטנציאל הקשר עם X בשבוע הקרוב. מיקום 1- יום הדין מיקום 2- המגדל הבוער מיקום 3- 7 מטות מיקום 4- מלך המטות. נסיון לפירוש: בעקבות הפגישה, X מתעורר ועובר טלטלה, מרגיש צורך בשנוי (1+2) בכל זאת עדיין מתלבט (3) אבל בסך הכל הכיוון חיובי- יש עניין להתחלה חדשה.(4) האם נכון לפרש כך את קלף יום הדין והמגדל הבוער?

חשוב לשים לב

למבנה המדויק של השאלה. במקרה זה השאלה היא על פוטנציאל הקשר בשבוע הקרוב (כלומר כל הקלפים עתידיים) נשאל - מהו פוטנציאל הקשר עם X בשבוע הקרוב? יום הדין + המגדל הבוער 7 מטות מלך המטות לא נראה סימפטי פוטנציאל הקשר השבוע הוא להתפקחות קשה (יום הדין + המגדל הבוער). צפויים קשיים רבים (שבע המטות), ולאחד הצדדים לא תהיה הסבלנות לשבור את הראש עם זה. הוא (או היא - אם היא אופי טלה) יעדיף לקחת את הרגליים שלו וללכת בכיוון אחר (מלך המטות חמום המוח
).

ליויה

New member
אוי, נתנאל

איך קיויתי שזה לא ככה, אבל מה שאתה אומר נשמע הגיוני. בכל זאת, למטרת לימוד, האם אין דרך אחרת לפרש את השילוב יום-הדין עם המגדל הבוער? התפכחות ממה, מהרושם במפגש או מארועים שלא קשורים לקשר הזה? מה המשמעות של 2 קלפי מג'ור? היא לא טלאית, אבל גם הוא לא. (עד כמה שהבנתי, לא מכירה אותו) תודה על ההתיחסות, אשמח לשמוע עוד.

התפקחות מציפיותיה מהקשר או מהבחור

גם אם אלה מינימליים (שיהיה "נורמלי"), או התגלות של דברים מסוימים אודות האדם השני. זה שמופיעים שני קלפי ארכנה גבוהה מסמל שהעניין רציני, לא איזו סוגיה זוטרה. אישית קשה לי לראות פירוש אחר לשילוב, מילא אם היו קלפים חיוביים מסביב לזה - אבל שבע מטות לא עושה את זה. אגב, לא חייב להיות מזל טלה בשביל להיות מיוצג על ידי מלך המטות, מספיק שיש לאדם את התכונות הללו באופי (לא סבלני, חמום מוח, "מחוספס"). אם זאת, בד"כ כקלף מלך הוא ייצג דמות גברית.... בכל מקרה שבוע זה פרק זמן קצר. אני מניח שעוד מס' ימים תהיה לך תשובה ודאית

מסכימה עם נתנאל ומוסיפה על מלך

המטות - ייתכן והקשר יכול להיות אך ורק מההיבט הקליל יותר - מיניות/בילויים. לא משהו קבוע.

למעלה