יום הגט

יום הגט

איך הרגשתם כשיצאתם מהחדר אליו נכנסתם לפני כמה דק' נשואים ויצאתם ממנו גרושים? מה עשיתם באותו יום?

touti

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יצאתי לדייט עם דוד שליווה את האחיינית שלו לגט
זה היה משהו מגניב:) קליק ממבט ראשון, כל הנוכחים בחדר המתנה תפסו את הבטן, הוא בכלל רצה להכיר לי אתא חיו והאנשים שם אמרו לו , למה אחיך? קח אותה לעצמך..אתם כמו שרשרת לצוואר...(זה חלק מהבדיחה) מי שהיה עתיד לגרשני לא היה איתנו בהמתנה, כי הוא ישב בחדר הסמוך מתאמן בכתיבת גיטין:) היה כ"כ שמח וצוחק, שהדיינים יצאו וביקשו מעט שקט... אז זהו, יצאנו לדייט להרים כוסית לחיים באותו ערב. הוא רצה להעמיק את הקשר, אני רציתי לראות עולם קודם ולא הרגשתי בשלה לנשואים:) כאילו עכשיו התגרשתי ומחר מתחתנת??? חחחח זה היה הדייט הראשון שלי

odery

New member
צמתי

התעניתי והתאבלתי על חורבן הבית (ברצינות)

odery

New member
תודה

אני כבר לא כ"כ ענקית... לא. התאוששתי טיפה מהטלטלה,נחתי,ואז התאבלתי...רק שהתאבלתי רק על חורבן בית המקדש.

הרגשתי

מתח וחרדה. כאילו איזה עלוקה על כל טפי'ה ומשפחתה המורחבת יושבת עליי ומוצץ את דמי... ורגע אחרי, הרגשתי שחרור,פושט הקלה. נטל ירד ממני. ופשוט בכיתי, יצאתי משם ובכיתי. למזלי השמים בכו איתי כך שהאנשים ברחוב הבחינו בטיפות ולא בדמעות... באותו היום הי'ה החינה של אחי והשמחה הייתה פשוט מושלמת.

טוב אז אנחנו...

מכיוון שעשיתי את זה פעמיים יש שני סיפורים... בשתי הפעמים הגענו ביחד (הוא אסף אותי מהבית לחסוך לי אוטובוס...) בפעם הראשונה נכנסנו לחדר של סופרי הסת"ם והרצנו צחוקים איתם... הסופר שכתב לנו את הגט אמר לנו שאין מצב שאנחנו לא חוזרים. בחיים שלו לא ראה זוג לפני גט שצוחקים אצלו בחדר... לא כ"כ זוכרת מה הרגשתי אח"כ... בפעם השניה היה קטע. ישבנו מחוץ לחדר וחיכינו לפקיד שיצא כדי לקבוע מועד לגט. הוא יוצא מהחדר מסתכל עלינו ואומר "אני מכיר אתכם... לא הייתם כאן כבר פעם?" אמרנו לו בטח שהיינו, היה כ"כ כיף שבאנו עוד פעם
... אני זוכרת שיצאתי מהחדר כאשר הייתי מותרת לכל אדם וההרגשה היחידה שהייתה לי היא תחושה של שמחה מהולה בעצב. שמחה כי זה נגמר ועצב כי לא כך ראיתי את חיי. סיימנו שם בצהריים והוא לקח אותי לעבודה. לפני שירדתי מהרכב התחבקנו וירדו גם דמעות. הצטערנו שזה לא הצליח לנו

לי דווקא חזר התיאבון

אכלתי טוב, התקלחתי והתכוננתי לדייט שחיכה לי בערב :) מחיל אל חיל.

דנידין 1

New member
עשיתי על האש עם חברים

כל הלילה זה היה מדהים!!!! היו שם זוג שנישאו חודש לפני והבעל לא רצה לבוא למסיבת גירושין אז נאלצתי לקרוא לזה "מסיבת השקה"

מסתבר שכבר אז חשבו

על כל ההומור האפשרי... כל הבדיחות הנוכחיות הן מיחזור על גבי מיחזור.

פשושית37

New member
ואילו אני

בכיתי בכי כזה שלא זוכרת שבכיתי כך אי פעם בכי של שחרור, מהול משהו בכאב

למעלה