יום הבחירות

יום הבחירות

שימו לב לכתבה המצורפת בקישור. רשום שם בדיוק את כל הפרטים שצריך לדעת למי שעובד ביום הבחירות, כולל מי אמור לעבוד וכמה אמורים לשלם. אל תתנו שיעבדו עליכם.

תודה רבה!

אכן מאוד שימושי. יש כאן עוד מישהו חוץ ממני שהולך לעבוד בבחירות?

אני..אבל מה זה יעזור?

אני אשלח את הלינק מחר למנהל הסניף - הוא יגיד לי או תשובה מתחמקת, או שככה אמרו לו מלמעלה, ואם יש לי טענות אני יכול לשלוח למנכ"ל החברה. (בטח..)

הכוונה שלי הייתה אחרת...

אני הולכת ככל הנראה לעבוד מטעם הבחירות, בקלפי. הבוס שלי לא יוכל להגיד כלום, כמו שבבחירות הקודמות הבוס רצה שאני אעבוד ואמרתי לו שאני עובדת בקלפי, ואחרי הבחירות הוא אמר לי שזה ממש לא בסדר מצידי כי "את מחוייבת אלינו", שאם הוא היה אומר לי את זה לפני ודורש שאני אגיע לעבוד ביום הבחירות, הייתי מזכירה לו שלא חתמתי על שום חוזה ושאני לא מחוייבת ולא נעליים.

יפה לך, בהצלחה

אני עבדתי בבחירות לרשויות המקומיות, זה מכניס יופי של כסף ליום אחד (רק חבל שעם החוק החדש יורדים לך 50% מס). בכל מקרה אני חתומה על חוזה בעבודה על כן אני לא יכולה לעבוד בבחירות.

ספרי קצת על החוק הזה!

יש מצב שגם לי יורידו מס זוועתי? אפילו שאני נחשבת כבעלת הכנסה נמוכה?

זה חוק חדש?

בבחירות הקודמות לא הורידו לי כלום, אפילו התרומה למפלגה הייתה "רשות" ולא ניכו אותה בלי חתימה...

לא מצאתי את החוק המדוייק

כנראה שלנוער מורידים רק 25% אחוז. אבל אני לא צריכה את החוק המדוייק, מספיק לי לראות את התלוש מהבחירות לרשויות המקומיות שבו היה לי סכום ברוטו של 1800 ולאחריו סכום נטו של 900, 900 ש"ח עברו למס הכנסה...

שלחתי לו, אמר לי שהכתבה לא נכונה.

[כמה מפתיע...] בכל אופן, כמו שכתוב בכתבה עצמה, אני לא מתכוון להתווכח עם הבוס ולהרוס את היחסים בגלל זה. מה לעשות

למעלה