יום האם

יום האם

עם כל הכבוד ויש כבוד למשפחה כולה אצלי עדיין זה נשאר יום האם. על הבוקר אני פוקחת את עיניי, ובתי שמה לי מכתב על השידה: "לאחת היחידה והמיוחדת נתחיל בכך שאנחנו אוהבים אותך מאוד מאוד. את נתת לנו את חיים חיבקת , ליטפת, וכעסת כשצריך לך אנו מודים על כל מה שנתת והענקת, בשבילנו עשית הכל. אנו מקווים שתתחזקי, ותדעי לנצל כל רגע בחיים.... אנחנו איתך ותמיד נהיה לצידך כל רגע בחייך. קבלי מתנה זו אולי היא קטנה אבל מלאה ובאה מאהבה אוהבים ילדייך" אתמול היא גם אמרה לי עד כמה הם גאים בכך שהגיעו לאן שהגיעו והרבה בזכותי שווה חיוך ודמעת התרגשות!! מחזירה לכם ילדיי את אהבתי הכנה והאמיצה, לראות אתכם ולהרגיש כמה אתם שווים עולם ומלואו.

עם

אמא כזו, מה הפלא? (כבר אמרתי לך היום שאני אוהבת אותך?
)

היום עדיין לא אמרתי לך

שאני אוהבת אותך אז הנה אני אומרת אוהבת אותך מיני מואה ענקית (אין לי אייקונים)

צודקת מואהההה

ואם כבר התחלנו אז אני רוצה להגיד לך שאת אישה מיוחדת אני שמחה שנפלה בחלקי הזכות להכיר אותך ולהיות חברתך את פשוט מקסימה(טפו טפו) ואני יותר מאוהבת אותך נשיקות

כמדומני

שיש חודש שלם....חודש אב האמת, זו בדיחה עם זקן עבות, אבל תאר לך שעוד חז"ל החליטו שצריך יום תענית בגללכם. חיוך, כי אין אייקונים.

m i c h a l i

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif ממש מרגש

וגם אני מצטרפת לקריאה להחזיר את יום האם ( משפחה חוגגים כל השנה) אצלנו הקטנה הפתיעה אותי אתמול בעבודה עם זר פרחים ענק ( בעזרתו האדיבה של סבא שלה
) ועם מתנה שהכינה במו ידיה בביה"ס : צנצנת עם שבבי סבון ( וגירדה קצת אצבעות חחחח) עטופה במשי וברכה שמחממת את הלב. ( אוהבת אותך מהצפון ועד הדרום). הדברים האלה מצליחים לרגש אותי בכל פעם מחדש... היום אנחנו חוגגים במסיבה בבית הספר... אני מחכה כבר לראות מה היא הכינה לי הפעם...
יום נפלא לכולם

יפיופי

New member
ואני קיבלתי

מחזיק דפים שהכינו בבית הספר, עטוף בצלופן לבן, שבתחתיתו שוקולדים מובחרים. ואיך לא ברכה, וחיבוק ענק. וכלשונה אמא את טובה יותר מכל זוג הורים שאני מכירה בסביביתי, את דואגת, מקשיבה, תומכת יש לי כל מה שאני צריכה ויותר בעצם הרבה יותר. יש לך חלק גדול באושר שלי, ולכן החלטתי מהיום להתחלק איתך במטלות הבית כדי להקל עלייך. אז מהיום עלי הזבל, החדר שלי, והכביסות חוץ מלקפל. מה דעתך? התחבקנו שעה ארוכה, וכבר אתמול עמדה יפה במשימה, לא לפני שקיבלת כבר כרטיסים לפינת אור והמורדים
וכמובן ישנו יחד מחובקים.

just wone

New member
אפשר

סתם להדחף ולאמר בלי קשר ליום האם שגם אני אוהב אתכן ??? את השלישיה שכאן ועוד כמה שלא כתבו כאן. הרבה נחת מהילדים, ורק טוב בכל ימות השנה. אוהב אתכן ושמח להמנות בין חברייכם. אלי

m i c h a l i

New member
אפשר אפשר

( מה אתה נדחף? ) איפפפפפפפ
תודה לך ג'סטי ולכל השירשור המחמם הזה

דור ב ת

New member
יום משפחה שמח../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

יום משפחה שמח,
עולמנו מלא במשפחות כה רבות, מכל המינים ומכל הצורות. יש משפחות של אמא ואבא וכמה ילדים, יש משפחות של ילד אחד וזוג הורים. יש משפחות גדולות עם סבים וסבתות, יש משפחות עם הרבה דודים ודודות. יש משפחות שיש רק סבא אחד, או סבתא או דודה או ידיד מיוחד. יש משפחות שיש בהן רק הורה אחד שאוהב כפול ובאופן מיוחד, ולפעמים זוהי אם, לפעמים זהו אב, גם במשפחה מצומצמת כל ילד נאהב. עולמנו מלא במשפחות כה רבות, מכל המינים ומכל הצורות, ובכל משפחה, לא משנה מאיזה סוג, קיים חבל של א ה ב ה קשור וארוג, חשוב לדעת - שמשפחה היא אותו המקום כשאליו מגיעים, חשים גל של חום, כי משפחה זה לא רק ההורים שילדו אותנו אלא אותה סביבה המעניקה, החובקת והמתחשת ברצוננו... ובתוך כל שלל המשפחות יש לי עוד משפחה מקסימה ואוהבת שם נפגשים עם כל החברים מידי ערב ב"קפה" של מיכלי ונהנים בלי הרף. יום משפחה שמח ומלא א ה ב ה לכולנו
דור ב ת

ויש

חברים שמכירים פה רק מלפני מס' ימים והופ מתחברים, מחבקים. יום משפחה נהדר לך דורק'ה
מיני

m i c h a l i

New member
דור יקרה

כמה יפה כתבת... מותר להעתיק ממך?
אהבתי מאד יום משפחה שמח לך
ולכולם ותודה על המילים החמות ( אני שם בגללכם)

איילת567

New member
גם אני מוסיפה יום האם שמח לכולכן |פ

אני חושבת שאת היום הזה אף אחד לא יכול לקחת לנו האמהות.אנחנו אוהבות וטורחות כל השנה.גם אני קיבלתי דברים שריגשו אותו כו מיכתב מהבת הגדולה שאומר אמא אני אוהבת אותך הכי בעולם שתמשיכי להיות ניפלאה.ועוד כל מיני מילים יפות.גם מהבן הקטן קיבלתי צעיף חמוד ומילות אהבה.מאחלת לכולם יום מישפחה שמח. איילת

יום האם שמח לכולם../images/Emo39.gif

לכל החברות וחברים בפורום יום האם(ומשפחה)שמח,הרגע הזה של האהבה מצד הילדים שלנו שווה הכל,ובמיוחד לנאווה ושרון 8 חיבוק גדול ממני,אוהבת אותכם.

למעלה