יום האם / יום המשפחה

יום האם ... לי אמא../images/Emo23.gif

היום זה אחד הימים שקשה י מאוד . היתי בקניון והכל מלא במתנות לאמא ובחניות הפרחים מלא ורדים אדומים שכתוב עליהם לאמא. וברדיו שירים לאמא... קשה, והיא לא כאן להיתכבל בתוכה לספוג ולו מעט מהחום שלה לקבל עוד חיבוק או נשיקה אחת אפילו קטנטנה.הגעגוע חפר לו בתוכי בור... אוהבת אותך אמא

יום אם ראשון שלי כאם...

אמנם טכנית, כבר בשנה שעברה הייתי כבר אם, אבל זה היה ממש מספר ימים לאחר הלידה...אז עוד לא ממש קלטתי שאני אמא

vered51

New member
החצי הכוס המלאה

היי אני חושבת שתלוי במה את רוצה להתרכז, בעובדה שאמא איננה ואז היום הזה מחזק את התחושה הקשה, או שיש אנשים שאוהבים אותך והיום הזה יכול להביא איתו משמעות קטנה שאת לא לבד בעולם הזה. המקום של אמא חסר מאד היום אבל אפשר להגיד לעצמנו שכל יום קשה ולא צריך לתת הזה ספציפי משמעות גדולה מדי ורד

פרח75

New member
כל כך מבינה... ../images/Emo10.gif

זו הסיבה שתמיד ביום האם אני נשארת בבית ולא חושפת את עצמי לגירויים מיותרים וכואבים. מקווה שהיום ילך וישתפר ותזכרי תמיד שאמא שלך איתך, גם היום! שולחת לך הרבה חיבוקים

vered51

New member
מבינה לליבך

אני כנראה לא הייתי בכלל בחוץ היום ולכן לא נחשפתי לכל הדברים לכבוד יום המשפחה/האם, אני חשבתי ללכת לקניון היום ועכשיו אחרי שהעלת את הדברים אני גם אוותר, לא צריך לחזק את התחושות הקשות שגם ככה נמצאות שם כל הזמן, לפעמים יותר רדומות ולפעמים פחות.

vered51

New member
יום משפחה שמח

אהלן, איזה כיף ששינו את היום הזה ליום המשפחה, כמה זה פתאום נוגע אליי אישית. אני רוצה לאחל לכולנו יום המשפחה שמח,הפורום הזה הוא כמו משפחה בשבילי אז בהחלט מגיע לכם איחולים חמים שתודה שאתן כאן ותמיד תזכרו שחברים ואנשים קרובים הם לפעמים הרבה יותר ממשפחה יום טוב ורד

MommyHug

New member
נכון ../images/Emo127.gif

יום משפחה שמח!!!!!
בשבילי יום המשפחה הוא יום מגש, וזה למרות שאין לי משפחה.... אבל ביום הזה אני מודה על כל האנשים הטובים שניקרו בדרכי, בדרך אל עצמי.... שעברו כך סתם, ונשארו אצלי ב
לתמיד....
הם הם המשפחה שלי
בעיקר ויקי, רחל ועמית שיקבלו ממני מתנות על בטוח
איזה כייףףףף!!!

מזל שאני בחופשת מחלה

לא צריכה לצחוק ולשיר את השירים המשפחתיים האלה. לא יוצאת לקניונים. לא פותחת את הרדיו. ובטח ובטח לא מסתובבת ליד חנויות פרחים. יום עצוב לי. אין לי כח לחייך היום. מחר זה כבר יעבור. עכשיו, פיכסה.

יום האם / יום המשפחה

היי בנות. קודם כל יום משפחה שמח לכולנו! וגם למשפחתנו הפורומית הקטנה! מצרפת כאן הודעות שונות שלכן בנושא.

נטלולה25

New member
יום האם ../images/Emo10.gif

זה יום האם הראשון שלי בלי אמא ואוו עכשיו אני באמת מבינה שהיא לא פה איזה יום קשה עבר עליי...טילתי לי בקניון והחנויות מלאות מתנות לאמא הרדיו עם שירים לאמא ואני...אין לי למי לשיר את השירים האלו... במקום ללכת הביתה ולסדר את כל הבית, לקשט ולארגן עם זר פרחים כמו שהייתי רגילה לעשות עד הפרידה, הלכתי לבית העלמין...הבית השני שלי מאז לצערי עם זר פרחים ונקיתי וסדרתי וארגנתי את הבית החדש של אמא שלי.. אם היו שואלים אותי אם יש כמה ימים שאני רוצה למחוק לעולם זה היום הזה יום המשפחה והיום שהיא הלכה ממני. כל כך מתגעגעת ועבר רק חודש... נטלי.

נטלולה25

New member
תודה רבה ...ובקשר לתאריך..את בין

היחידים שאומרת שהוא יפה...אני מתה עליו וגם אורן אבל כולם מקשרים את זה לשטן ואני לא מבינה למה...המספר של השטן זה 666 והתאריך זה 06.06.2006 אני לא רואה פה 666 רצוף וגם רב בדק את זה והכל כשר אז אני אוהבת
ותודה על המחמאה

אני גם שמעתי על ההקשר לשטן..

אבל,אל תתיחסי,נראה כמו תאריך יפה ומושלם. למה להאמין באגדות?
הכי חשוב שהערב יהיה מושלם ושתמיד תהיה אהבה ואושר!! (מאחלת לכם הרבה...)

יום האם..

יום עצוב. פעם שניה שאמא לא פה ויש את יום האם. כולם מדברים על זה בכל מקום..ואני שותקת... וחושבת..ומתגעגעת.. ואז חושבת על זה שזה יום המשפחה,וזה עושה יותר ויותר רע.. הכל מתפרק פה..
מאחלת לנו ימים טובים יותר.. הוקוס פוקוס שחזרה לתמיד...(עם מחשב מתוקן)

למעלה