עד הקצה ומעבר לו
New member
יום האישה שלי
חרמנית לאורך כל היום.
ההרגשה הזו מוציאה אותי מדעתי.
אין זמן לנשום אבל יש עת לחלום. אני מתכננת, נרטבת, חושבת, חולמת ומפנטזת.
מנוחה נעימה, בגדי ספורט, יוצאת לכוון המוסכם והנה הוא בא.
נוסעים כשהידיים מחממות אווירה, הידיים שלי על הזין שלו שמתפקע אי שם מתחת להגה וידו שלו חודרת את הטייטס ומרגישה את הרטיבות המתפרצת.
המקום הקבוע תפוס. באמת חוצפה! ממשיכים לנסוע בחיפוש אחר פינה נידחת חדשה.
חניון גדול, נטוש בשעה שכזו, בדיוק המקום המתאים.
ישובים בתוך הרכב, יד נשלחת אל בין רגליי, מלטפת חודרת ומעמיקה. כאשר בינתיים הפטמות זוכות למציצה.
היד ממשיכה לחפור ממש לעומק בחוזקה ובבטחה וגורמת לרעידות ולשפיכה נשית עוצמתית מתפרצת.
מסדירה נשימה ורוכנת בין רגליו, מוצצת בתאווה אדירה, לא מפסיקה וגם יד אני מוסיפה - יד עולה ויורדת ובפה מלקקת ומוצצת.
מעליי הוא גונח כמה זה טוב, מניע את האגן מעלה ומטה ואני מרגישה את החוזק והעוצמה - רעידות וטפטופים.
שנינו גמורים...
נרגעת? הוא שואל בדרכנו חזרה.
חג שמח לך - יום שחרור האישה, לא סתם יום האישה.
חרמנית לאורך כל היום.
ההרגשה הזו מוציאה אותי מדעתי.
אין זמן לנשום אבל יש עת לחלום. אני מתכננת, נרטבת, חושבת, חולמת ומפנטזת.
מנוחה נעימה, בגדי ספורט, יוצאת לכוון המוסכם והנה הוא בא.
נוסעים כשהידיים מחממות אווירה, הידיים שלי על הזין שלו שמתפקע אי שם מתחת להגה וידו שלו חודרת את הטייטס ומרגישה את הרטיבות המתפרצת.
המקום הקבוע תפוס. באמת חוצפה! ממשיכים לנסוע בחיפוש אחר פינה נידחת חדשה.
חניון גדול, נטוש בשעה שכזו, בדיוק המקום המתאים.
ישובים בתוך הרכב, יד נשלחת אל בין רגליי, מלטפת חודרת ומעמיקה. כאשר בינתיים הפטמות זוכות למציצה.
היד ממשיכה לחפור ממש לעומק בחוזקה ובבטחה וגורמת לרעידות ולשפיכה נשית עוצמתית מתפרצת.
מסדירה נשימה ורוכנת בין רגליו, מוצצת בתאווה אדירה, לא מפסיקה וגם יד אני מוסיפה - יד עולה ויורדת ובפה מלקקת ומוצצת.
מעליי הוא גונח כמה זה טוב, מניע את האגן מעלה ומטה ואני מרגישה את החוזק והעוצמה - רעידות וטפטופים.
שנינו גמורים...
נרגעת? הוא שואל בדרכנו חזרה.
חג שמח לך - יום שחרור האישה, לא סתם יום האישה.