יום האישה מזכיר לי כמה אני אוהב צלעות!

פנומן 72

New member
אה-הא

ענין החלב הוא אפילו קל יותר להסבר על הנזק שהוא גורם לאדם. קל יותר להסבר מענין הבשר.
בואי נחשוב רגע - מה זה חלב.
חלב זה משקה הורמונלי המכיל חומרי גדילה וחיזוק למערכת החיסון. כל אמא לצאצא שלה מעבירה לו את ההורמונים הנחוצים לו.
וכמה אבסורד זה שבני אדם לא מסוגלים לשתות חלב של הזן שלהם אבל לא רואים באבסורד התהומי של לשתות הורמונים של יונק אחר. והרי אותו נוזל אמור להביא עגל שנולד במשקל 60 קילו, בתוך 4 חודשים, למשקל של חצי טון. את באמת חושבת שנוזל כזה ראוי להאכיל יונקים מזן בני אדם ?
את יודעת מה גורם חלב ? לסרטן. כי מאיץ גדילה כזה שלא מתאים לגוף האדם מתאים מאוד לפתח סרטן.
כשאת חולה - מה הדבר הראשון שאומר לך הרופא ? קודם כל תפסיקי עם החלב.
ואת יודעת שלבני אדם אין את האנזים שיכול לפרק את החלב ? אז חלקם חיים עם זה בסדר וחלקם משלשלים או חוטפים כאבי בטן או מפתחים אלרגיה. ואגב, אלה שמרגישים סבבה עם החלב מצבם רע יותר מהאלרגנים כי זה אומר שהגוף שלהם פיתח מוטציה שמסוגלת להתמודד עם משהו שלא אמור להיות בגוף בכלל. בדיוק כמו שהסרטן מתפתח וגוף האדם לא מזהה אותו.
החלב אחראי על מרבית המחלות הנגרמות מתזונה, אף יותר מבשר.
ועוד לא נכנסתי לענין ההתעללות הנוראית בפרות.
&nbsp

wish2

New member
אני שואלת איך יש התעוררות כזאת של טבעונות רק לאחרונה?

כל השנים טעינו?
משחר ההיסטוריה הפרה שירתה את האדם.
אני חושבת שעיקר הבעיה היא בייצור החלב.
הבעיה היא שהפרות לא משתזפות בשמש ומידי פעם ממלאות דלי של חלב מתוק.
הבעיה היא שבני האדם הפכו את הפרה למפעל.
ואז נכנסו כל החיידקים וכל התעשיה הזו באמת הפכה לבעייתית מבחינת מחלות ועודף הורמונים.
אני מסכימה איתך שזה כבר לא בריא כמו פעם.
יתכן שיש פה דור שלם של ילדים עם הפרעות קשב לקויות למידה ואוטיזם בגלל התזונה שהפכה להיות מטונפת ורעילה.
אבל אני ממקדת אותך שוב.
אתה לא חושב שאם לא התעשיה האכזרית כן ניתן היה לשתות חלב פרה ?

פנומן 72

New member
תוצאה של מחקרים, תקשורת והתפתחות חמלה בסיסית

עד לפני 150שנה, אף אמריקאי לא הבין מה רע בלהחזיק עבד שחור. זה היה ענין של מה בכך.
היום אנחנו לא מבינים איך לעזאזל אפשר לקיים חברה שמשעבדת אחרים בצורה כזו.
גם בעלי חיים הם *אחרים* - רק שרוב בני האדם טרם הגיעו לתפיסה הזו.
זה נכון שבהיסטוריה הרחוקה ועד למהפכה התעשייתית לפני כ-60 שנה, הפרות רעו באחו והיו מלככות עשב ונחות באויר הפתוח, גם היו נחלבות הרבה פחות. היום הפרות מקבלות זריקות כדי שהתפוקה שלהן תעלה באחוזים בלתי הגיוניים, המסלול היחיד שלהן הוא מהרפת לאתר החליבה ובחזרה, חלק מהאוכל שלהן הוא לשלשלת של תרנגולות, והחליבה הרבה גורמת להן לדלקות בעטינים מה שמביא כמות רבה של מוגלה אל תוך החלב שאת שותה, ותהיי בטוחה שאת שותה מוגלה.
גם לפני 1000 שנים עדיין זה היה הורמונים של יונק אחר שלא מתאים לאדם, וגם אז הוא סבל מזה. אלא שכמו שתרבות מתפתחת, זה הפך להיות חלק מושרש עמוק בתרבות (המערבית בעיקר), וענין החלב עבר מהורה לילדיו מבלי שאף אחד יעצור וישאל את עצמו - בשביל מה בכלל.
במזרח אסיה למשל לא שתו חלב והם היו אולי האנשים הכי בריאים על הפלנטה, ודווקא במדינות ששתו הכי הרבה חלב היה הגילוי הרב ביותר של דילול עצם. איך זה ייתכן, אחרי שמלעיטים אותנו שיש סידן בחלב עם העובדה שככל ששותים יותר כך הסידן בורח יותר. כי החלב גורם לריאקציה בגוף (קצת מסובך להסביר) שבו חלק ממרכיב העצם נדרש לסילוק החלב והחלק השני שהוא הסידן לא יכול לעמוד בעצמו ולכן יוצא עם השתן.
להזכירך שענין החלב תפס חזק רק אחרי מלחמת העולם השניה. לפני זה היו שותים פה ושם, עם איזה חלבן שמגיע פעם בשבוע ומניח בקבוק של ליטר. היום אנשים שותים חלב ואוכלים מוצרי חלב בכמויות מפחידות.

puma141

New member
קראתי את שני הפוסטים שכתבת :)

הכי מעשיר בעולם

כל כך הגיוני...
לכן גם יש המון סיפורים על אנשים שעברו למזון טבעוני בלבד ואפילו יותר מזה-מזון חי בלבד,
שהבריאו ממחלות קשות ואפילו כאלה שנחשבו סופניות,וניקו את הגוף שלהם לחלוטין.....

*אני בדרך לנקיון מוחלט! בשר ודומיו כבר זמן לא בתפריט שלי.....גם לא ביצים*

wish2

New member
תקשיב.אני מבינה את זה שיש מדיניות ברורה מאחורי ההמלצה לאכול

מוצרי חלב.
המדיניות היא לעודד צריכה שלהם.
אתה בעצם בא ואומר שגם פעם חלב לא היה טוב לבני אדם.
אתה רוצה להגיד לי שאדם טבעוני שניזון רק מירקות וקטניות בריא יותר מכזה שאוכל גם בשר עוף דגים וחלב במידה?
&nbsp
&nbsp

ALIsuperstar

New member
בטבעונות יש הרבה כסף. רק עכשיו גילו את זה...

אנחנו אנשים אכזריים... זה נכון... אנחנו טורפים עם מוח חכם במיוחד. אנחנו בכדור הארץ הטורפים הכי מסוכנים שיש, וגם אנחנו צריכים לאכול, בדיוק כמו ששאר הטורפים בכדור הזה חייבים לאכול גם. ראית פעם חתול צמחוני? מישהו ראה? אולי בסרט מצוייר.

יש שרשרת מזון, ואנחנו נמצאים גבוה מאוד. אנחנו אוכלים כל מה שזז.

מלכות יופי מאמינות בשלום עולמי, מאמינות ואוהבות חיות... ואנחנו אוכלים את זה.

התעשייה הזו שעושה כסף מכל דבר אפשרי, עושה יופי של כסף. בעלי הטבעונות, מרוויחים יפה, והמטיפים, עושים את זה בחינם... את קולטת את הפרסום?

ALIsuperstar

New member
אתה תמים.

רשמת קלישאות של טבעונים...
אתה באמת לא אשם, אתה חלק מתעשייה עובדת, ואין מה לעשות, חייבים אנשים כמוך... כדי להקפיץ את מחיר הסויה...

פעם במדפי הלחם בסופרים, לא היה כזה מבחר, לא היה בכלל כמעט... היום יש הרבה מבחר, ואנשים קונים...
זכותך המלאה... אני פשוט לא בעד...
והנתונים שרשמתי הם נכונים...
העובדות על הצניחה שרשמת היא שקרית ולא נכונה... אבל לך תוכיח לך אחרת...

puma141

New member
אם נשאר לך זמן ברבע שעה עריכה

תמחק את הבולשיט שכתבת עלי.....

puma141

New member
עליייייי! מה הקשר להטיף?

אני כותבת לך את דעתי..לא תמיד עם המילה "חמודי" מצורפת, אבל.....עונה לך.

הטבעונות צמחה רק לאחרונה בגדול, אבל היא קיימת כבר הרבה זמן..
אז בגלל שהיא צמחה היא הפכה ל"תעשיה ששוטפת מוחות" בעיניך בגלל הקטע הכספי?
תעשיית הבשר היא מהגדולות בעולם, אם לא הגדולה ביותר. זה כמו שוק אפור-תנסה לנטרל אותו לשיטתך,
ע"י חוקים, קנסות או כל דבר אחר-אף אחד לא יצליח כי מדובר בהון עתק.
ניסו ומנסים ורוצים כבר מזמן-עובדה שלא מצליחים. הם מסתתרים בכל מיני שיטות שלהם, אין מי שבאמת יאכוף את
החוקים שנוצרים, כך שאתה צריך להגיד "תודה" לאנשים האלו שמביאים לך את האמת בקטע הזה-לפנים, והם אנשים
מצפוניים ופרטיים.
כל הנסיונות לעצור את ההרג הזה, את ההתעללות-לא מצליחים, עובדה.
אז אתהבא ואומר-לעצור את זה. איך? ואם תעצור את ההתעללות, תוכל לעקוב אחרי כל ההורמונים שמכניסים לגוף של
בעה"ח האלה שבעצם עוברים אליך? את האנטיביוטיקה? ניסו-ללא הצלחה! תבין....
אי אפשר כנראה להחזיר את הגלגל להתחלה...אי אפשר.
בתכלס-הבחירה היא שלך. אף אחד לא כופה עליך כלום...אבל לבוא ולטעון את הטיעונים שלך-
זה בולשיט ברבוע! כי הטבעונות עוד לא תעשייה כמו הבשר, אפילו ברבע. אז מי מנסה למכור לי מה?
הבחירה היא שלי, ועצם זה שזה עולה כסף-זה לא אומר שזו תעשייה של שטיפת מח, בטח שלא כמו בשר.
ההשוואה זניחה לחלוטין...
שוב-מצידי תמשיך לאכול בשר, זה אתה וזו זכותך. אבל בטיעונים שלך-תהיה רציני...

קח סתם בקטנה.....קראתי עוד כתבה מרשימה מאוד בנושא הזה..אם אני אמצא אני אביא לך אותה גם.

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6599670

פנומן 72

New member
אתה בדיחה מהלכת, אבל זה בסדר

&nbsp
לפני מספר שבועות גילו תולעת שנמצאת בבשר שאוכלת את המוח למי שאוכל את הבשר הנגוע.
לך תדע, אולי נדבקת.
&nbsp
&nbsp

זיקן

New member
מנהל

התולעת הזאת ידועה משכבר ונימצאת בבשר חזיר בדרך כלל.

ALIsuperstar

New member
לא קשור, כתבת שאני בדיחה מהלכת

ובתור מישהו שלא מכיר אותי, זה פחות מזיז לי, לכן כתבתי שתשתדל יותר פעם הבאה.

לגבי הכתבה הזו:
קראת את הסימפטומים? קראת באיזה סוגי חיות מדובר בכלל?
לא קראת כלום. תמשיך להטיף חביבי.

זיקן

New member
מנהל
ישלך את זה ביותר עלוב?

אתה יכול להביא קישור אחד שמצדיק את דעתך בנושא?
פנומן הביא אבל אתה רק מסתמך על דברים שהמצאת.

ALIsuperstar

New member
כואב לך, וקשה לך להאמין בזה אה...

כל מה שרשמתי אפשר למצוא באינטרנט, בדיוק כמו שאפשר למצוא על הטבעונות חביבי.

זה כמו, שאם תפתח ספר תנ"ך, אם רק תרצה, תוכל למצוא שם את השם שלך את השם משפחה ומתי תמות בכל מיני ווריאציות משעשעות...

זיקן

New member
מנהל
חירטוטי תחת של אוניברסיטת שקר כלשהו.

עדיין לא הבאת שום קישור להוכחת דעתך/השקפתך.

למעלה